Jump to content

Evaziune fiscală la spălătoriile auto din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Evaziune fiscală la spălătoriile auto din Galaţi

Pentru că în ultima perioadă, la urechile poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor ajungeau informaţii că la spălătoriile auto se face evaziune fiscală, oamenii legii au plecat în control. Astfel, în perioada 18-29 noiembrie, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu inspectori din cadru Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi  şi cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Galaţi au făcut controale la 13 spălătorii auto de pe raza judeţului Galaţi.

,,Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că veniturile realizate nu erau înregistrate în contabilitate, pe numele administratorilor întocmindu-se dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a declarat cms. Cristina tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galaţi.

Chiar dacă nu vor ajunge la închisoare, amenzile pe care le vor primi patronii spălătoriilor auto, îi vor face pe mulţi să renunţe la afacere.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.