Jump to content

Se bea sau nu cafea aici?

Recommended Posts

Posted

pai daca aici e cafeneaua,de ce nu se bea nici o cafea prin zona???ce spuneti,ne intalnim pe aici la o cafea si o barfa mica? :mrgreen:

Posted

aidica ce insemna tarziu?????????si oricum cafea se poate bea la orice ora din zi si din noapte

eu beau doua cani mari pe zi :roll:

Posted

Eu tocmai stau cu o cană de cafea ... decofeinizată :P

Copilul l-am fugărit toată faleza, vasele le-am spălat, soţiei i-am acordat atenţia cuvenită ...

Nasol că mâine la 5 tre' să fac ochi ...

Posted

relu,banuiesc ca asta vara......nu iarna pe ger :lol:

oau si ce sot model esti ;)

dcp100168 ,si eu lungesc cele doua cani pe toata ziua,asta in special cand am multe acte si nu alerg dupa copii

Posted

Acu' mulţi ani am stat câteva luni în gazdă la o babă, foarte de treabă de felul ei, care se trezea pe la 4 jumate', făcea cafeaua şi mă trezea şi pe mine să aibă... cu cine. Aşa că beam cafeaua la 5 şi mă culcam. Am încercat tot felul de tertipuri, n-am mai cumpărat cafea deloc, dar nu mi-a mers. Şi până la urmă m-am mutat :d

Posted
:lol::lol::lol::lol: ce baba nebuna..........si mai puteai sa dormi??cum sa ma trezesc la ora aia,sa beau cafeaua si sa ma culc inapoi????si asta in fiecare dimineata???? :o
Posted

Bună dimineaţa!

Mi-am băut cafeaua pe balcon, cu rândunelele care şi-au făcut cuib aici şi care-mi dau deşteptarea la 5 fără un sfert.

Vă doresc o zi bună!

Posted
:lol::lol::lol::lol: ce baba nebuna..........si mai puteai sa dormi??cum sa ma trezesc la ora aia,sa beau cafeaua si sa ma culc inapoi????si asta in fiecare dimineata???? :o

Da, dar n-am rezistat foarte mult :d

Posted

am uitat de cafeluta

flieder,arata minunat a ta,mai ai??

normal ca nu ai reszista mult,cine ar fi rezistat??

Posted

În vara lui '90, am plecat cu prietena la mare. Ne-am cazat la Techirghiol, la o familie de turci. Dimineaţa, fiecare chiriaş, era tratat de tanti Elie cu o cafea. Pe la 6, trei camere de chiriaşi se trezeau în aroma cafelei. Turcoaica, râşnea manual cafeaua, o bibilea şi o descânta pe plită, la nisip, fiecare porţie cu ibricul ei, de aramă ...

Vă spun cu mâna pe inimă, nici una dintre cafelele ce le-am băut după, n-aveau aroma cafelelor familiei Asan.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted
Acu' mulţi ani am stat câteva luni în gazdă la o babă, foarte de treabă de felul ei, care se trezea pe la 4 jumate', făcea cafeaua şi mă trezea şi pe mine să aibă... cu cine. Aşa că beam cafeaua la 5 şi mă culcam. Am încercat tot felul de tertipuri, n-am mai cumpărat cafea deloc, dar nu mi-a mers. Şi până la urmă m-am mutat :d

:lol: saracul de tine! si eu as fi facut la fel !!! Eu nu sunt zombi chiar in fiecare dimineata dar oricum "nu functionez" normal, iar ca sa ma trezeasca cineva la 5 dimineata ... :o:o:o no! no! no!

Eu prefer nessul dar in nici un caz la 5 dimineata !!!

Posted

si asa ai ramas fara cafea... ;)