Jump to content

Bursa Română de Mărfuri Galaţi a făcut tranzacţii de 14,5 milioane de lei în 2013


dcp100168

Recommended Posts

Bursa Română de Mărfuri Galaţi a făcut tranzacţii de 14,5 milioane de lei în 2013

14.424.919 lei (fără TVA) este totalul valorii produselor şi serviciilor adjudecate în cadrul celor 51 de licitaţii organizate, în cursul anului 2013, de Terminalul Galaţi al Bursei Române de Mărfuri, punct de lucru administrat de CCI Veritas (preşedinte, Ion Mocanu).

Cele mai multe licitaţii - 16 - au avut loc în aprilie, lună în care s-a înregistrat şi cea mai mare valoare a tranzacţiilor: 11,7 milioane lei. În luna mai a avut loc o singură licitaţie (26.170 lei), iar în martie niciuna.

Cel mai important client al ringului bursier gălăţean a fost Transurb SA, care şi-a achiziţionat motorina, anvelopele şi uleiurile de motor, în valoare totală de peste 9,8 milioane lei. Alte companii importante care au cumpărat produse sau servicii prin BRM - Terminalul Galaţi au fost AFDJ, CFR Călători şi CFR Marfă, Penitenciarul Galaţi şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Valoarea totală de aproximativ 14,5 milioane de lei a tranzacţiilor din 2013 este mai mare decât în anii 2010 şi 2011, dar nu a atins decât jumătate din valoarea înregistrată în 2012, când o mare parte din cele aproape 28 de milioane de lei a fost adusă de motorina pentru navele Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.