Jump to content

Om al străzii ucis în bătaie


dcp100168

Recommended Posts

Om al străzii ucis în bătaie

Un bărbat de 52 de ani din Galaţi,  care îşi „făcea veacul” de mulţi ani în cartierul Fileşti a fost găsit fără suflare, sub viaductul din zonă. Câţiva trecători au descoperit cadavrul bărbatului fără adăpost şi au sunat la 112. Mai multe echipe de criminalişti, poliţişti şi procurori s-au deplasat la locul în care a fost descoperit mort bărbatul şi au început să caute indicii care să ducă spre aflarea adevărului.

Oamenii legii au descoperit că bărbatul fusese omorât în bătaie, în noaptea de sâmbătă spre duminică. „Victima, este vorba despre un om al străzii, a decedat ca urmare a agresiunii. A fost lovit cu mai multe corpuri contondente. Deocamdată avem un cerc de trei suspecţi, dar niciunul nu este de găsit”, a declarat procurorul Liliana Istrate din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Bărbatul decedat a fost identificat. El era căsătorit, dar de multă vreme locuia pe unde apuca. Cadavrul său a fost tranportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Potrivit anchetatorilor, înainte de a fi omorât, bărbatul nu consumase alcool. În acest moment nu se ştie motivul care l-a făcut pe autorul crimei să recurgă la un astfel de gest.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.