criss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 pai daca aici e cafeneaua,de ce nu se bea nici o cafea prin zona???ce spuneti,ne intalnim pe aici la o cafea si o barfa mica? :mrgreen:
criss Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 pai acolo e un sb ptr intalniri....dar eu ma gandeam la cafea virtuala aici pe forum
criss Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 aidica ce insemna tarziu?????????si oricum cafea se poate bea la orice ora din zi si din noapteeu beau doua cani mari pe zi :roll:
Relu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Eu tocmai stau cu o cană de cafea ... decofeinizată Copilul l-am fugărit toată faleza, vasele le-am spălat, soţiei i-am acordat atenţia cuvenită ... Nasol că mâine la 5 tre' să fac ochi ...
dcp100168 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 eu încep să-mi beau cafeaua pe la 11 (dar o termin după miezul nopţii )
Relu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nimic nu se compară cu o cafea băută la 5 dimineaţa, pe balcon ...
criss Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 relu,banuiesc ca asta vara......nu iarna pe ger oau si ce sot model esti dcp100168 ,si eu lungesc cele doua cani pe toata ziua,asta in special cand am multe acte si nu alerg dupa copii
dcp100168 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Acu' mulţi ani am stat câteva luni în gazdă la o babă, foarte de treabă de felul ei, care se trezea pe la 4 jumate', făcea cafeaua şi mă trezea şi pe mine să aibă... cu cine. Aşa că beam cafeaua la 5 şi mă culcam. Am încercat tot felul de tertipuri, n-am mai cumpărat cafea deloc, dar nu mi-a mers. Şi până la urmă m-am mutat
criss Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ce baba nebuna..........si mai puteai sa dormi??cum sa ma trezesc la ora aia,sa beau cafeaua si sa ma culc inapoi????si asta in fiecare dimineata????
Relu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bună dimineaţa!Mi-am băut cafeaua pe balcon, cu rândunelele care şi-au făcut cuib aici şi care-mi dau deşteptarea la 5 fără un sfert.Vă doresc o zi bună!
criss Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 buna dimineta si eu beau cafeaua acum in fata calculatorului.....dar fara randunele
dcp100168 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ce baba nebuna..........si mai puteai sa dormi??cum sa ma trezesc la ora aia,sa beau cafeaua si sa ma culc inapoi????si asta in fiecare dimineata???? Da, dar n-am rezistat foarte mult
criss Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 am uitat de cafelutaflieder,arata minunat a ta,mai ai?? normal ca nu ai reszista mult,cine ar fi rezistat??
flieder Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Azi avem cafea si cateva prajiturele alaturi Sper sa nu fie prea tarziu.
Relu Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 În vara lui '90, am plecat cu prietena la mare. Ne-am cazat la Techirghiol, la o familie de turci. Dimineaţa, fiecare chiriaş, era tratat de tanti Elie cu o cafea. Pe la 6, trei camere de chiriaşi se trezeau în aroma cafelei. Turcoaica, râşnea manual cafeaua, o bibilea şi o descânta pe plită, la nisip, fiecare porţie cu ibricul ei, de aramă ...Vă spun cu mâna pe inimă, nici una dintre cafelele ce le-am băut după, n-aveau aroma cafelelor familiei Asan.
Rami Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Raul necesar, cafeaua. Eu incep ziua cu o cafea,continui cu alta . Si o termin cu o cafea. Nelipsita cafea.
kos Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Acu' mulţi ani am stat câteva luni în gazdă la o babă, foarte de treabă de felul ei, care se trezea pe la 4 jumate', făcea cafeaua şi mă trezea şi pe mine să aibă... cu cine. Aşa că beam cafeaua la 5 şi mă culcam. Am încercat tot felul de tertipuri, n-am mai cumpărat cafea deloc, dar nu mi-a mers. Şi până la urmă m-am mutat saracul de tine! si eu as fi facut la fel !!! Eu nu sunt zombi chiar in fiecare dimineata dar oricum "nu functionez" normal, iar ca sa ma trezeasca cineva la 5 dimineata ... no! no! no! Eu prefer nessul dar in nici un caz la 5 dimineata !!!
Sheena Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ora la care beau eu ciocolata calda sau capuccino ori espresso (doar astea imi plac) este intervalul 7.00-8.30.
Relu Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Aoleu, mi-am adus aminte ... încă mai am ceva din cafeaua pe care mi-am făcut-o la amiază Oricum, n-am somn.
Rami Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Acu' mulţi ani am stat câteva luni în gazdă la o babă, foarte de treabă de felul ei, care se trezea pe la 4 jumate', făcea cafeaua şi mă trezea şi pe mine să aibă... cu cine. Aşa că beam cafeaua la 5 şi mă culcam. Am încercat tot felul de tertipuri, n-am mai cumpărat cafea deloc, dar nu mi-a mers. Şi până la urmă m-am mutat si asa ai ramas fara cafea...
Recommended Posts