Relu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 "Îmi propun să realizez..." Să-mi fie cu iertare ... da' mă bufneşte şi pe mine râsul ...
patricia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Că veni vorba... am reţinut (şocat) cum a început primarul o şedinţă în care urma să-şi facă bilanţul realizărilor din ultimii câţiva ani: (citez din memorie) "Îmi propun să realizez..." poate ca urmarea era ...biiiiiiilaaaaaaaaantuuuuuuuul, in aaaaceeeeeeeeeaaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeedintaaaaaaaaaaaaa. da ce? sa nu-mi spuneti ca si voi il vreti pe mazare! fabricati-l, nu mai stati!
dcp100168 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Eu aş vrea un Johannis sau un altul care să poată fi reales cu 90% din voturi, fără o forţă politică în spate!
tigeratlantic9945 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 app.am auzit ca Radu Mazare e foarte iubit in Constanta si a facut multe ptr.oras.E adevarat?
Gabbiano Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 posibilitatile nu sunt deloc roz ptr urbea asta. practic avem de ales intre cel mai neghiob , incompetent, indiferent la nevoile orasului, adormit si aparator al unei adevarate mafii aparuta in primarie si un interlop prost, needucat, grandoman,cumetrit cu cele mai pitoresti figuri ale orasului,incult si complet nepregatit ptr nevoile acestui oras.pai....si noi cu cine votam? sa fiu foarte sincer nu am fost nici la primul tur la vot ptr ca nu am regasit problemele reale ale orasului (cele care ma dor pe mine cel mai tare) in agenda nimanui.pai si atunci ptr ce sa ma mai deplasez la vot?m-am saturat sa votez de-al dracu' ....ca sa nu iasa ala....am sa merg la vot cand cineva are sa ma convinga sa votez pentru...nu ca sa nu iasa celalt.
Gabbiano Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 si inca ceva...poate totusi avem noroc.daca iese din nou niculai si-l cheama nevasta-sa la ea la masa.....cine naiba conduce orasul asta cat este el plecat? se fac alegeri din nou? nu doresc nimanui .....chestia cu cina cu nevasta....da la naiba....sa nu dea dumnezeu sa aveti nevoie de vreo aprobare din primarie....cat despre taxe...sunt aberante in gl...putem sa facem rost de situatia terenurilor (alea far' de mostenitori) care cum si cine a mai pus mana pe ele in timpul somnului asta de 4 ani in primarie a lu' niculai? ....ar fi interesant de stiut....pana la urma daca adormitu' asta nu iese la pensie...macar poate-l strange cine trebuie.ca daca-l strange repede....poate o sa avem mai multe variante cand o sa se refaca votul.ca acum.....
tigeratlantic9945 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Andrei Lisinschi nu e interlop..e om de afaceri... Avem de ales intre PD-L si PSD mai bine spus!
Radu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Eu nu prea vad schimbari din partea lui Dumitru Nicolae.....mai multe a facut Durbaca cand a fost primar...daca niciolae nu a facut prea multe, Lisinnschi sigur va face.1. isi va lua banii inapoi cheltuiti pe campania lui Basescu, la PD, PD+L si pe afisele ce le vedeti prin oras.2. Va trebui sa-si rasplateasca creditorii3. sa-si promoveze viziunea PD+L4. sa-si trepleze veniturile5. sa pregateasca fonduri pentru apropiata campanie si sa nu uitam6. fonduri pentru Basescu Presedinte.7. a mai ramas ceva ? sunt sigur ca va mai gasi.Nu consider ca Niciolae ar fi candidatul meu preferat insa sigur NUvoi vota un informator al securitatii si un recidivist Primar, doar ca are bani de pe urma hotii.Cine vrea un recidivist sa aiba parte de el.
tigeratlantic9945 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Vreau sa mai lase Nicolae Dumitru si pe altii.....a fost primar ....s-a imbogatit...sa mai lase si pe altii ..face toate pe ultima suta de metri inainte de alegeri..si lumea il voteaza.....
Nirol Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 app.am auzit ca Radu Mazare e foarte iubit in Constanta si a facut multe ptr.oras.E adevarat?ai auzit , bine spus ! de facut s-a facut cate ceva in Constanta dar,........, din inertie , asta-i adevarul !cunosc treaba asta datorita serviciului pe care-l am !
Nirol Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nu consider ca Niciolae ar fi candidatul meu preferat insa sigur NUvoi vota un informator al securitatii si un recidivist Primar, doar ca are bani de pe urma hotii.Cine vrea un recidivist sa aiba parte de el.subscriu !
Nirol Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Andrei Lisinschi nu e interlop..e om de afacericorect , poate ca acum nu mai este interlop,.........., poate ????dar cum a ajuns om de afaceri , stii ????
Cloud Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 exact cum a ajuns si Durbaca sa aiba hoteluri,benzinarii,sute de hectare ce a facut Nicolae: o gradinita pe stelii, a pus niste semafoare acuma cu ocazia alegerilor ca sa atraga cativa soferi nervosi .cred ca fosilele astea ar trebui sa nu mai incerce sa fure pana la ultima suflare pt ei si pentru toate generatiile care vor veni.A facut cateva blocuri ANL in care tot cei care dau sau au dat mita stau sau bogatasi care platesc chirie de 2 lei,asta o spun din experienta pentru ca la incercarea mea de a obtine un apartament mi s-a spus "Nu sunteti suficient de sarac!".Decat sa dati 3-4 sanse la un hot care s-a dovedit hot,mai bine a 2a sa vedeti si pe altu ce face. Nu votati o schimbare,stati cu Nicolae pana va ia carnea de pe oase. oricum un om prostit asa o sa ramana mereu
Relu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ar trebui la Bancuri, da' nu mă pot abţine:Cică într-o localitate, se organizează concurs pentru ocuparea postului de primar. În faţa comisiei de examinare vin trei candidaţi.Primul candidat: -Dom'le, eu vreau să fac canalizare, drumuri, străzi curate ...Comisia: -Ok, am reţinut. Dar pentru toate astea se cere o pregătire solidă, cunoştinţe ... Cât face 9x9 ?Candidatul: -81.Comisia: -Sigur? Candidatul: -Dom'le, ... aşa scrie în manual ...Al doilea: -Dom'le, eu fac blocuri, şcoli, spitale, etc ...Comisia: -Stai dom'le, pentru aşa ceva se cere pregătire solidă, cunoştinţe de matematică, fizică ... cât fac 9x9 ?Candidatul: -81.Comisia: -Sigur? Candidatul: -Dom'le, ... eu aşa am învăţat la şcoală ...Al treilea: -Dom'le, eu vreau să fac un oraş, modern, european ...Comisia: -Ok. Da' ce pregătire ai matale, că nu punem primar pe oricine? Cât fac 9x9 ?Candidatul: -99.Preşedintele comisiei: -Dom'le, sigur? Uite, mai gândeşte-te ...Candidatul: -Nu dom'le, 99 fac, SIGUR!Deliberare. Preşedintele comisiei: -Eu propun să-l alegem pe al treilea ...Comisia: -Cum dom'le pe prostul ăla? Nu ştia nici cât face 9x9 ...Preşedintele: -Dom'le ... prost, da' hotărât!
tigeratlantic9945 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 pai toti stiu ce vor..sa fure... sa fure sa fure nene da sa mai faca si ceva ptr.oras...
patricia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 asta e primit pe mail adica, galatiul chiar e plin de gunoaie? ca de cate ori am fost la galati, nu l-am vazut asa. in plus, eu stiu ca de consolidarea si reparatia monumentelor de patrimoniu se ocupa ministerul culturii prin intermediul directiiilor judetene pentru promovarea si conservarea patrimoniului.
copoi10 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 da, patricia. galatiul chiar e plin de gunoaie si haite nenumarate de caini vagabonzi.
patricia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 cu cainii parca as fi de acord, dar cu gunoiul, nu.
copoi10 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 si plopi care an de an fac numai puf din ala alb care dureaza o luna, de zici ca ninge, si nu poti sa respiri. si tei care, atunci cand ploua pe asfalt se face un ceai lipicios pe care il cari vrand-nevrand in casa.
patricia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 si mai este si combinatul ala din cauza caruia nu poti sa respiri aer curat.si mai sunt pasarelele alea care canta dis-de-dimineata, cand somnul e mai dulce...
tigeratlantic9945 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 nu asta e problema..nu putem sa inchidem combinatul cand mii de oameni isi hranesc copii din banii lor...trebuie sa arate orasul exact ca Paris.Asa ar trebui.Nu avem prea multe lucruri pentru ca sa vina altii in Galati .Ne trebuie sa micsoram numarul de dube daca putem sa si le eliminam.Scolile modernizate.fara table cu creta.camere in scolietc
Recommended Posts