Rami Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A la turca, bre ... un cahfe la Istanbulu ...Unde? :roll:
George Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Neata! Astazi servim cafea Arabica! Si pentru cei interesati: Timp de preparare: 15 min (complexitate redusa) Ingrediente: 1/2 litru apa, 3 lingurite cafea, 3 lingurite zahar, 1/4 lingurita scortisoara, o lingurita zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la foc, pina se formeaza o spuma. Se amesteca inainte de servire.
katman Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ingrediente:1/2 litru apa, 3 lingurite cafea Nu iese cam chioara? Cred ca am tot ce imi trebuie prin casa, ia sa incerc si eu... Reteta mea (proprie) 125 ml apa, 3 lingurite decaf, 1 lingurita cafea normala, 1 lingurita coffeeta. Se fierbe apa, se stinge focul, se adauga cafeaua si se lasa 5 min acoperita. Gust concentrat cu putina cofeina... Apropo, ce marci de cafea preferati? Eu deocamdata merg pe Tchibo si Jacobs, atit la normala cit si la decaf. Ce alte marci de pe piata mai merita incercate?
George Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ce pot sa spu e ca mama mea prefea Jacobs sau Elitta. Eu prefer de la automat absolut orice. E dulce fata de asta care se prepara in casa si iese cam amara.
Rami Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jacobs verde forever. Daca tot va lauati ca stiti a face, invitatia unde e?
katman Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 invitatia unde e? Hmm, hmmm, sa inviti o fata la o cafea... Are multe sensuri...
Rami Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 si Jacobs verde ptr Rami ! yupiiiiiiiiiiiiii.. de unde stiai? saru-mana de o mie de ori
busumary Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 un Capucino pentru o lune somnoroasa ! asta pana la cafea
SAMUR1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) Nu mai bea nimeni cafea pe aici?? am fugit sa-mi beau cafeaua...iacobs, merge dupa ness (tot iacobs) amatori??? Edited April 29, 2010 by SAMUR1
Relu Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 am băut una mai devreme ... mai merge una, la „inspecția de dimineață”
Recommended Posts