Jump to content

Regionala Finanţelor Publice se mută în Port


dcp100168

Recommended Posts

Regionala Finanţelor Publice se mută în Port

Cei aproximativ 100 de funcţionari publici gălăţeni din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi ar putea prinde Crăciunul într-un nou sediu. Asta reiese din declaraţia directorului general al DGRFP, Eugen Ciorici, care ne-a confirmat că în cursul acestei luni se va definitiva mutarea Regionalei ANAF gălăţene în actualul sediu al Vămii din strada Portului. În sediul de pe strada Brăilei, va rămâne doar Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, iar operaţiunile de încasări de la contribuabili se vor face tot aici.

„Vrem să ne mutăm până în ultimul weekend dinaintea Crăciunului. Dorim neapărat ca Regionala să nu mai fie amestecată cu AJFP-ul, ca să nu mai înnebunească nimeni, nici noi, nici salariaţii, nici contribuabilii. Acum, în acest sediu, e o anomalie, totul e amestecat, şi oamenii, şi hârtiile. Nu mai încăpem, suntem ca sardelele într-o cutie. Aproape toate marile oraşe (Braşovul, Timişoara, Iaşiul etc.) au separat activitatea regionalelor de cea a administraţiilor publice judeţene. În sediul Vămii se vor muta doar cei aproximativ 100 de salariaţi care ţin de circuitul curent al documentelor Regionalei. Ghişeele pentru contribuabili vor rămâne în continuare aici, la sediul de pe strada Brăilei”, ne-a declarat directorul general Eugen Ciorici.

În sediul din Port unde se vor muta angajaţii Regionalei ANAF vor mai lucra, ca şi până acum, cei din Autoritatea Naţională a Vămilor.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.