Jump to content

Un nou câştig la loterie vine la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Un nou câştig la 6/49 vine la Galaţi

Marele premiu pus în joc, luni, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproape 1,9 milioane de lei, a fost câştigat în urma extragerii suplimentare de Anul Nou, potrivit Loteriei Române, relatează Mediafax.

Cu ocazia Anului Nou, la Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 au fost efectuate, luni, două extrageri, la care jucătorii au participat cu acelaşi bilet.

La prima extragere 6/49, numerele au fost 28, 21, 17, 23, 4 şi 48, însă niciunul dintre jucători nu le-a ghicit pe toate şase. Au fost, în schimb, 13 jucători care au ghicit cinci numere din şase, obţinând astfel câte 29.660,19 lei.

La extragerea suplimentară, un singur jucător a avut pe bilet toate cele şase numere şi a câştigat astfel premiul categoriei I, de 1.899.025 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-014 din Galaţi (Ţiglina 1) şi a fost completat cu o variantă simplă, preţul acestuia fiind de 10,1 lei, precizează Loteria Română.

La categoria a II-a (cinci numere din şase) a extragerii suplimentare, s-au înregistrat 20 de câştiguri a câte 18.196,5 lei.

La Joker, premiul cel mare nu a fost câştigat, reportul la categoria I ajungând astfel la 5.569.204,8 lei.

Nici la Loto 5/40 nu a existat un câştigător la categoria I.

La categoria a II-a a jocului Noroc s-a înregistrat un câştigător, care a obţinut 366.335,03 lei.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ultimul norocos al anului 2013 riscă să piardă 1,9 milioane de lei câştigaţi la Loto
A încheiat anul cum nu se poate mai bine, cu un premiu de 1,9 milioane de lei la Loto 6/49, dar nici după cinci săptămâni nu şi-a revendicat banii. În cazul lui, norocul se va transforma în ghinion dacă nu vine cu biletul câştigător până pe 30 martie, pentru că va pierde suma adjudecată.
Ultimul norocos al anului 2013, care şi-a înregistrat biletul tot la Galaţi, ca şi cel care a câştigat duminica trecută, încă nu şi-a ridicat premiul.

Conform filialei gălăţene a Loteriei Române, acesta este obligat săşi revendice potul în cel mult 90 de zile de la data câştigului, perioadă care expiră la finalul lunii martie a acestui an.

“Am auzit că nu şi-a luat câştigul. Pe la noi circulă un fel de legendă, că nevasta i-ar fi spălat pantalonii cu biletul de loterie în buzunar şi că i l-ar fi distrus”, ne-a spus râzând un jucător venit să-şi înregistreze “cele şase norocoase” la cea mai cunoscută agenţie din Galaţi.

Nici ultimul mare câştigător din Galaţi, care şi-a adjudecat duminica trecută 3.453.678,77 de lei, nu s-a grăbit să-şi revendice premiul. Acesta mai are însă la dispoziţie 88 de zile.

libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

Fenomen paradoxal în oraşul norocoşilor: Gălăţenii câştigă la loto, dar nu se duc să-şi ridice banii!

Galaţiul poate fi considerat oraşul norocoşilor. Numai în ultimele opt luni, trei gălăţeni au câştigat potul cel mare pus la bătaie de Loteria Română la Loto 6/49. Ultimul premiu a fost câştigat în urma extragerii de pe 2 februarie. Din cele aproximativ 571.000 de variante jucate la nivel naţional, 16.000 au fost doar la Galaţi. Una dintre acestea a fost şi cea norocoasă. Astfel, un gălăţean a intra în posesia premiului de 3.453.678 de lei. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat pe 30 decembrie 2013, iar valoarea câştigului a fost atunci de 1.899.025,00 lei.
În ciuda câştigurilor mari, nici câştigătorul din decembrie, nici cel de săptămâna trecută nu şi-au revendicat încă premiile. Cei doi câştigători sunt aşteptaţi în continuare la sediul Loteriei Române din Bucureşti, pentru a intra în posesia premiilor. „Câştigătorii au 90 de zile la dispoziţie pentru a-şi revendica premiile”, ne-a explicat Andrei Moţoc, directorul Loteriei Române - Sucursala Regională Galaţi.

Agenţie unică în România

La Agenţia Loto la care s-a jucat biletul norocos de pe 2 februarie, au mai fost încă două premii mari, unul în 2008 şi unul în 2009. Aceste câştiguri fac din agenţia gălăţeană una unică în ţară.
„La Galaţi este o tradiţie şi se joacă mai mult decât în alte părţi. Gălăţenii sunt perseverenţi şi, probabil, datorită câştigurilor mari din trecut, prind curaj. Astfel, încrederea este mai mare. Cheia succesului la loto este perseverenţa. Restul ţine doar de noroc”, ne-a mai spus Andrei Moţoc.
Directorul Loteriei Române - Sucursala Regională Galaţi ne-a explicat faptul că în oraşul nostru sunt mulţi oameni norocoşi. „S-a mai câştigat şi la alte jocuri, dar acestea nu sunt la fel de mediatizate. De exemplu, la Joker, în urmă cu trei ani, s-a câştigat un premiu de trei milioane de lei. La acest joc este acum un report de 1,4 milioane de euro. Pot să spun că şi la Loto 5/40 au fost premii destul de mari. Acesta din urmă este un joc unde probabilitatea de câştig este mai mare decât de la 6/49. Pot să vă dau un exemplu. La 6/49 sunt aproximativ 14 milioane de variante posibile, pe când la 5/40 sunt doar 658.000 de variante”, a conchis Andrei Moţoc.
În ciuda premiilor oferite şi la celelalte jocuri, 6/49 rămâne cel mai popular joc al Loteriei Române. Şi asta probabil din cauza reporturilor destul de mari de la categoria I.
Vă reamintim că cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost adjudecat tot de un gălăţean, care a câştigat anul trecut, în iulie, suma de 48,95 milioane de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Premiul de 400.000 de euro câştigat la Galaţi la extragerea Loto de Revelion nu a fost revendicat
Premiul de la Extragerea 6 din 49 de Revelion, în valoare de 400 de mii de euro, n-a fost încă revendicat. Norocosul gălăţean care l-a câştigat mai are la dispoziţie doar câteva zile, pentru că pe 30 martie expiră termenul până la care îşi poate cere câştigul.
Situaţia a dus la apariţia unor adevărate legende în folclorul local. Misteriosul câştigător a stârnit interesul veteranilor jocului de Loto care au explicaţii "pe surse" despre motivul întârzierii de a revendica premiul.

Posesorul biletului câştigător mai are câteva zile la dispoziţie pentru a solicita cele 400 de mii de euro. Şi asta pentru că noul regulament al Loteriei Naţionale prevede un termen limită de 90 de zile pentru revendicarea premiilor.

Cele 400 de mii de euro au fost câştigate la extragerea specială din 30 decembrie 2013, cu un bilet care a costat doar 10 lei.

De-a lungul timpului, la Galaţi s-au câştigat premii fabuloase la Loto, însă este prima oară când norocosul nu şi-a revendicat câştigul.

tvr.ro

 

Un gălăţean riscă să piardă 420.000 euro

Întâmplare demnă de operele lui Caragiale, la Galaţi! Un bărbat a câştigat la finele anului trecut marele premiu de 1,9 milioane de lei la Loto 6/49, însă nu s-a interesat de bani aproape trei luni.

Reprezentanţii Loteriei Române spun că, dacă nu prezintă biletul până vineri, gălăţeanul va pierde cei 420.000 de euro. Pe seama lui, în oraş circulă tot felul de zvonuri.

Unul ar fi acela că soţia i-ar fi spălat pantalonii în care se afla biletul câştigător, aşa că banii au fost pierduţi.

Dacă norocosul câştigător va ajunge în postura domnului Lefter din nuvela „Două loturi” a lui I. L. Caragiale rămâne de văzut.

reporterntv.ro

Link to comment
Share on other sites

Câştigătorul marelui premiu de la Loto A PIERDUT toţi banii

Câştigătorul marelui premiu de 1,8 milioane de lei de la Loto 6 din 49 A PIERDUT toţi banii. Termenul până la care banii ar fi putut fi ridicaţi de la loterie a expirat. Este o premieră în istoria Loteriei Române ca un premiu atât de mare să nu fie revendicat. Câştigătorul este din Galaţi şi se pare că biletul câştigător ar fi fost spălat din greşeală şi, evident, distrus.
Potrivit regulamentului, persoanele ale căror bilete sunt desemnate câştigătoare au la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi ridica banii. Dacă nu, ei pierd suma, care NU SE REPORTEAZĂ, ci intră în bugetul Loteriei Române.

antena3.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Un gălăţean a câştigat premiul cel mare la tragerea Loto 6/49, în valoare de 1,5 milioane de euro

S-a castigat marele premiu la Loto 6/49 in valoare de aproape 1,55 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat in Galati si a costat 5,50 lei

La tragerea Loto 6/49 de astazi, 21 octombrie 2021, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 7.646.117,84 lei (aproape 1,55 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agentia 17012 din Galati si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49, pretul biletului fiind de doar 5,5 lei.

Acesta este al cincilea castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49.

Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 12.08.2021 si a fost in valoare de 4.434.971,20 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile, incepand cu data tragerii, pentru a-si revendica premiul.

loto.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Gălățenii, fruntași ai câştigurilor la loto, cu premii de peste 40 milioane de euro

Gălăţenii sunt printre cei mai norocoși oameni din țară, dacă ar fi să luăm în calcul frecvența cu care la noi se ghicesc numerele norocoase la Loto 6/49. Multe mari premii ale Loteriei Române au ajuns la Galați în ultimii zece ani, cea mai recentă lovitură fiind a unui jucător care a câștigat cu o variantă simplă, la extragerea de pe 21 octombrie 2021, marele premiu în valoare de circa 1,5 milioane de euro.

Agenția loto cu numărul 17-012 din Galați, cea de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 2, este ultima pe lista norocoaselor unde a fost jucată combinația care i-a adus unei persoane (nu știm încă dacă este un domn sau o doamnă) marele câștig la 6 din 49. 25, 21, 24, 4, 8 şi 2 au fost numerele extrase joi, 21 octombrie, și care adaugă un nou milionar pe harta deja bogată a băftoșilor din Galați care au luat marele pot la Loteria Română. Fericitul câștigător care a mizat pe o variantă simplă, pentru care a plătit un bilet de numai 5,5 lei, are la dispoziție 90 de zile să își revendice premiul, în valoare de 7.646.117,84 de lei, aproape 1,55 milioane de euro.
Succesul de joi face ca numărul marilor premii obținute de gălățenii norocoși să ajungă la 11, iar valoarea câştigurilor să depăşească 40 de milioane de euro. La Galați, un mare premiu la 6/49 nu se mai câștigase din primăvara lui 2019, din luna mai, când un gălățean a câștigat echivalentul a 4,7 milioane de euro, după ce a jucat la agenția de la General, una cu tradiţie în ceea ce priveşte marile câştiguri ajunse la Galaţi.

Gălăţenii au luat cele mai mari premii ale loteriei

Gălăţenii câştigători nu doar că sunt mulţi, dar au avut şi şansa de a pune mâna pe cele mai mari premii. Trei jucători gălățeni au intrat în istoria Loteriei Române, după ce au pus mâna pe sume uriaşe, care le-au schimbat viaţa. Primul a fost un tecucean, care în 2001 a câștigat cel mai mare premiu la acea vreme pus la bătaie de Loteria Română. Peste 560.000 de euro, o Skoda Felicia şi un apartament în Bucureşti au constituit câștigul tânărului din Tecuci. În anii care au urmat, câştiguri înzecite au ajuns la jucători de pe malul Dunării, printre aceștia aflându-se un judecător şi un pompier. Se întâmpla în 2009, când un maistru militar de la ISU Galaţi şi-a adjudecat un premiu de 11 milioane de euro, şi în iulie 2013, când un magistrat de la Curtea de Apel Galaţi îşi adăuga în conturi suma de 8,2 milioane de euro. De altfel, 2013 a fost anul în care, la Galaţi, au ajuns cele mai multe câștiguri. În decurs de numai şase luni, trei gălăţeni au luat Marele Premiu la extragerile 6/49 organizate de Loteria Română.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Galați, orașul celor mai norocoși români. Istoria marilor câștigători la Loto din orașul de pe Dunăre

S-ar putea spune că gălățenii sunt printre cei mai norocoși români, pentru că din 2001 și până în prezent au câștigat 12 din „Marile Premii” la tragerile Loto 6 din 49 ale Loteriei. La tragerea de joi, cel de al 12-lea „Mare Premiu” la Loto 6 din 49, în valoare de 7.646.117 lei, adică 1,55 milioane euro, a fost câştigat cu un bilet completat la o agenție loto din centrul Galațiului, de o persoană care a cumpărat un bilet cu o singură variantă simplă, în valoare de 5 lei și 50 de bani.

Agenția Loto nr 17-012 este cea mai cunoscută din Galați, fiind un reper în centrul orașului, chiar și stația de autobuz din apropiere fiind numită mulți ani „Agenția loto”. Dar portofoliul premiilor nu a fost pe măsura faimei agenției, cele mai multe „Mari Premii” la 6 din 49 fiind obținute cu bilete jucate la o agenție dintr-un cartier de la marginea orașului.

„Orașul milionarilor la Loto”. Printre câștigători au fost pensionari, șomeri, un pompier și un judecător

Până joi, la Galați au fost câștigate 11 premii la „Categoria 1” a tragerii loto 6 din 49, în valoare totală de aproape 45 de milioane euro. A existat și un record, în 2013, când în decurs de numai 6 luni, la Galați a fost câștigat de 3 ori „Marele Premiu”.

Două din marile poturi la 6 din 49 au fost câștigate la Tecuci, al doilea municipiu al județului. De fapt, la Tecuci a și început seria seria câștigurilor la Loterie. La tragerea de pe data de 16 decembrie 2001, un tecucean a câştigat primul „Mare Premiu” consistent de la tragerile 6 din 49, adică echivalentul a 565.000 euro, plus o Skoda Felicia şi un apartament în Bucureşti. În raport cu premiile puse în joc ulterior era destul de mic, dar la vremea aceea era cel mai mare premiu acordat de Loterie. Primul lucru pe care l-a cumpărat tecuceanul a fost o bicicletă, pe care și-o dorea de mult, dar n-avea bani de așa ceva.

Câştigătorii premiilor record, de peste 11 milioane de euro fiecare, au fost un judecător şi un pompier. Câştigătorul „Marelui Premiu” în valoare de 48,9 milioane lei la tragerea din 14 iulie 2013 avea 51 de ani, era de profesie judecător şi juca de 20 de ani aceleaşi numere. După ce a plătit impozitele a rămas cu 8,2 milioane de euro.

Câştigătorul altui „Mare Premiu” de 11 milioane de euro, în 2009, Iulian Constandachi, era maistru militar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. După câştigarea premiului, s-a mutat de la Galaţi pe litoral, unde şi-a cumpărat o vilă şi a demarat construirea unei pensiuni cu 15 camere, cu parter şi două etaje, pentru a-şi ocupa timpul cu o afacere.

Cele mai multe „Mari Premii” la 6 din 49 au ajuns la oameni simpli

În general, marile premii au ajuns la oameni simpli. La tragerea din 9 noiembrie 2008, „Marele Premiu” la 6 din 49 a fost câştigat „ex aeqo”. Ambii câştigători au mizat pe variate simple, pe unul din bilete, de 6,9 lei, fiind jucate o singură variantă simplă şi o variantă la „Noroc”, iar pe celălalt bilet, de 8,9 lei, două variante simple. În ambele cazuri, premiile, în valoare de 2,5 milioane euro fiecare, au fost binevenite. Primul câştigător era un şomer în vârstă de 30 de ani, iar cel de al doilea era un gălăţean de 54 de ani, ieşit la pensie, care a încasat „Marele Premiu” chiar de ziua lui.

În iunie 2005, tot la o agenţie din judeţul Galaţi a fost câştigat un mare premiu în valoare de 5 milioane euro. Biletul fusese jucat la o agenţie din oraşul Târgu Bujor, de un pensionar din Galaţi, care se afla în vizită la rude şi jucase o variantă simplă. Funcţionarii Loteriei i-au protejat identitatea, dar au mărturisit ce le-a spus bărbatul când a venit să încaseze premiul: „Am scăpat de sărăcie!”.

Sălașul norocului? La o agenție din Cartierul Siderurgiștilor au fost câștigate patru „Mari Premii”

Există o agenție la care au fost câștigate 4 „Mari Premii” la 6 din 49. Este vorba de Agenţia 17-010, situată la parterul blocului M3A, din Piaţa Energiei, din Cartierul „Siderurgiștilor” din Galați. Este un cartier situat la marginea orașului, în apropierea viaductului care leagă orașul de platfoma siderurgică Sidex.

Primul „Marea Premiu” la 6 din 49 câștigat cu un bilet jucat la Agenţia de la Piața Energiei a fost cel de la tragerea din 9 noiembrie 2008, la care doi gălăţeni, care au jucat variante simple, la agenţii diferite, şi-au împărţit premiul de 5,8 milioane euro. În iunie 2009, „Marele Premiu” în valoare de peste 11 milioane de euro era câștigat de pompierul Iulian Constandachi, despe care am amintit deja. În februarie 2014, un alt gălățean câștiga „Marele Premiu” la 6 din 49 tot cu un bilet jucat tot la Agenţia 17-010.

La începutul lunii mai 2019, era câștigat din nou „Marele Premiu” la 6 din 49 tot cu un bilet jucat la agenția de la Piața Energiei.Gălățeanul care a obținut acest premiu era un bun cunoscător al sistemului Loteriei Naționale pentru că a jucat 3 combinații, cu 140 variante și pe lângă „Marele Premiu” a mai obținut 18 câștiguri de categoria a 2-a, de câte 7.043 lei, 45 câștiguri de categoria a 3-a, de câte 399 lei, plus 20 câștiguri la categoria a 4-a, de 30 lei. Potrivit Loteriei Naționale, câștigul total a fost de 22,4 milioane de lei, adică 4,8 milioane euro.

Tot gălățean este și „cel mai ghinionist câştigător la 6 din 49”

La Galați a fost înregistrat și un record al norocului urmat de un mare ghinion. La „Tragerea Revelionului” de pe 30 decembrie 2013 „Marele Premiu”, în valoare de 1.899.025 lei, adică 420.000 de euro, a fost câștigat cu un bilet jucat la Agenţia nr 17-014, din Cartierul „Ţiglina 1”. Câștigătorul completase o variantă simplă, de 5 ei și 50 de bani. Nu și-a revendicat premiul în cele 90 de zile în care avea posibilitatea să o facă. La Parcul Pensionarilor din Cartierul „Ţiglina 1”, la câţiva paşi de agenţia la care a fost jucat biletul câştigător a fost vehiculat zvonul că premiul ar fi fost câștigat de un pensionar din cartier care nu și-a mai putut revendica premiul pentru că biletul câştigător a fost distrus în maşina de spălat. „Se spune că soţia i-a băgat pantalonul în maşina de spălat fără să verifice dacă mai e ceva prin buzunare”, declara Teodor Scarlat, unul dintre obişnuiţii Parcului Pesionarilor. Cei 420.000 de euro de euro ar fi fost bineveniți pentru familia de pensionari, dar marele lor noroc a fost urmat de un și mai mare ghinion.

puterea.ro

Link to comment
Share on other sites

Un român, mai bogat cu 1,55 milioane de euro, după ce a câștigat la loto: „Dacă ai răbdare şi încredere, joacă”

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 21 octombrie şi-a ridicat luni câştigul în valoare de 7,65 milioane lei (aproape 1,55 milioane de euro), potrivit unui comunicat remis de Loteria Română.

Potrivit sursei citate, câştigătorul este din Galaţi, are în jur de 40 de ani şi lucrează în construcţii. Acesta nu a dorit să-şi facă publică identitatea, însă a afirmat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 de ani, întotdeauna o variantă simplă, de obicei aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală, iar de-a lungul anilor a câştigat doar premii mici.

"Dacă ai răbdare şi încredere, joacă, nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă norocul. Eu am jucat şi am tot sperat la câştig, ceea ce s-a şi întâmplat. Succes tuturor jucătorilor!", a transmis câştigătorul.

stiridiaspora.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Marele premiu de 4 milioane de euro la Joker a fost câștigat. Cât a costat biletul și unde a fost jucat

Premiul de aproximativ 4 milioane de euro la tragerea Joker de duminică a fost câştigat cu un bilet jucat la o agenţie din Pechea, judeţul Galaţi. Norocosul a plătit 51.50 de lei.

„La tragerea Joker de duminică s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-081 din Pechea, judeţul Galaţi şi a fost completat cu şapte variante la Joker şi o varianta la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 51,50 lei”, anunţă Loteria Română.

Acesta este primul câştig de categoria I obţinut la Joker în acest an. Ultima dată, premiul de categoria I la Joker a fost câştigat în data de 23.04.2022 şi a fost în valoare de 3.232.736 lei.

De asemenea, la tragerea Loto 5/40 de duminică s-au înregistrat două premii de categoria I în valoare de 1.193.209,50 lei (peste 242.600 de euro) fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la agenţia 24-068 din Baia Mare, judeţul Maramureş şi la agenţia 31-009 din Zalău, judeţul Salaj, preţul acestora fiind de 21,50 lei, respectiv 582,50 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorii au la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica câştigul.

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Marele câștigător la Loto și-a ridicat premiul: are 50 de ani, joacă de 30 de ani și folosește numere favorite

Marele premiu la tragerea Joker, în valoare de patru milioane de euro, a fost ridicat joi, 2 martie. Câștigătorul este un bărbat de 50 de ani din Galaţi, joacă de 30 de ani și folosește numere favorite, a anunțat Loteria Română.

„În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din dată de 26 februarie”, a transmis Loteria Română. 

Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Galați, are 50 de ani și a declarat că joacă constant la loto de peste 30 de ani, Loto 6/49 și Joker-ul fiind jocurile preferate. Numerele care i-au purtat noroc sunt numerele favorite, pe care le joacă de fiecare dată, iar o parte din ele au semnificație personală. 

„Jucătorul a aflat că este marele câștigător chiar în seară zilei de 26 februarie când a urmărit, în direct, tragerile loto. Chiar dacă până acum a câștigat numai premii mici, atât la Loto 6/49, cât și la Joker, ne-a mărturisit că simțea că va câștigă un premiu mare”, au mai precizat reprezentanții Loteriei Române.

Acesta este primul câștig obținut la Joker, la categoria I, în acest an.

adevarul.ro

Câștigurile provenite din jocurile de noroc se impozitează în România cu 40%, astfel că jucătorul norocos din Pechea a plecat acasă cu o sumă netă de 11,8 milioane de lei (2,4 milioane de euro).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.