Jump to content

Sporting Tecuci a ratat promovarea în Liga a III-a


dcp100168

Recommended Posts

Sporting Tecuci a ratat promovarea în Liga a III-a

Câştigătoarele campionatelor Ligii a IV-a, de la nivelul judeţelor, au susţinut sâmbătă meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Reprezentanta Galaţiului - Sporting Tecuci - a jucat la Brăila, cu Săgeata Stejaru (campioana judeţului Tulcea). Întâlnirea a fost câştigată de tulceni, cu scorul de 4-1 (2-1), care vor juca, din sezonul viitor, în eşalonul al treilea.

Link to comment
Share on other sites

Tecuciul va juca în Liga a III-a

În ciuda înfrângerii categorice din meciul de baraj, Sporting Tecuci va juca, din sezonul viitor, în Liga a III-a! Tecucenii au avut câştig de cauză la o contestaţie depusă la sfârşitul jocului cu Săgeata Stejaru, în care acuzau faptul că tulcenii nu îndeplinesc cadrul juridic solicitat de FRF pentru a evolua în Liga a III-a (având statut de asociaţie sportivă şi nu de club sportiv). Iniţial, contestaţia a fost respinsă de Comisia de Disciplină a FRF, însă Comisia de Apel a admis-o, iar meciul de baraj a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea grupării tecucene.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.