dcp100168 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 În etapa a XX-a, sâmbătă, 22 februarie, ora 19.00 - Digi Sport, Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu
dcp100168 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Problemele de lot ale Oţelului s-au diminuatInfirmeria Oţelului se goleşte, dintre cei patru jucători care au încheiat cantonamentul din Spania cu probleme medicale doar Costin nu va putea juca sâmbătă, în meciul cu Pandurii Tg. Jiu de pe teren propriu, primul din Liga I în acest an. Sergiu Costin a suferit o ruptură fibrilară, se antrenează separat, iar la începutul săptămânii viitoare se estimează ca va putea să se pregătească normal, alături de restul echipei.Mijlocaşul Alexandru Zaharia, care s-a accidentat în primul meci amical din Spania şi nu a mai evoluat în următoarele, este deja apt de joc, antrenându-se la intensitate normală. Aceeaşi situaţie este şi în cazul lui Ciprian Milea, care a avut o entorsă uşoară de gleznă. În ceea ce-l priveşte pe fundaşul stânga Dan Popescu, care s-a ales cu o contuzie puternică în jocul cu Dinamo Moscova, ultimul din stagiul de la Marbella, acesta este acum la stadiul de alergări uşoare şi sunt speranţe că va putea juca în partida cu Pandurii.viata-libera.ro
dcp100168 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Bilete Oţelul - PanduriiPreţurile biletelor pentru meciul FC Oţelul Galaţi - CS Pandurii Tg. Jiu, din cadrul etapei a XX-a, sunt următoarele: Tribuna 0 - 100 lei, Tribuna I, sector A, B, C, D - 10 lei, Tribuna a II-a, sector A, B, C, D - 10 lei, Peluza I, sector B - 2 lei ; sector A, C - 5 lei.Tichetele de acces se vor comercializa sâmbătă, în ziua meciului, începând cu ora 10:00 şi până la ora 19:00, la casele aflate în jurul stadionului.* Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită, în baza unui bilet de acces cu valoare 0 lei, ce se va ridica de la casele de bilete.** Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
dcp100168 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Ce tactică de joc are Pustai în meciul cu Oţelul GalaţiPandurii joacă sâmbătă primul meci oficial din 2014, în deplasare, la Oţelul Galaţi. Meciul va fi difuzat pe Digi Sport, începând cu ora 19.00. Oţelul este aproape de coada clasamentului şi are nevoie de o victorie pentru a nu intra în zona retrogradabilă, dar Pandurii şi-a propus un loc de cupe europene, astfel că vrea să obţină la Galaţi toate cele trei puncte.Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai, este de părere că va avea un meci dificil la Galaţi. „Jocurile de verificare nu seamănă cu cele oficiale. Într-adevăr, echipa din Galați nu este într-o situație foarte bună în clasament și probabil că și ea își dorește cele trei puncte puse în joc”, a spus Pustai, sperând că Pandurii va juca bine în deplasare, aşa cum a făcut-o în tur.Oţelul Galaţi este pe locul 14 în Liga I, cu doar 18 puncte şi este aproape de zona fierbinte a clasamentului. Pandurii începe anul cu 34 de puncte, de pe locul 4, pe care speră să îl păstreze până la finalul campionatului.Antrenorul Cristi Pustai a dezvăluit ieri şi o parte din tactica de joc: „În deplasare, probabil că veți vedea tot doi închizători, dar vom avea un triunghi destul de mobil în zona centrală. Să sperăm că, față de evoluțiile din tur, vom suplini lipsa pasei decisive sau finalizarea lui Eric printr-un joc colectiv, mai ales la mijlocul terenului. Eric era un pic mai individualist, dar avea și execuția finală și pasa finală. Apărarea se face începând cu Bud și terminând cu Stanca, dacă luăm echipa pe care am creiona-o astăzi, dar până sâmbătă pot să apară schimbări în echipă. Faza de apărare o face toată echipa, nu doar cei patru pe care-i considerăm apărători”.pandurul.ro
dcp100168 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Ewald Lienen: „Depinde doar de noi”Antrenorul echipei noastre, germanul Ewald Lienen, a afirmat că nu ar fi preferat să înceapă partea a doua a campionatului în compania unei alte formaţii, mai slab cotate decât Pandurii Tg. Jiu, fiind de părere că cel mai important aspect va fi modul în care va arăta jocul echipei oţelare după perioada de pregătire din această iarnă. „Nu mi-aş fi dorit să începem returul cu o echipă mai slabă, trebuie să jucăm cu toate formaţiile din campionat. Pentru mine nu contează împotriva cui jucăm. Nu este nicio diferenţă între echipele care joacă pentru calificarea în cupe europene sau cele care luptă pentru supravieţuire, toate au dăruire pentru a-şi realize obiectivele. Contează mai mult ceea ce facem noi, din acest motiv ne-am antrenat şi am muncit din greu ca să fim pregătiţi şi vrem să vedem roadele pe teren”, a declarat Ewald Lienen, antrenorul FC Oţelul Galaţi.fotbalclubotelul.ro Victoraş Astafei: „Am încredere în echipă”Autorul unui gol în partida tur dintre Oţelul şi Pandurii, Victor Astafei speră să înscrie și în jocul de sâmbătă, deşi cunoaște foarte bine forţa echipelor antrenate de fostul său tehnician, Cristian Pustai. „Nu putem şti dinainte care va fi deznodământul unei partide, îl cunosc pe domnul Pustai căruia îi port un respect deosebit, dar am mare încredere în domnul Lienen şi în echipa pe care o formăm la Oţelul. Am avut un cantonament reuşit, am strâns nişte legături de care aveam nevoie, sper să înscriu iar şi de această dată să câştigăm”, a declarat Victor Astafei.fotbalclubotelul.ro Narcis Răducan: „Sper să avem publicul aproape”Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, este încrezător înainte primei partide oficiale din 2014 şi speră ca publicul oţelar să susţină formaţia roş-alb-albastră în încercarea de a începe partea secundă a campionatului cu o victorie. „Jocul echipei, modul în care s-au pregătit băieţii zi de zi şi atmosfera din sânul lotului ne dau speranţe că vom reuşi să adunăm puncte. Întâlnim un adversar de cupă europeană, dar sper să avem publicul aproape şi sper că vom câștiga cele trei puncte puse în joc extrem de necesare. Contează faptul că au unele probleme, probabil că se va vedea acest lucru, dar nu ne bazăm doar pe asta, însă în economia unui meci echilibrat este important orice detaliu”, a declarat Narcis Răducan, director general FC Oţelul Galaţi.fotbalclubotelul.ro
dcp100168 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu 1-0Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.Marquinhos a înscris unicul gol al partidei, în minutul 50, cu un şut de la marginea careului de 16 metri.Oţelul Galaţi: Goicoechea - Tritz, Sârghi, Prestia, Popescu - Lovin - Giurgiu, Filip (Cooper '68), Marquinhos (Milea '87) - Astafei, Tudorie. Antrenor: Ewald Lienen.Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovici - Anton (Nistor '70), Breveeld - Buleică (Dos Santos '56), Distefano, Nicoară (Elton '63) - Bud. Antrenor: Cristian Pustai.Cartonaşe galbene: Popescu '67, Giurgiu '81 / Elton '64, Breeveld '86Arbitri: Radu Petrescu (central) - Vladimir Urzică, Iulian Radu (asistenţi) - Dragoş Istrate, Sorin Andrei Antonie (adiţionali) - Daniel Hulubei (rezervă). Observatori: Sorin Boca, Dumitru MarcuLa meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori.
dcp100168 Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Pustai: Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc şi a meritat victoriaTehnicianul echipei Pandurii Târgu Ju, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Oţelul Galaţi, că gălăţenii au fost mai prezenţi în joc şi au meritat să câştige, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am început mai greu şi consider că rezutatul per ansamblu este meritat. Victoria Oţelului e meritată. Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc, mai agresivă. Noi am ripostat abia la final, atunci când ne-am şi creat câteva ocazii. Se simte plecarea lui Eric, nu avem încă soluţii în acea zonă a terenului", a spus Pustai.Lienen: "Am controlat cea mai mare parte din meci"De cealaltă parte, antrenorul echipei Oţelul, Ewald Lienen, a afirmat că elevii săi au contorlat o mare parte a jocului: "A fost un meci dificil, în faţa unei echipe puternice, o echipă ofensivă, cu jucători buni de atac. Am controlat cea mai mare parte din meci, excepţie făcând finalul. Am avut mai multe ocazii de a marca şi consider victoria meritată"mediafax.ro
Recommended Posts