dcp100168 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Camerunezul Toindouba - primul transfer al iernii la OţelulPrimul transfer al iernii pentru Oţelul este Guy Roger Toindouba, care evoluează pe postul de mijlocaş central.Africanul în vârstă de 25 de ani, are 1,83 m înălţime şi 77 de kg. Ultima oară a evoluat în campionatul Tunisiei, la Kairouan, pentru care a strâns şase prezenţe.Toindouba nu este la prima experienţă europeană, el evoluând înainte de formaţia tunisiană la Lillestrom (prima ligă din Norvegia) şi Demirspor (liga secundă din Turcia).Mijlocaşul camerunez a sosit deja în Galaţi şi va face parte din delegaţia Oţelului pentru cantonamentul din Spania.Cea mai mare performanţă obţinută de proaspăt transferatul jucător al roş-alb-albaştrilor este câştigarea Ligii Campionilor Africii, cu ES Tunis, în 2011.viata-libera.ro
dcp100168 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Probleme medicale pentru mijlocaşul camerunez dorit de OţelulGruparea roş-alb-albastră a renunţat la serviciile mijlocaşului Guy Roger Toindoubia. Camerunezulului în vârstă de 25 de ani i-a fost depistată hepatita C, astfel că oficialii Oţelului şi-au îndreptat deja atenţia către un alt mijlocaş central. După experienţa europeană de la Lillestrom şi Demirspor, Toindoubia s-a întors în Africa, unde a evoluat la Kairouan (Tunisia).„Nu degeaba sunt conectat până la semnarea contractului, am păţit-o şi în trecut, când un jucător s-a răzgândit în ultimul moment sau au intervenit probleme medicale. Din păcate, Guy Roger n-a trecut testul medical, are hepatita C. Urmează să facă o reexaminare, dar am renunţat la serviciile sale. Deja am intrat în negocieri cu un alt jucător pe postul său”, ne-a declarat Narcis Răducan. Conform spuselor sale, ţinta Oţelului pentru postul de mijlocaş central este un jucător român.viata-libera.ro
Recommended Posts