Jump to content

Zeci de gălăţeni au ajuns la spital cu mâinile sau cu picioarele rupte


dcp100168

Recommended Posts

Zeci de gălăţeni au ajuns la spital cu mâinile sau cu picioarele rupte

Așa cum era de așteptat, după ce a nins cu nemiluita, acum trotuarele sunt „sticlă”. Cum pe mijlocul drumului nu ai cum să mergi din cauza mașinilor, bieților pietoni le-au rămas trotuarele, multe dintre ele acoperite cu zapada bătătorită și devenite peste noapte patinoare naturale.

Numai în ultimele 24 de ore, la camera de gardă a Spitalului de Urgență au ajuns aproape 30 de gălățeni, toți cu luxații fracturi sau entorse de membre superioare sau inferioare. Cei mai mulți dintre ei, vârstnici, le-au spus medicilor că au alunecat pe trotuare. Un alt val de pacienți s-a prezentat și în ziua de sâmbătă. Atunci 27 de gălățeni le-au cerut ajutorul ortopezilor de la Spitalul de Urgență.

Deși reprezentanții Primăriei Galați le atrag atenția cetățenilor că este de datoria lor să-și îndepărteze zăpada din fața blocurilor sau a firmelor, cele mai multe trotuare sunt acoperite cu gheață. Cine nu se conformează, riscă să fie amendat, însă până atunci camerele de gardă se umplu de pacienți cu mâni și picioare rupte.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.