Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Am pus ochii pe un apartament micut, dar la o asa bucatarie mica chiar nu ma asteptam. Am auzit rude din alte orase care si-au mutat bucataria pe balcon - ce autorizatii am nevoie ca sa fac asta si cam cat ma costa? Se merita, a facut cineva? Sau cum as putea sa pun mobila ca sa fie loc de-o masuta, dulap, aragaz?

Posted

Dacă vrei să muți aragazul pe balcon ai nevoie de o autorizație de modificare a rețelei de gaz din apartament. Dacă ai așa ceva... În rest, nu știu ce să spun, numai să nu te apuci de dărâmat pereții interiori, că altfel muncești câteva luni numai să achiți amenda.

Posted

Tu cred ca nu stii cum se primesc aprobarile si cat trebuie sa umbli pentru ele, ca sa nu mai zic de costuri. Mai bine optimizezi la maxim spatiul din bucatarie si cand mananci cu familia sau ai invitati, intinzi masa in sufragerie. Ca sa castigi spatiu, poti pune frigiderul pe hol, imediat langa bucatarie, alegi majoritatea dulapurilor corpuri suspendate si masa rabatabila, fara picioare, prinsa in perete si 2 scaune nu foarte late; ideal ar fi sa integrezi utilitatile in mobilier. Eu am ales de pe expert-scaune.ro la recomandarea unei rude, mi le-au livrat in maxim 2 zile, e magazin mare, livreaza si saltele, daca urmeaza sa-ti iei pat, poate te intereseaza si acest aspect. Revenind, eu am scaune de-astea:

Scaun-Bucatarie-BUC-Bistro-83x150.jpg

Am gasit pe net si niste poze care sa te inspire, sunt bucatarii mici, dar amenajate cu stil:

12000_9_1217596213.jpg

13656_2_1245678301.jpg

amenajari-interioare-bucatarie-mica-1.jp

bucatarie%20mica.jpg