Gabbiano Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 am trimis mesajul urmator d.nului Marius Stan :Conversazione iniziata 13 settembre 2013Gabbiano Basa13/09/2013 21:46Gabbiano Basad.nule primar...am un prieten primar intr-o localitate din Italia..cand acesta a castigat mandatul avea o problema cu cainii fara stapan care erau intr-un numar mult mai mare decat media europeana..a intrebat populatia care a fost covarsitor impotriva uciderii acestora..a facut calculele si a rezultat ca un caine in padocurile primariei costa cam 700 de euro pe an(hrana,paza,medicamente,medic,etc) ...atunci a chemat in fata opiniei publice reprezentantii ONG-urilor si a asociatilor iubitorilor de animale si le-a pus in vedere ca acestia trebuie sa sterilizeze si sa deparaziteze si sa implementeze cipuri de identificare pe banii lor....dupa ce toate astea au fost facute a anuntat ca li se v-a scadea din impozitele si taxele locale cate 500 de euro pe an oricui adopta un animal...binenteles ca voluntari de la ONG-uri impreuna cu reprezentanti ai primariei merg regulat pe teren si verifica daca cainii mai sunt in viata si daca sunt tratati bine..daca cineva nu poate face dovada faptului ca are cainele in curte sau in apartament sau daca un caine este gasind vagabondand pe strada se identifica cel care l-a adoptat pe baza cipului si acesta este oblicat sa returneze banii primariei si o amenda usturatoare pe deasupra....ma gandesc la toti pensionarii care se calca in picioare pentru o reducere de cativa zeci de lei ...oare daca li s-ar scuti plata impozitului amaratului de apartament daca si-ar ingriji in casa cainele pe care oricum il hraneste in fata blocului????? ce spuneti????am colaborat cu un reporter de la TVR si un reportaj pe tema asta ar cam trebui sa iasa in perioada asta..daca sunteti interesat de subiectul asta pot sa va pun oricand in legatura cu persoana asta14 settembre 2013Gabbiano Basa14/09/2013 11:23Gabbiano Basain conjunctura actuala daca reusiti sa scapati galatiul de caini fara sa ucideti niciunul cred ca impactul ar fi atat de mare pe plan national ca ati deveni primarul cu cel mai mare capital de imagine din romania imediat...si chiar daca metoda functioneaza doar partial oricum impactul mediatic ar fi urias...pot sa va pun in legatura cu primarul din italia care a reusit asta..suntem buni prieteniVisualizzato alle 14 settembre desi la vremea respectiva nu am primit niciun feedback, astazi am fost sunat de cineva din primarie sa citesc presa locala http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/50090-viata-libera-galati-cotidian-proiect-de-hotarare-in-atentia-consilierilor-locali-scutire-de-taxe-pentru-adoptia-maidanezilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaurX82 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) Ii adopta, sunt scutiti si dupa un timp ii arunca pe strada. Chiar nu inteleg de ce iubiti aceste bestii fara rost ? De ce nu iubiti si porcu, mielul si alte animale, deci voi sunteti iubitori de cainii nu de animale...Nu mai veniti cu idei tampite... ca tot din bugetul oamenilor se platesc acele adaposturi de javre fara sens. Zic catelusi sa ii adopte lumea, dar aia mari OMORATI !!!! Edited January 13, 2014 by LaurX82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 singurele bestii fara rost sunt alea cu doua picioare..daca aveai rabdare sa citesti ce i-am scris primarului si daca eventual aveai si neuronul conectat poate reuseai sa intelegi ca nu exista posibilitatea sa mai fie abandonat..am mari indoieli da' poate totusi te straduiesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derago Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 (edited) E o idee buna dar nu prea se inghesuie multi la adoptii!Chiar si asa asta implica ceva costuri suplimentare din partea primariei pentru a urmari ca adoptatii sa nu ajunga din nou pe strada.ONG-urile din Romania care se ocupa de protectia animalelor, sunt mai mult de fatada si nu vin cu solutii. Nici legea privind protectia animalelor nu e clara...Cu totii asteapta si cer rezolvari de la stat dar initiative proprii ioc!a si... din prima secunda dupa ce a citit " scutire de taxe", primarul ti-a aruncat scrisoarea la cos Edited January 15, 2014 by Derago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts