Jump to content

Iorga a plecat de la Oţelul la Astra


dcp100168

Recommended Posts

Iorga a plecat de la Oţelul la Astra

Mijlocaşul Oţelului, Laurenţiu Iorga, a plecat de la Oţelul, transferându-se la una dintre pretedentele la câştigarea campionatului, Astra Giurgiu, echipă aflată pe primul loc în Liga I. Oţelul va încasa pentru acest transfer 500.000 de euro.

viata-libera.ro

 

Conducerea grupării Astra Giurgiu a reuşit, joi, să perfecteze transferul mijlocaşului Laurenţiu Iorga de la Oţelul Galaţi, jucătorul urmând să facă deplasarea în cantonamentul din Spania alături de lotul pregătit de Daniel Isăilă, informează site-ul oficial al clubului giurgiuvean. Internaţional de tineret, în vârstă de 25 de ani, Iorga a semnat un contract valabil pe 3 sezoane şi jumătate cu Astra Giurgiu.

Link to comment
Share on other sites

Şansă pentru Iorga: "I-am dat ocazia să-şi relanseze cariera!"

Astra a ajuns astăzi la un acord cu Oţelul Galaţi pentru semnătura lui Laurenţiu Iorga. Oficialii clubului gălăţean spun că au luat această decizie pentru a-i oferi posibilitatea de a-şi relansa cariera. Prima parte a campionatului a fost una ştearsă pentru mijlocaşul în vârstă de 25 de ani.

„Am ajuns la un acord privind transferul lui Iorga la Astra Giurgiu. Îi mulţumim pentru tot ce a realizat în tricoul Oţelului, Iorga a dovedit în dese rânduri că este un jucător ce dispune de calităţi fotbalistice extraordinare. Din păcate, în ultima perioadă, a intrat într-un blocaj şi, din acest considerent am luat decizia de a-l transfera şi de a-i oferi posibilitatea să-şi relanseze cariera. Îi urăm mult succes în continuare şi îi dorim să-şi îndeplinească obiectivele propuse alături de noul său club", a declarat Narcis Răducan pe site-ul oficial al Oţelului

Iorga a disputat 158 de meciuri în tricoul Oţelului şi a marcat 19 goluri, reuşind să devină campion cu formaţia de la malul Dunării, în 2011. Mijlocaşul este un produs 100% al Centrului de Copii şi Juniori al FC Oţelul Galaţi, iar debutul la formaţia de seniori a avut loc în 2007, fiind pariul antrenorului de atunci, Petre Grigoraş.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.