Jump to content

Galati-Mazepa 1 Vand Apartament 3 camere B-uri


Stanciu Mirela

Recommended Posts

Vand apartament 3 camere B-uri,Mazepa 1,decomandat,la B-urile amplasate paralel cu b-dul Brailei,vedere pe 2 parti,dresing la intrare,camara la bucatarie,2 grupuri sanitare,unul suspendat si facut dresing,balcon pe spate(sufragerie).Parchet din lemn masiv,termopane la geamul de la dormiytorul mare si la bucatarie(pe partea dinspre bulevard) .Apartamentul este spatios,perfect configurat ( 2 ap. pe nivel),zona foarte linistita,acces facil la transportul in comun,scoli,piata,mall,Dunare,mag. Orange,mag.Carefour.

Apartamentul este liber si are un exceptional potential de modificare a spatiului util. Apartamentul dispune de CADASTRU,INTABULARE si CERTIFICAT ENERGETIC.Pret 66.000 e.Tel. 0749850527

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze pentru offtopic dar are vreo relevanta clasa energetica in care e bagat in scripte? Ma refer la relevanta pentru cumparator si nu pentru banca, care eventual finanteaza achizitia.

Am facut si eu doua certificari d'astea, ambele s-au facut din scripte, vorbe si situatia zonei. Scurt si infipt clasa C, daca fac mici ajustari aka izolare exterioara le ridic in B iar mai sus cica nu se poate ca nu da voie tipul de constructie, adica blocurile comuniste.

Spor la vanzare?

Link to comment
Share on other sites

In principu, oricarui apartament ii poti ridica clasa energetica daca are izolatie exterioara, tamplarie cu pachet de geam termopan cu argon, izolatie sub parchet si pe tavan. Plus sistemul de incalzire si eficienta lui, ce conteaza foarte mult daca e cel vechi al blocului, centrala de apartament sau comuna la nivel de scara sau bloc, electric sau gaz etc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.