dcp100168 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Fostul stelist Florin Lovin a semnat cu OţelulClasată pe locul al 14-lea, Oţelul Galaţi ţine pasul cu celelalte adversare, cele din prima parte a clasamentului, în ceea ce priveşte transferurile din această iarnă. Gălăţenii au bătut palma cu Florin Lovin, fostul jucător al Stelei. Site-ul transfermarkt.de anunţă că formaţia gălăţeană s-a înţeles cu ex-mijlocaşul roş-albaştrilor.Semifinalist cu Steaua în 2006 în Cupa UEFA, Florin Lovin se cunoaşte cu antrenorul moldovenilor încă de pe vremea când amândoi erau la TSV Munchen 1860.Trupa gălăţeană a ajuns astfel la al treilea transfer important în această iarnă, după ce i-a mai legitimat pe Mauro Goicoechea şi Giuseppe Prestia. Lovin a mai jucat în carieră la FCM Bacău (2001-2004), Steaua (2004-2009), Munchen 1860 (2009-2011), Kerkyra (2011), Kapfenberger (2012) şi SV Mattersburg (2012-2014).prosport.ro
Mikka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ce sa mai vorbim, au rupt gura targului cu Lovin... De vreo trei ani de zile joaca numai la "galactici"!
dcp100168 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Surpriza LovinFlorin Lovin (31 de ani) are 1,90m înălţime, 76 de kg, este dreptaci şi joacă pe postul de închizător. Fotbalistul născut la Piara Neamţ şi-a făcut junioratul la Rafinăria Dărmăneşti. În 2001 îşi începe cariera de jucător profesionist la FCM Bacău şi după 3 sezoane în care a prins 60 de meciuri şi a marcat un gol este cumpărat de Steaua contra sumei de 450.000 de euro. Aici are suişuri şi coborâşuri, fiind trimis în două rânduri să se antreneze cu satelitul, pentru acte de indisciplină la antrenamente. Cu toate acestea strânge 27 de meciuri în Champions League şi atinge semifinala Cupei UEFA în 2006. În plus câştigă cu formaţia bucureşteană un campionat şi o Supercupă. Rămâne însă în memoria microbiştilor din România pentru comportamentul lipsit de fair-play în cazul “Bricheta”, când îi cere arbitrului în nenumărate rânduri să întrerupă un meci cu Rapid pentru că se aruncau obiecte în teren, iar centralul opreşte partida până la urmă. După 103 meciuri şi 3 goluri în 5 ani, părăseşte Steaua, fiind cumpărat de TSV 1860 Munchen contra sumei de 500.000 de euro. Aici îl întâlneşte pe Ewald Lienen, astfel născându-se legătura dintre cei doi de peste ani. O accidentare gravă la genunchi îl scoate din circuit, dar nu înainte de a evolua de 26 de ori în a doua divizie germană. În 2011 este luat de Kerkyra din prima ligă a Greciei, iar după tur ajunge la Kapfenberg în Bundesliga austriacă. Nu face prea mulţi purici nici aici, mutându-se la Mattersburg tot în primul eşalon din Austria, cu care avea să retrogradeze în 2013. Rămâne şi în liga a II-a, iar în total joacă 54 de meciuri în care marchează 4 goluri, fiind într-un moment destul de bun al carierei sale. Ajuns la 31 de ani, el a rămas liber de contract, iar Ewald Lienen se pare că l-a cerut în mod special la echipa noastră.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 “Am ales Oţelul pentru Narcis şi Lienen”Oţelul a realizat oficial două transferuri, cel al portarului uruguayan Goicoechea şi cel al italianului Prestia, iar alţi 3 fotbalişti se pregătesc să semneze actele cu formaţia de la Dunăre: Florin Lovin, Bocar Djumo şi Stephane Tritz. Primul dintre aceştia, de altfel singurul român, a sosit deja în cantonamentul din Spania şi se antrenează sub comanda lui Ewald Lienen.Este cunoscut faptul că Oţelul vrea să-şi întărească mijlocul, iar după ce transferul camerunezului Toindouba a picat, iar conducerea a trebuit să se reorienteze, mergând pe pista Florin Lovin, fost jucător al Stelei şi fost elev al lui Ewald Lienen la TSV 1860 Munchen! Deşi mai multe site-uri de sport au dat ca sigură semnarea unui contract, acest lucru se va întâmpla abia după ce fotbalistul va trece testele medicale.Florin Lovin: “Am fost forţat să plec de la Mattersburg. Dacă mai jucam patru meciuri, contractul meu se prelungea automat pe încă un an, cu o sumă mult mai mare şi, pentru că nu mai exista vreo şansă de promovare, cei de la club mi-au transmis că, din punct de vedere financiar, nu există posibilitatea să continuăm şi de la anul. Mi-au zis că nu voi mai evolua în cele patru jocuri şi că e mai bine să plec. Nu puteam să stau până la vară, să nu joc. Oamenii mi-au spus în faţă că nu mai putem continua. Mi-au zis că, dacă vreau, mai stau până în vară şi îmi plătesc salariul, însă nu îmi permiteam să nu joc. În Austria nu mai puteam să joc, din cauza unei clauze, aşa că am decis să revin acasă, mai ales că unul dintre copiii mei se va duce la şcoală în septembrie. Am ales Oţelul pentru că Narcis e unul dintre prietenii mei din fotbal, iar cu antrenorul Ewald Lienen am lucrat şi la Munchen. Ne ştim reciproc. Sincer, nici nu mă uit pe clasament. Am venit să joc fotbal de plăcere, iar la final, când se va trage linie, sper să fim deasupra.”Florin Lovin (31 de ani) are 1,90m înălţime, 76 de kg, este dreptaci şi joacă pe postul de închizător. Fotbalistul născut la Piara Neamţ şi-a făcut junioratul la Rafinăria Dărmăneşti. În 2001 îşi începe cariera de jucător profesionist la FCM Bacău şi după 3 sezoane în care a prins 60 de meciuri şi a marcat un gol este cumpărat de Steaua contra sumei de 450.000 de euro. Aici are suişuri şi coborâşuri, fiind trimis în două rânduri să se antreneze cu satelitul, pentru acte de indisciplină la antrenamente. Cu toate acestea strânge 27 de meciuri în Champions League şi atinge semifinala Cupei UEFA în 2006. În plus câştigă cu formaţia bucureşteană un campionat şi o Supercupă. Rămâne însă în memoria microbiştilor din România pentru comportamentul lipsit de fair-play în cazul “Bricheta”, când îi cere arbitrului în nenumărate rânduri să întrerupă un meci cu Rapid pentru că se aruncau obiecte în teren, iar centralul opreşte partida până la urmă. După 103 meciuri şi 3 goluri în 5 ani, părăseşte Steaua, fiind cumpărat de TSV 1860 Munchen contra sumei de 500.000 de euro. Aici îl întâlneşte pe Ewald Lienen, astfel născându-se legătura dintre cei doi de peste ani. O accidentare gravă la genunchi îl scoate din circuit, dar nu înainte de a evolua de 26 de ori în a doua divizie germană. În 2011 este luat de Kerkyra din prima ligă a Greciei, iar după tur ajunge la Kapfenberg în Bundesliga austriacă. Nu face prea mulţi purici nici aici, mutându-se la Mattersburg tot în primul eşalon din Austria, cu care avea să retrogradeze în 2013. Rămâne şi în liga a II-a, iar în total joacă 54 de meciuri în care marchează 4 goluri, fiind într-un moment destul de bun al carierei sale. Ajuns la 31 de ani, el a rămas liber de contract, iar Ewald Lienen se pare că l-a cerut în mod special la echipa noastră.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Lovin a semnat de ziua luiFC Oţelul Galaţi a parafat înregimentarea mijlocaşului Florin Lovin, jucător ce se află deja în cantonamentul din Spania al formaţiei roş-alb-albastre. Fotbalistul este de altfel şi sărbătoritul zilei de 11 februarie, Lovin împlinind astăzi vârsta de 32 de ani. Născut în anul 1982 la Piatra Neamţ, Florin a mai evoluat de-a lungul carierei la formaţii precum FCM Bacău, Steaua Bucureşti (România), TSV Munchen 1860 (Germania), PAE Kerkyra (Grecia), SV Kapfenberg şi SV Mattersburg (Austria), iar din această iarnă va purta tricoul Oţelului.fotbalclubotelul.ro
Recommended Posts