Jump to content

Victor Cilincă a lansat trei cărţi la Gaudeamus

Recommended Posts

Posted

Victor Cilincă a lansat trei cărţi la Gaudeamus

Gălăţeanul Victor Cilincă a participat la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus organizat la sfârşitul lunii noiembrie. Acesta a avut nu mai puţin de trei lansări de carte în cadrul evenimentului, lucru care a fost deosebit de bine primit de către publicul care l-a asaltat cu cereri de autografe.

Două dintre cărţi au fost lansate la editura Ratio et Inspiratio din Oradea, în colecţia seria de autor: basmul „Împăratul gunoielor” şi „Jihad”, anticipaţie cu documentare despre lumea arabă. Victor Cilincă nu şi-a adus contribuţia doar asupra conţinutului cărţilor, ci a fost şi cel care a ilustrat coperta. Cea de-a treia lansare a fost a volumului „Das Mioritza Reich”, care a fost declarat câştigător la Concursul de roman Tracus Arte - Gazeta SF 2013.

„Cel mai mult m-am bucurat de lansarea de la Tracus Arte a cărţii mele, care a primit premiul pentru roman, constând tocmai în tipărirea ei: „Das Mioritza Reich”, bine primită de publicul de faţă, care a cerut multe autografe.

Cosmin Perţa, directorul Editurii Tracus Arte, remarca, uimit, că am scris o carte „absolut dementă” - mi-a plăcut remarca sa sinceră - din zone diferite - SF, anticipanţie, istorie, ucronie, cu umor şi cursivă, unul dintre personaje fiind principesa Maria a României”, a spus Victor Cilincă.

impartial.ro