Jump to content

Camerunezul Toindouba - primul transfer al iernii la Oţelul

Recommended Posts

Posted

Camerunezul Toindouba - primul transfer al iernii la Oţelul

Primul transfer al iernii pentru Oţelul este Guy Roger Toindouba, care evoluează pe postul de mijlocaş central.

Africanul în vârstă de 25 de ani, are 1,83 m înălţime şi 77 de kg. Ultima oară a evoluat în campionatul Tunisiei, la Kairouan, pentru care a strâns şase prezenţe.

Toindouba nu este la prima experienţă europeană, el evoluând înainte de formaţia tunisiană la Lillestrom (prima ligă din Norvegia) şi Demirspor (liga secundă din Turcia).

Mijlocaşul camerunez a sosit deja în Galaţi şi va face parte din delegaţia Oţelului pentru cantonamentul din Spania.

Cea mai mare performanţă obţinută de proaspăt transferatul jucător al roş-alb-albaştrilor este câştigarea Ligii Campionilor Africii, cu ES Tunis, în 2011.

viata-libera.ro

Posted

Probleme medicale pentru mijlocaşul camerunez dorit de Oţelul

Gruparea roş-alb-albastră a renunţat la serviciile mijlocaşului Guy Roger Toindoubia. Camerunezulului în vârstă de 25 de ani i-a fost depistată hepatita C, astfel că oficialii Oţelului şi-au îndreptat deja atenţia către un alt mijlocaş central. După experienţa europeană de la Lillestrom şi Demirspor, Toindoubia s-a întors în Africa, unde a evoluat la Kairouan (Tunisia).

„Nu degeaba sunt conectat până la semnarea contractului, am păţit-o şi în trecut, când un jucător s-a răzgândit în ultimul moment sau au intervenit probleme medicale. Din păcate, Guy Roger n-a trecut testul medical, are hepatita C. Urmează să facă o reexaminare, dar am renunţat la serviciile sale. Deja am intrat în negocieri cu un alt jucător pe postul său”, ne-a declarat Narcis Răducan. Conform spuselor sale, ţinta Oţelului pentru postul de mijlocaş central este un jucător român.

viata-libera.ro