Jump to content

Gălăţeancă aruncată din TIR de un şofer amator de sex


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţeancă aruncată din TIR de un şofer amator de sex

Dragoste cu năbădăi la Baia de Criş

O femeie din Galaţi acuză un şofer de TIR că a împins-o din cabina autotrenului din care a căzut şi s-a lovit cu faţa de asfalt, pe motiv că ar fi refuzat să întreţină raporturi sexuale cu acesta. Mai mult, gălăţeanca susţine că bărbatul a lăsat-o şi fără poşeta în care avea 700 de lei. În contrapartidă, conducătorul autotrenului spune că femeia nu avea poşetă şi nici vorbă să o fi lovit.

O poveste cât se poate de încâlcită s-a derulat în localitatea Baia de Criş. Protagonişti: un şofer de TIR constănţean, de 46 de ani, şi o damă gălăţeancă. Conducătorul autotrenului se îndrepta, vineri spre sâmbătă noaptea, la sfârşitul săptămânii trecute, înspre Baia de Criş, unde urma ca mastodontul să fie încărcat cu material lemnos. În jurul orei 23:00, bărbatul a ajuns în localitatea sibiană Tălmaciu, de unde a luat „la ocazie” o femeie, în vârstă de 46 de ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Toate bune şi frumoase până cei doi au ajuns în Baia de Criş, în jurul orei 4:00, când s-au gândit să mai destindă puţin atmosfera şi să bea un „păhărel”, în cabina autotractorului. Au consumat băuturi alcoolice şi au povestit „verzi şi uscate” până la ora 07:00, când constănţeanul ar fi încercat să se „destindă” mai mult şi i-ar fi cerut femeii să întreţină raporturi sexuale.

El ar fi vrut, ea nu prea

În acel moment, se pare că între cei doi „amorezi de ocazie” s-au încins spiritele. Supărat că a fost lăsat cu „ochi-n soare” de către gălăţeancă, bărbatul ar fi obligat-o să coboare din cabina autotrenului, care staţiona într-o parcare din Baia de Criş. Femeia spune că şoferul TIR-ului ar fi împins-o, moment în care a căzut şi s-a lovit cu faţa de asfalt. După acest incident femeia a alertat poliţiştii.

Acuzaţii de furt şi lovire

Gălăţeanca le-a spus poliţiştilor că în cabina tirului i-ar fi rămas poşeta în care avea suma de 700 de lei, cartea de identitate şi telefonul mobil. „Femeia nu a dorit să depună plângere penală pentru infracțiunea de tentativă de viol, depunând în schimb plângere pentru lovire sau alte violențe şi furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara,  subcomisar Bogdan Niţu. Victima a fost condusă la Spitalul Municipal Brad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma examinării, medicii au constatat că nu prezintă alte leziuni pe corp.

Gălăţeanca a mai spus că nu a urcat în autotren cu gânduri „neortodoxe”, ci pentru a ajunge la o rudă de-a sa din Arad. Poliţiştii brădeni au întocmit dosar penal şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

servuspress.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.