dcp100168 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Rivaldo ar putea veni la Oţelul!O veste incredibilă vine dinspre Oţelul. Marele Rivaldo negociază cu echipa gălăţeană. Nu este vorba despre o glumă ci despre o încercare de lovitură de imagine. Pe numele său adevărat Vitor Barbo de Ferreira, Rivaldo va împlini 42 de ani în aprilie şi evoluează la Mogi Mirim în liga a treia din Brazilia. Cv-ul lui Rivaldo este impresionant şi ar putea face subiectul unui film. Jucătorul oferă un exemplu de longevitate. La vârsta când alţii au câţiva ani de antrenorat, jucătorul brazilian joacă foarte bine. Campion mondial cu Brazilia în 2002, Rivaldo ar fi tentat de o aventură în România. Rivaldo la Oţelul? Este un vis care ar putea deveni realitate!!!presagalati.ro
gelu Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Daca-i aducem si pe Hagi si Zidane iar ne batem la titlu! Serios!
Mikka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pacat ca l-au ratat pe Eusebio! PS Dumnezeu sa-l odihneasca
dcp100168 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Rivaldo nu vine!Transferul lui Rivaldo la Oţelul a rămas la stadiul de fantezie. Narcis Răducan nu exclude însă ca echipa gălăţeană să transfere în viitorul apropiat un nume important din fotbalul mondial. „Am zâmbit când am citit ştirea cu Rivaldo. Este bine că pretenţiile sunt atât de mari. Pele nu putea să mai vinâ pentru că are peste 70 de ani. Cred însă că vom aduce şi noi un nume mare care să ţină prima pagină în toate ziarele şi la toate posturile de televiziune. Nu ştiu însă când se va petrece acest lucru”, a declarat Narcis Răducan. Unul dintre jucătorii care ar fi putut fi transferaţi, Gabi Tamaş, ar fi refuzat pentru că a testat deja multe dintre cluburile şi localurile din Galaţi.presagalati.ro
Recommended Posts