Jump to content

A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 4


dcp100168

Recommended Posts

A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 4

Un băiat de 16 ani din Galaţi a ajuns pe patul de spital cu mai multe fracturi la mâini şi la picioare după ce s-a aruncat de la etajul patru. Se pare că adolescentul se afla împreună cu câţiva amici, acasă, într-un apartament situat pe Aleea Comerţului din Micro 19,  când a făcut gestul necugetat. O bufnitură şi gemetele băiatului i-a alarmat pe prieteni care au înmărmurit când şi-au văzut prietenul căzut pe ciment. Au sunat imediat la 112 , iar un echipaj de la Ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului pentru a-i acorda primele îngrijiri tânărului.

„Am primit solicitare prin apelul unic de urgenţă 112, să intervenim pentru a-i acorda asistenţă medicală unui adolescent, în vârstă de 16 ani care era policontuzionat, prin cădere de la etajul patru. Tânărul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Copii”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Cadrele medicale cred că băiatul consumase substanţe interzise înainte de a cădea de la etaj. Bănuiala medicilor se bazează pe faptul că acesta se află în evidenţa psihiatrilor de multă vreme, din cauza consumului de etnobotanice.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.