Jump to content

Mircea Toader nu mai este lider al grupului PDL din Camera Deputaţilor


dcp100168

Recommended Posts

Mircea Toader nu mai este lider al grupului PDL din Camera Deputaţilor

Mircea Toader si Cristian Radulescu au demisionat luni, din functiile de lideri parlamentari. Deputatii Adrian Gurzau, Ghoerghe Udriste si Ionel Gunia au fost suspendati din partid pe o perioada de trei luni, a anuntat presedintele PDL, Vasile Blaga la finalul sedintei Colegiului Director. Cei trei parlamentari au fost sanctionati dupa ce saptamana trecuta au votat modificarile la Codul Penal.
Grupurile PDL vor avea o conducere interimara, care va fi asigurata de viceliderii de grup. Alegerea noilor lideri ai grupului se va face in cadrul celor doua grupuri de la Senat si Camera Deputatilor.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Duca-se pe ........... 

N-a facut nimic dacat sa se umple de bani, mai o caciula de bani din energie  (finu/cumatru de la Transpec), mai un teren cumparat si vandut instantaneu statului cu pret de cateva ori mai mare. Adica dat din gura degeaba si facut hartii pe munti de bani.

Si toate astea cu un discurs de oligofren!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.