dcp100168 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dumitru Nicolae sau Andrei Lişinschi?Actualul primar al municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae (PSD), şi omul de afaceri Andrei Lişinschi (PDL) se vor confrunta în al doilea tur de scrutin pentru fotoliul de primar. Conform rezultatelor finale ale primului tur, 96.042 din cei 266.307 gălăţeni cu drept de vot s-au prezentat la urne. 3% din voturile exprimate au fost anulate, iar în urma numărării celor valide pe primul loc s-a situat Dumitru Nicolae - cu 33.052 de voturi (35,48%), urmat de Andrei Lişinschi - cu 22.012 sufragii (23,63%).Cei doi se vor confrunta, astfel, în turul doi, care se va desfăşura peste două săptămâni (15 iunie).Pe cine preferaţi şi de ce?
Relu Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nu l-am dorit pe Lişinschi în primul tur dar văd că n-am de ales: decât un bătrân ramolit mai bine unul mai tânăr care măcar are nişte interese. Dacă dezvoltarea afacerilor lui înseamnă şi o dezvoltare a oraşului, nu poate fi decât bine.Spunea cineva pe aici: Galaţi, poarta Moldovei ...
patricia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 in 2000, am avut de ales intre iliescu si vadim.acum, intre dumitru si lisinschi. :roll:
tomcat0 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 clar Dumitru Nicolae... macar are niste proiecte in derulare pe care le poate duce la bun sfarsit... despre Lisinschi n-am auzit decat lucruri rele, asa ca n-am incredere nici 10 % in el.
copoi10 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 patricia, comparatia nu-si are rostul. sunt doua chestii total diferite.
dorian Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 clar Dumitru Nicolae... macar are niste proiecte in derulare pe care le poate duce la bun sfarsit... despre Lisinschi n-am auzit decat lucruri rele, asa ca n-am incredere nici 10 % in el.CE proiecte a dus la bun sfarsit Tataie in 8 ani?Concret??????????SI ce proiecte poate avea la 70 de ani???
Nirol Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 clar Dumitru Nicolae... macar are niste proiecte in derulare pe care le poate duce la bun sfarsit... despre Lisinschi n-am auzit decat lucruri rele, asa ca n-am incredere nici 10 % in el.da,......, cred ca ai dreptate !
dorian Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 clar Dumitru Nicolae... macar are niste proiecte in derulare pe care le poate duce la bun sfarsit... despre Lisinschi n-am auzit decat lucruri rele, asa ca n-am incredere nici 10 % in el.da,......, cred ca ai dreptate !Nu am dorit sa fiu foarte transant din prima interventie.Totusi,chiar intrebarea ta lasa loc unui singur raspunslogic si de bun simt:"macar are niste proiecte in derulare"-daca dupa 8 ani doar deruleaza niste proiecte am sa te rog ca tu impreuna cu nicolaee sa te muti in alta locatie si sa traiti BINE pana cand moartea va v-a desparti.Daca la 70 de ani inca derulezi,dracu,proiecte si nu poti raporta nici macar o realizare lasa-ne,lasa-neeeeeeeeeeeeeee bre in pace..AM MAI PUS O INTREBARE!!!!!!CE A FACUT NICIOLAIE;CONNNNNNNCRETT!!!!NU AM PRIMIT NICI O REPLICA!
Relu Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 te rog frumos, nu mai scrie cu CAPS că ne asurzeşti :mrgreen:
dorian Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 te rog frumos, nu mai scrie cu CAPS că ne asurzeşti :mrgreen:Scuze.Nu stiu cum sa-mi exprim altfel indignarea.Sper ca surzenia sa fie doar temporara si sa nu va afecteze combativitatea.
tigeratlantic9945 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 O sa votez cu Andrei Lisinschi deoarecele Dumitru Nicolae nu a facut nimic timp de 8 ani....face numai cand se apropie alegerile .... Lisinschi e mult mai tanar...si am vazut ca are niste idei bune...
tomcat0 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 clar Dumitru Nicolae... macar are niste proiecte in derulare pe care le poate duce la bun sfarsit... despre Lisinschi n-am auzit decat lucruri rele, asa ca n-am incredere nici 10 % in el. da,......, cred ca ai dreptate ! Nu am dorit sa fiu foarte transant din prima interventie.Totusi,chiar intrebarea ta lasa loc unui singur raspunslogic si de bun simt: "macar are niste proiecte in derulare"-daca dupa 8 ani doar deruleaza niste proiecte am sa te rog ca tu impreuna cu nicolaee sa te muti in alta locatie si sa traiti BINE pana cand moartea va v-a desparti.Daca la 70 de ani inca derulezi,dracu,proiecte si nu poti raporta nici macar o realizare lasa-ne,lasa-neeeeeeeeeeeeeee bre in pace.. AM MAI PUS O INTREBARE!!!!!! CE A FACUT NICIOLAIE;CONNNNNNNCRETT!!!! NU AM PRIMIT NICI O REPLICA! Dorian, mi-e teama ca nu gandesti cu creierul... in primul rand nu am scris pe forum ca sa generez subiect de cearta... mi-am spus o parere si mi-o sustin in continuare oricate replici mi-ai da tu. Daca ai sa urmaresti cu atentie subiectul de la inceput... ai sa realizezi ca la inceput am fost impotriva tuturor... chiar si impotriva lui Nicolae cu care vrei tu sa ma mut in alta locatie (si sincer m-as muta, motivele poti sa le cauti singur... sau poate ar trebui sa mai calatoresti si prin tara ca sa vezi si altfel de oameni). Ajungand aici, in momentul in care trebuie sa aleg intre Nicolae si Lisinschi... am zis ca aleg clar Nicolae... pentru ca mi se pare mult mai competent decat Lisinschi, am motivele mele sa gandesc asa... Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste problema proiectelor incheiate de Nicolae (o realizare poate minora e reabilitarea centralelor termice, astea de prin cartiere)... insa am incredere ca in urmatorii 4 ani se vor vedea realizarile mari... cel putin sper. Daca l-as vota pe Lisinschi mi-as bate joc de mine... n-as putea sa votez in veci un om in care nu am incredere deloc. Repet, e parerea mea si nu inteleg de ce ai sarit asa... probabil esti sustinator al lui Lisinschi, asta nu ma deranjeaza absolut deloc... e optiunea ta si ti-o respect... Cat despre proiectele lui Nicolae cauta in posta ca au fost pline cu tot felul de fluturasi, unul dintre ei era al lui Nicolae... daca nu il ai anunta-ma si am sa-l caut eu ca sa te informez despre proiecte: printre ele se numara strada Traian, statia de epurare a apei... asta din ce am retinut in zbor. Prefer sa nu mai comentez pentru ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Have a nice evening! P.S. dupa modul de abordare cred ca stiu si din ce categorie faci parte... probabil inca nu ai inteles ca forumul e pentru discutii si nu pentru cearta... iar aia cu lasa-ne lasa-ne... era bine sa o folosesti pentru Marius Stan... lui i se potrivea cel mai bine
dorian Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pace tuturor.Daca am fost prea vehement-iertare! Nu am intentia sa ma cert cu nimeni.Iubesc din inima orasul asta.Daca poate fi o circumstanta atenuanta...
dcp100168 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Durbacă îl susţine pe Dumitru NicolaeEugen Durbacă, preşedintele Partidului Conservator Galaţi a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că îl va susţine în turul doi pe Dumitru Nicolae în cursa pentru un nou mandat de primar al Galaţiului. Durbacă a motivat alegerea făcută prin faptul că nu poate să susţină un candidat al PD-L-ului, mai ales dacă acesta a avut în trecut probleme cu legea şi că în momentul de faţă Dumitru Nicolae este cel mai potrivit pentru a conduce oraşul. De asemenea, liderul PC suţine că decizia de a-l suţine pe Nicolae, nu are nicio legătură cu protocolul încheiat cu Partidul Social Democrat, ci s-a bazat doar pe opţiunile pe care le are în acest moment. "Deşi am mai avut divergenţe şi discuţii cu Dumitru Nicolae, e singurul pe care îl pot susţine în acest moment. Nu pot să susţin candidatul PD-L- ului, mai ales dacă este certat cu legea (...) Consider că Dumitru Nicolae este cel mai potrivit ca primar al Galaţiului în acest moment ", a spus Durbacă.
tigeratlantic9945 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dupa ce ca nu a facut nimic pentru Galati.Dumitru Nicolae ma ivrea inca 4 ani de agonie totala in Galati...2000-2012 asta vrea el...Sa mai lase si pe altii sa se imbogateasca....
Radu Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Galatenii au avut de ales intre un hotz si un handicapat in 2004 si i-au ales pe amandoi. Acum vor avea de ales un recidivist sau un handicapat.Daca va ganditi la persoane sunt sigur ca veti alege rau, incercati sa va ganditi ca niste maturi, adica la oras si conducerea lui ca doar pentru asta veti vota.CL este de partea lui Niciolae si va face oricum ce vrea cu lisinschi si cum el are experienta, nu va aduce nimic nou in Galati, ba din contra, va aduce o lupta in detrimentul cetatenilor si al municipiului, el va dori dar nu se poate si intre timp veti vedea noi spatii comerciale goale, noi cladiri pe spatiile verzi cum se vede acum pe faleza ce au facut liberalii.Votandul pe Niciolae vom avea un singur partit majoritar care si asa a condus Galatiul de peste 60 de ani.Schimbarea lui Niciolae nu va aduce nimic benefic ci din contra, se va dovedi ca la Galati cei cu bani pot cumpara pe oricine si daca un recicivist a ajuns sa cumpere galateni, mai bine as fi brailean.
tigeratlantic9945 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Eu nu prea vad schimbari din partea lui Dumitru Nicolae.....mai multe a facut Durbaca cand a fost primar...
flieder Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Eu nu prea vad schimbari din partea lui Dumitru Nicolae.....mai multe a facut Durbaca cand a fost primar... Poti da ceva exemple? Eventual comparativ cu perioada in care a fost Nicolae primar?! Nu de alta dar eu n-am vazut prea multe pe vremea lu' Durbaca Eu m-am hotarat: ca sa nu se supere ii voi vota pe amandoi!
suzy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 mai fratilor !nu pot sa inteleg de ce tineretul voteaza cu un mos?are 70 de ani !de ce nu se duce sa-si creasca nepotii?sau parca nu are?!galatiul a ramas de caruta!voi cei care il vreti in continuare pe Nicolae de cand nu ati mai fost prin tara sa vedeti cum arata si alte orase?duceti-va la Bacau ,doar 200 de km.acum 8 ani galatiul era ca un paradis pe langa Bacau ..sa vede-ti acuma .e viceversa.nu mai zic de orasele din ardeal .dar ce sa mai ,pana si Braila ne intrece in ultima vreme...asa ca voi tineri cu minte votati o schimbare ,chiar daca nu v-a este pe plac in totalitate dar hai sa vedem si altul ce poate ca asta ne-a aratat 8 ani.sunt convinsa xca multi dintre noi am participat la revolutie .pentru ce ?ca sa nu mai avem prea mult timp aceiasi conducatori..haide-ti !sunt convinsa ca noi galatenii suntem oameni destepti si nu numai cei din ardeal!
tomcat0 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 voi cei care il vreti in continuare pe Nicolae de cand nu ati mai fost prin tara sa vedeti cum arata si alte orase?duceti-va la Bacau ,doar 200 de km.acum 8 ani galatiul era ca un paradis pe langa Bacau ..sa vede-ti acuma .e viceversa.da-mi voie sa te contrazic cu Bacaul... am cateva luni de cand am fost pe acolo... nu stiu ce ti s-a parut tie deosebit... poate ai fost numai in centru... sa stii ca si in Ardeal exista orase execrabile... iar in legatura cu schimbarea... de obicei lumea il arata cu degetul pe cel care a vopsit niste pereti... a asfaltat o strada si a pus niste lumini de Craciun (intradevar, anul asta de Craciun Galatiul a fost dezastruos), insa daca a lucrat la infrastructura... adica extindere gaze, apa-canal, statii de epurare, eu stiu... chestii tehnice pe care omul nu le vede la tot pasul... atunci nu e bun. Repet pentru a nu stiu cata oara... nu sunt de acord nici cu mosul de 70 de ani care nu are nepoti sa-i plimbe, dar nici cu "un om" despre care toata lumea stie ca numai cinstit nu este, numai ca nimeni nu vrea sa recunoasca... si atunci de ce sa-l votez? pentru ca are doar 45 de ani? sau cat o avea el...
tigeratlantic9945 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 mai fratilor !nu pot sa inteleg de ce tineretul voteaza cu un mos?are 70 de ani !de ce nu se duce sa-si creasca nepotii?sau parca nu are?!galatiul a ramas de caruta!voi cei care il vreti in continuare pe Nicolae de cand nu ati mai fost prin tara sa vedeti cum arata si alte orase?duceti-va la Bacau ,doar 200 de km.acum 8 ani galatiul era ca un paradis pe langa Bacau ..sa vede-ti acuma .e viceversa.nu mai zic de orasele din ardeal .dar ce sa mai ,pana si Braila ne intrece in ultima vreme...asa ca voi tineri cu minte votati o schimbare ,chiar daca nu v-a este pe plac in totalitate dar hai sa vedem si altul ce poate ca asta ne-a aratat 8 ani.sunt convinsa xca multi dintre noi am participat la revolutie .pentru ce ?ca sa nu mai avem prea mult timp aceiasi conducatori..haide-ti !sunt convinsa ca noi galatenii suntem oameni destepti si nu numai cei din ardeal!bravo..sunt de acord in totalitate cu tine! VOTATI SCHIMBAREA
patricia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 apropo de realizarile lui nicolae, mie imi place strada traian. nu prea merg des pe acolo, recunosc, dar macar nu s-a umplut de gropi imediat dupa inaugurare. in rest, orasul nu mi se pare schimbat fata de acum patru ani. si nici statie de epurare nu are galatiul. sau are? :roll:
tigeratlantic9945 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 pai in cei 4 ani mai nimic nu a facut domnul Dumitru Nicolae ,si lumea il alege ca e de la PSD ...omg..
dcp100168 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Că veni vorba... am reţinut (şocat) cum a început primarul o şedinţă în care urma să-şi facă bilanţul realizărilor din ultimii câţiva ani: (citez din memorie) "Îmi propun să realizez..." N-are nici staţie de epurare. Da' o să aibă...
Recommended Posts