Mikka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Nu cred ca M. Diaconu a fost votat doar de simpatizanti PSD. Chiar deloc
gelu Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 (edited) Oficial Mircea Diaconu era penelist. Iesirea peneleului de la guvernare nu a fost pe placul artistului care s-a transformat in "independent" pe timpul de emisie nelimitat al antenelor . PSD ul l-a privit cu drag tot acest timp deoarece a reusit sa smulga cateva procente de la PNL! Cele aprox 7 procente cred ca insemnau minim 2 locuri de europarlamentar daca ar fi fost in portofoliul PNL (Diaconu a obtinut cu vreo 20000 de voturi mai mult decat UDMR ul - care are 2 europarlamentari) Edited May 28, 2014 by gelu
Mikka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Motivul (real, zic eu) a fost faptul ca PNL nu l-a sprijinit in actiunea sa impotriva ANI. Lupta castigata pana la urma de M. Diaconu.
riaji Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Nu stiu care a fost motivul real, dar din cate inteleg, 'marele actor in fata lui Robert de Niro' s-a cam agatat de postul asta. Daca a mai avut si sustinerea Antenelor (deja suna cretina treaba asta cu Antene, Realitati, RTV, B1TV ca si electoratul pe care-l incadram in aceste grupuri), e clara treaba: omul se duce acolo degeaba, iar in maxim 2 anisori isi va cauta un post caldut pe la vreun partid principal.
dcp100168 Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Rezultate finaleAlianţa PSD-UNPR-PC a obţinut, în urma alegerilor de duminică, 16 mandate în PE, PNL - 6 mandate, PDL - 5 mandate, UDMR - 2 mandate, PMP - 2 mandate, iar Mircea Diaconu un mandat, potrivit rezultatelor finale, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.Astfel, au obţinut mandate în PE: Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Drăghici, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, Viorica Dăncilă, Ionel Sorin Moisă, Victor Boştinaru, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Doru Frunzulică, Constantin Rebega, Ana Claudia Ţapardel, Andi Lucian Cristea din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Hellvig de la PNL, Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, Daniel Buda de la PDL, Iuliu Winkler, Csaba Sogor de la UDMR, Cristian Preda, Siegfried Mureşan de la PMP şi Mircea Diaconu.În urma scrutinului pentru Parlamentul European, Alianţa electorală PSD-UNPR-PC a întrunit 2.093.234 de voturi, PNL - 835.531 de voturi, PDL - 680.853 de voturi, candidatul independent Mircea Diaconu - 379.582 de voturi, UDMR - 350.689 de voturi, iar PMP - 345.973 de voturi.Celelalte formaţiuni politice care au propus candidaţi la alegerile de duminică, precum şi restul candidaţilor independenţi nu au întrunit pragul electoral de 5% pentru a li se atribui mandate în PE.
Recommended Posts