Jump to content

Oţelul transferă un fundaş dreapta francez


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul aşteaptă în probe un fundaş dreapta francez

După ce au fost reziliate contractele lui Joao Felipe şi Samoel Cojoc, echipa roş-alb-albastră a rămas descoperită pe postul de fundaş dreapta. Astfel, Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, are în atenţie câţiva jucător pe acest post. Unul dintre ei este francezul Stephane Tritz, care va sosi în cantonamentul Oţelului din Spania pentru a susţine probe de joc, conform unor surse din cadrul clubului.

Tritz, în vârstă de 26 de ani, s-a lansat în fotbalul mare la Strasbourg, iar ultima oară a evoluat pentru Tours, în liga secundă franceză. Pentru fundaşul dreapta francez, care a activat doar la nivelul ligilor inferioare, ar fi prima experienţă în afara ţării sale.

Momentan, pe postul de fundaş dreapta, antrenorul Ewald Lienen îl are la dispoziţie doar pe Andrei Marus, promovat de la echipa secundă. Pe această poziţie mai pot evolua Milea sau Mişelăricu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a renunţat la Tritz

FC Oţelul Galaţi a renunţat la înregimentarea fundaşului dreapta Stephane Tritz, pretenţiile financiare ale agentului jucătorului francez fiind considerate exagerate de către oficialii clubului nostru. În următoarea perioadă, conducerea FC Oţelul Galaţi va demara negocierile cu un alt fotbalist de acelaşi profil care să completeze lotul pentru partea a doua a Ligii I.

Antrenorul Ewald Lienen se declarase mulţumit de modul în care s-a prezentat fundaşul dreapta în vârstă de 26 de ani la şedinţele de antrenament, dar şi la prima partidă disputată de gălăţeni în stagiul din Spania şi decisese să-l păstreze în lot.

fotbalclubotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

S-a întors Tritz

Trimis la plimbare din cauza impresarului său, Stephane Tritz a reconsiderat oferta Oţelului şi se va reîntoarce în cantonamentul echipei noastre. Clubul roş-alb-albastru renunţase la francezul care a dat probe în cantonamentul din Spania, deoarece agentul fundaşului dreapta avea pretenţii prea mari. “Fiul rătăcitor” s-a răzgândit, iar conducerea a hotărât să-l reprimească, mai ales că din punct de vedere fotbalistic mulţumise pe toată lumea.

Astfel, prin semnarea unui contract cu Tritz, Oţelul îşi acoperă gaura din banda dreaptă.

Stéphane Tritz va împlini 27 de ani în februarie, are 1,78m înălţime, o greutate de 76 de kg şi este dreptaci. Fundaşul dreapta şi-a început cariera în 2003 în oraşul natal la echipa de tinere speranţe a celor de la Racing Club de Strasbourg. În doi ani a promovat la Strasbourg B, un fel de Oţelul II, “satelit” al primei echipe. A fost om de bază până în 2008, timp în care a jucat 70 de meciuri, marcând şi două goluri. În aceeaşi perioadă a fost chemat de două ori în naţionala Under 19 a Franţei, lucru deloc uşor, având în vedere importanţa pe care francezii o dau reprezentativelor de tineret. Nu a mai făcut trecerea la echipa mare a celor de la RC Strasbourg, dearece aceasta avea să intre în lichidare fiind retrogradată în Liga a 4-a a Franţei. În schimb s-a mutat în 2008 la Colmar în a treia ligă franceză, iar după numai 10 meciuri disputate aici a fost observat şi cumpărat de Rodez, din acelaşi eşalon pentru care a evoluat în 34 de meciuri, din care 33 din postura de titular. Acest lucru l-a ridicat şi mai mult, iar în 2010 a urcat o divizie la Tours în al doilea eşalon francez. Aici a fost om de bază în 75 de meciuri, până în iulie 2013, când şi-a încheiat conturile cu formaţia franceză. Este liber de contract din iulie anul trecut, aşa că vine gratis la Oţelul, dacă trece testele medicale. Conform site-ului de specialitate transfermarkt valorează 500.000 de euro.
Tritz este genul de fundaş lateral care urcă destul de des, furnizând centrări de calitate pentru coechipieri. Şutează foarte bine când are ocazia şi este un excelent executant al loviturilor de la margine, aruncând de cele mai multe ori mingea în careu, direct din aut. Nu este de lepădat nci pe faza de apărare, acolo unde nu îi este teamă să intervină decisiv, de câte ori este nevoie.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tritz a semnat cu Oţelul

FC Oţelul Galaţi a ajuns la un acord cu jucătorul francez Stephane Tritz, fotbalist ce a trecut cu brio perioada de teste la care a fost supus. Fundaşul dreapta în vârstă de 26 de ani a semnat un contract pe un an şi jumătate, sosind la gruparea roş-alb-albastră din postura de jucător liber de contract.

Tritz a evoluat în ultimii trei ani la Tours din Ligue 2 (Franţa), ocupanta locului 10 in clasamentul ediţiei precedente. Fost internaţional al echipei U19 a Franţei, Stephane a jucat în ultimele două sezoane 63 de meciuri, fiind titular în 54 din numărul total de partide. Fotbalistul format de Strasbourg a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Colmar şi Rodez, toate din Franţa.

fotbalclubotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.