dcp100168 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 "Paharul s‑a umplut!", spune preşedintele CristeaElectoratul PNL, îndemnat să nu-l voteze pe LişinschiPreşedintele Organizaţiei Municipale Galaţi a PNL, Mircea Răzvan Cristea, a declarat ieri, într‑o conferinţă de presă, că filiala a ieşit din neutralitatea anunţată după încheierea primului tur de scrutin! Motivul declarat ieri: după ce PD‑L Galaţi i‑a atacat pe liberali în campania turului doi (ieri Cristea a amintit, pe fondul venirii de ieri a preşedintelui PD‑L, Emil Boc, la Galaţi, că în primul tur acesta a atacat tot aici atât PNL‑ul cât şi pe preşedintele Tăriceanu), un ultim gest, "fără precedent" şi "inadmisibil", "a umplut paharul". Adică: "Un număr mare de oameni de‑ai noştri, inclusiv oameni care sunt şi vor fi consilieri în noul mandat, au fost contactaţi telefonic de cei de la PD‑L cu fel de fel de promisiuni, în încercarea de a‑i atrage în susţinerea lui Andrei Lişinschi. Lucrul acesta a stârnit la noi în partid o deosebită îngrijorare şi un oarece dezgust". Uzanţa cere ca astfel de negocieri să se poarte numai la nivel de preşedinţi, trebuia deci contactat preşedintele PNL, Victor Paul Dobre, a precizat Cristea: "În mod evident, cu respectarea unor minime reguli în ceea ce priveşte politica, aceste lucruri se negociază întotdeauna între preşedinţii partidelor". Biroul Municipal şi cel Judeţean ale PNL au hotărât, marţi, să facă, către membrii şi susţinătorii partidului, "recomandarea fermă de a nu‑l vota pe Andrei Lişinschi în turul doi al alegerilor locale." Mai mult, Cristea a declarat că Lişinschi "nu va ajuta oraşul acesta cu nimic." Neutralitatea iniţială însemnase "lipsa noastră de entuziasm cu privire la susţinerea unuia sau altuia dintre candidaţi", a mai precizat liberalul. Cristea a mai semnalat ieri că persoane din afara mediului politic care l‑au susţinut pe candidatul PNL la Primărie în primul tur s‑au trezit în clipuri şi alte materiale electorale ale PD‑L cu declaraţii pro Lişinschi pe care nu le‑au făcut în realitate.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=24772
dcp100168 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Sondaj "Imparţial"În buna sa tradiţie, cotidianul ”Imparţial” a dorit să anticipeze rezultatele turului II al alegerilor locale din 15 iunie în municipiul Galaţi. În urma chestionării a 600 de persoane a reieşit că actualul edil-şef al Galaţiului, Dumitru Nicolae (PSD), se bucură în continuare de o popularitate mult mai mare decât contracandidatul său, Andrei Lişinschi (PD-L), pe care l-a depăşit, în primul tur de scrutin, cu 12 procente. Aproape jumătate din numărul repondenţilor consideră că alegerile locale nu vor aduce niciun fel de schimbări în viaţa oraşului, în timp ce puţin peste 13% cred că viitorul nu este unul roz. Sondajul are o marjă de eroare de +/-3%.Cum credeţi că vor influenţa alegerile locale mersul lucrurilor în Galaţi?Bine: 41,33 %Rău: 13,50 %Deloc: 45,16 %Cu cine veţi vota la Primărie în turul II?Dumitru Nicolae: 57 %Andrei Lişinschi: 43 %http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=11
Relu Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 La Combinat, toţi colegii mei îl vor pe Lişu... :roll:
tigeratlantic9945 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 La Combinat, toţi colegii mei îl vor pe Lişu... :roll: e si normal de 8 ani Galatiul e inghetat... sa vedem cum e cu Andrei Lisinschi, ne trebuie o schimbare...nu imi place numele de orasul rosu
copoi10 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 asa ca vrei sa-l mai deschizi la culoare putin, spre o nuanta de portocaliu. nu?
tigeratlantic9945 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 asa ca vrei sa-l mai deschizi la culoare putin, spre o nuanta de portocaliu. nu? exact.... ne trebuie o schimbare de partid in Galati
tomcat0 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mai sunt 2 zile... si pun pariu pe ce vreti voi ca nu are cum sa nu iasa Niciolae... am motivele mele sa cred asta... am stat de vb cu o gramada de oameni care il sustin... Lisinschi n-are nici o sansa... o sa vedeti luni dimineata
Nirol Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 mai sunt 2 zile... si pun pariu pe ce vreti voi ca nu are cum sa nu iasa Niciolae... am motivele mele sa cred asta... am stat de vb cu o gramada de oameni care il sustin... Lisinschi n-are nici o sansa... o sa vedeti luni dimineata asa cred si eu !
Relu Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dacă iese Nicolae, mă gândesc cu groază la cei patru ani de stagnare ce vor urma. Iar în spatele moşmondelilor şi tărăgănelilor va înflori mafia de partid.
dorian Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Este remarcabila perseverenta comunistilor in Galati.Ei manipuleaza ,subtil,doua dintre cele mai negative trasaturi ale romanului: -frica si lipsa de curaj -nevoia de nestavilit de a participa la funeraliile caprei vecinului. Sa ne amintim:votand Coposu,Ratiu,Campeanu,ii aduceti pe mosieri in tara,la putere.Va vor lua pamanturile,fabricile,casele.Vor vinde tara. votand Lisinschi,ii aduceti pe hoti,pe interlopi in oras.Nu veti mai putea iesi din case .Tiganii vor pune stapanire pe case, masini,copii,femei.Ce mai: haos,razboi... Ce primari a avut galatiul pana acum?Durbaca 8ani si Nicolaie alti 8.Sub ce conducere s-au format acesti interlopi,daca nu a lor? Lisinschi este cel care poate aduce schimbarea:a lor,a noastra si a orasului. Le este frica.Sunt in stare de orice.Nu-i lasati sa se foloseasca de frica noastra fireasca. De prea multi ani ne conduc aceeasi.Din 1944 cumva????????
tigeratlantic9945 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 inca 4 ani cu Nicolae si-o fac romanii cu mana lor...ei mandri votez pe Nicolae decat pe Lisinschi omul de afaceri bla bla bla..o sa fim codasii Romaniei...si meritam asta...
tomcat0 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 nu exista alternative... ca daca ar fi existat, cu siguranta nu eram in situatia asta...
dorian Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Nu ar strica niste explicatii de la actualul primar-Nicolae-pentru starea de infractionalitate existenta in Galati!
tigeratlantic9945 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 PNL si PRM il sustine pe Dumitru Nicolae,sunt pliante in care se spuna sa nu il votam pe Andrei Lisinschi,batranii il voteaza pe Mos Nicolae ..... iese tot mosul Nicolae ,macar putem sa multumim ca dupa 4 ani in 2012 nu mai poate sa candideze ...mi-e scarba de PSD si de partidul lor comunistvrem o schimbare..
Relu Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cine vrea o schimbare, cui îi pasă de viitor, să meargă mâine la vot.
dcp100168 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 iese tot mosul Nicolae ,macar putem sa multumim ca dupa 4 ani in 2012 nu mai poate sa candideze ... Cine-a zis? Poate să fie primar şi până în 2050. Nu există limită de mandate! La Întorsura Buzăului este acelaşi primar de 27 de ani (din 1981) şi mâine va participa la turul doi pentru un nou mandat.
tigeratlantic9945 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 iese tot mosul Nicolae ,macar putem sa multumim ca dupa 4 ani in 2012 nu mai poate sa candideze ... Cine-a zis? Poate să fie primar şi până în 2050. Nu există limită de mandate! La Întorsura Buzăului este acelaşi primar de 27 de ani (din 1981) şi mâine va participa la turul doi pentru un nou mandat. eu stiam ca doar de 3 ori are voie un om sa fie primar sau presedinte s-a schimbat legea?
dcp100168 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Limita pentru preşedintele ţării este de două mandate. Limitate sunt şi mandatele judecătorilor de la Curtea Constituţională. În rest, Dumnezeu cu mila... La primărie n-a existat niciodată limită.
tigeratlantic9945 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Limita pentru preşedintele ţării este de două mandate. Limitate sunt şi mandatele judecătorilor de la Curtea Constituţională. În rest, Dumnezeu cu mila... La primărie n-a existat niciodată limită. Multumesc de informare..sa stii ca sunt multi oamnei care cred ca scapa de Nicolae in 2012
dcp100168 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Informaţiile din zona partidelor politice indică o victorie a lui Dumitru Nicolae.
tigeratlantic9945 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 si iar 4 ani de inghet in Galati ,inghet rosu PSD
Radu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dumitru Nicolae a ramas primar la Galati.Este trist dar adevarat, Galatiul a ramas la fel de rosu ca intodeauna. Putea fi insa si mai rau, Galatiul putea fi pe mana interlopilor ceea ce cred ca ar fi fost mult mai rau. Pentru esecul PD+L Mircea Toader , Marius Necula si Lisinski ar trebui sa demisioneze din conducerea PDL si alegeri noi sa aibe loc. Excluderea securistilor si a turnatorilor din PD+L ar schimba rezultatele din toamna. NU uitati ce va zic.
tigeratlantic9945 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Lisinschi nu era interlop...dar asa vor oamenii sa creada.....si Galati iar devine codasul Romaniei din cauza partidului comunist PSD
Radu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Lisinschi nu era interlop...dar asa vor oamenii sa creada.....si Galati iar devine codasul Romaniei din cauza partidului comunist PSDDaca nu intelegi romaneste , spune si-ti traduc. Cine a afirmat ca lisinschi este interlop ?
Recommended Posts