Jump to content

ArcelorMittal nu va mai da afară muncitori în următoarea perioadă


dcp100168

Recommended Posts

ArcelorMittal nu va mai da afară muncitori în următoarea perioadă

ArcelorMittal nu va mai închide nicio unitate de producţie şi nici nu va mai concedia oameni în următoarea perioadă. Afirmaţia îi aparţine directorului de Resurse Umane din cadrul grupului ArcelorMittal, Henri Blaffart, şi a fost făcută ieri la Luxemburg, în cadrul Plenarei Comitetului European de Întreprindere.

"Domnul Henri Blaffart a anunţat că grupul ArcelorMittal stopează închiderea de obiective şi reducerea de efective pe termen scurt şi mediu. Compania se va axa mai degrabă pe flexibilitatea forţei de muncă, pe polivalenţa salariaţilor, precum şi pe contracte pe perioadă determinată", ne-a declarat unul dintre liderii Sindicatului Siderurgistul AMG, prezent la lucrările de la Luxemburg. De altfel, mesajul legat de stoparea concedierilor a fost dat chiar şi de directorul ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo. "Nu avem în vedere în perioada următoare o nouă schemă de plecări voluntare", a afirmat recent Bruno Ribo.
Potrivit sindicaliştilor de la Siderurgistul AMG, cele mai recente cifre legate de numărul de salariaţi ai grupului arată astfel: 239.000 în toată lumea, dintre care 10.042 în România, Galaţiul având mai bine de jumătate dintre aceştia, adică 6.940.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.