Jump to content

Recommended Posts

Posted

Anunt si pentru cei care vrea sa se angajeze si pentru cei care vrea sa faca tamplarie sau alte lucrari la aceasta firma S.C. LINCOR S.R.L. pe angajati nu ii plateste la timp si mai deloc si pe alte persoane care trebuie sa le faca lucrari le trage tepe cum s-a zice, ori ii intarzie cu lucrari sau ii duce cu vorba si nu le mai face. La fel face si cu salariatii duce cu vorba ca ne da bani si nu mai vedem nimic.

Am lucrat la aceasta firma peste o luna si la urma nu mi-a mai dat salariu, tot dau telefon la patron si nu mai raspunde si nici nu e de gasit. Se lucreazafaracarte de munca la aceasta firma si ilegal. Sediul firmei unde e punct de lucru este pe DN 26 in incita la Ircad a 2a hala pe stanga si intrarea e pe o usa laterala mai in spate (in caz de ceva).

Administratorul e Catalin Vrabie. E un om foarte neserios si nesimntit.

Nu sunt singurul care nu am primit bani, dar uni a abandonat uni inca muncesc GRATIS si tot asa...

Posted

poti face o reclamatie la ITM. chiar daca nu ti-a intocmit carte de munca poti face dovada ca ai muncit cu martori (colegii de munca). Patronul e unul dintre cei mai nesimtiti oameni din cati cunosc eu. si eu am fost inselat de tiganul ala mustacios.

Posted (edited)

poti face o reclamatie la ITM. chiar daca nu ti-a intocmit carte de munca poti face dovada ca ai muncit cu martori (colegii de munca). Patronul e unul dintre cei mai nesimtiti oameni din cati cunosc eu. si eu am fost inselat de tiganul ala mustacios.

Si tu ai muncit la el sau... ?

La ITM am fost azi si am depus o sesizare, ce o fi o fi, barim sa-l sperii ca de facut nu cred ca face ceva...

Deci nu cred ca mai vad eu ceva bani de la el... mda si ce detreaba parea la inceput.

Singura solutie sa ma rog sa-l prinda ati mai smekeri si sa il aranjeze ca deja a cam inceput... sa-l caute uni...

Deci e cunoscut pe lista neagra.

Edited by LaurX82
Posted

Eu am patit ceva asemanator la Doladela Company srl, acum cativa ani in urma.

Mi-am depus demisia in mai, cu incetarea contractului de la 1 iunie. Am vorbit cu patronul, Dobrin Mitrita, a fost deacord, mi-a semnat demisia si am lasat-o la secretara pentru inregistrare.

Plec din tara si in septembrie cand ma duc sa-mi ridic cartea de munca de la ITM, nu o aveam inchisa, mai mult, eram trecut cu absent nemotivat.

Patronul nu era de gasit, la poarta nu mi s-a permis accesul, astfel ca am facut o plangere la ITM.

Fix pix! Mi-a incheiat cartea de munca cu absenta din luna martie...