dcp100168 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 În etapa a XXI-a, duminică, 2 martie, ora 19.30 - Dolce Sport, FC Petrolul Ploieşti - FC Oţelul Galaţi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Alcenat este suspendat pentru meciul cu OţelulTitular incontestabil la Petrolul, Jean Sony Alcenat nu va putea evolua în meciul de duminică, împotriva Oţelului. Internaţionalul haitian a primit un cartonaş galben în partida cu FC Braşov şi a ajuns la cel de-al patrulea avertisment, fiind astfel suspendat pentru următorul joc.În afara lui Sebastian Achim, antrenorul Cosmin Contra îl mai are ca soluţie pentru banda dreaptă şi pe Beţa, însă fotbalistul sosit în vară are şanse destul de mici să apară în primul unsprezece.În afara suspendării lui Alcenat, Contra se confruntă şi cu alte probleme de lot, însă acestea sunt pe cale să se rezolve. Marinescu şi, probabil, Teixeira nu vor evolua nici ei cu Oţelul. Juan Albin nu este refăcut sută la sută, iar Tamuz se află în urmă cu pregătirea fizică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 Optimism înaintea duelului cu PetrolulOţelul joacă duminică pe terenul mult mai bine cotatei Petrolul, dar jucătorii şi cei din conducere nu se sperie de formaţia ploieşteană, declarând optimişti că au aceleaşi şanse ca şi găzarii, chiar dacă aceştia au avantajul terenului propriu şi se află cu 10 poziţii înaintea noastră în clasament.Directorul general Narcis Răducan cere puncte şi crede că formaţa lui Lienen va lupta la victorie indiferent de adversar. Aceeaşi atitudine războinică au adoptat-o şi jucătorii Astafei, Marquinhos sau căpitanul Giurgiu, fotbaliştii declarând la unison că îşi vor juca şansa până la capăt, indiferent de cât de greu va fi.Partida Petrolul Ploieşti - Oţelul se va disputa duminică, 2 martie 2014, cu începere de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct pe Dolcesport.Narcis Răducan: „Avem mare nevoie de puncte. Vom lupta pentru victorie indiferent de numele adversarei. Mă bucur că fotbaliştii nou sosiţi au dat randament şi sunt convins că şi cu ajutorul lor vom arăta o cu totul altă faţă în această primăvară.”Victoraş Astafei: "Cred că toată lumea aşteaptă acest meci şi sperăm să continuăm jocul pe care l-am făcut cu Pandurii. Conjunctura a făcut ca Oţelul să se afle aşa jos în clasament şi cred că noi suntem o echipă foarte puternică."Marquinhos: "Avem o şansă, aşa cum au şi ei. Ei joacă acasă, au prima şansă, pentru că au suporterii de partea lor, dar noi mergem să luăm trei puncte."Gabriel Giurgiu: "Noi mergem la Petrolul să ne jucăm şansa şi vom vedea după meci ce va fi, ne aşteaptă o partidă foarte grea."dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 Ewald Lienen: Nu îi vom acorda o atenţie deosebită lui Mutu la meciul de duminicăTehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ewald Lienen, a declarat, vineri, că elevii săi nu îi vor acorda o atenţie deosebită atacantului Adrian Mutu la meciul cu Petrolul, ci vor încerca să aibă o prestaţie cât mai bună şi să consolideze relaţiile de joc, transmite corespondentul MEDIAFAX."Ştiu că Petrolul formează o echipă puternică, de când am venit eu în România am observat că au făcut meciuri foarte bune. În această iarnă au făcut unele schimbări, au plecat jucători, în special pe plan ofensiv, dar au adus fotbalişti importanţi precum Mutu şi Zicu. Campionatul este o competiţie lungă, mai sunt etape de disputat şi se poate întâmpla orice, deci Petrolul încă mai are şanse la titlu. Nu îi vom acorda o atenţie specială lui Mutu, fotbalul este un joc de echipă, vom încerca să fim un bloc compact şi să ne apărăm bine, iar fiecare jucător să dea totul pe teren. Vom încerca să facem un joc cât mai bun şi să ne consolidăm relaţiile de joc, având în vedere faptul că avem mulţi jucători noi, mai ales în zona defensivă", a spus Lienen. Contra: M-a deranjat atitudinea jucătorilor din prima repriză cu FC Braşov, sper să îşi ia revanşaAntrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că l-a deranjat atitudinea jucătorilor săi din prima repriză a meciului cu FC Braşov (scor 1-1) şi a precizat că îşi doreşte ca aceştia să îşi ia revanşa în faţa suporterilor în meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi."Vom fi puternici, ce s-a întâmplat la Braşov a fost un accident cauzat şi de teama rezultatului pe care au avut-o jucătorii mei. Sunt conştient că şansele noastre la titlu se reduc cu fiecare pas greşit, dar acum nu mă gândesc decât la o victorie contra Oţelului. Gălăţenii sunt o echipă foarte periculoasă, care s-a schimbat mult în bine de la venirea neamţului Lienen. Noi am încercat să ne revenim moral după semieşecul de la Braşov. Ceea ce m-a deranjat acolo a fost jocul slab din prima repriză şi atitudinea jucătorilor, care nu a fost cea mai potrivită. Din fericire pentru noi, avem şansa să arătăm cine suntem cu adevărat pe terenul nostru. Aş vrea ca băieţii să-şi ia revanşa faţă de suporterii noştri", a spus Contra, transmite corespondentul MEDIAFAX.Pentru meciul cu Oţelul, Cosmin Contra nu îi va avea la dispoziţie pe Alcenat (suspendat), Morar (accidentat) şi Marinescu (accidentat), în timp ce Albin şi Teixeira sunt incerţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi 2-0Duminică seara, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, formaţia gălăţeană Oţelul a fost învinsă, în deplasare, de Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-0 (0-0). Golurile gazdelor au fost înscrise de Teixeira (min. 50) şi Tamuz (min. 89).Antrenorul Ewind Lienen (foto) a folosit următoarea formulă de echipă: Goicoechea - Tritz, Sîrghi, Prestia, Popescu - Astafei, Milea (85 Gavrilă), Lovin, Giurgiu, Marquinhos (69 Băjenaru) - Tudorie (67 Henrique).În urma acestei înfrângeri şi a victoriei celor de la FC Botoşani (2-1 cu FC Braşov), Oţelul a ajuns în clasament pe locul 15, poziţie retrogradabilă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi 2-0 Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.Golurile au fost marcate de Teixeira '50 şi Tamuz '88.1-0: Teixeira a înscris din 7 metri, după o centrare a lui Fernandez.2-0: Tamuz a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 11 metri.Petrolul Ploieşti: Pecanha - Beta, Geraldo, Hoban, Guilherme - Romario, De Lucas - Priso (Fernandez '46), Albin (Tamuz '70), Teixeira (Mustivar '82) - Mutu. Antrenor: Cosmin Contra.Oţelul Galaţi: Goicoechea - Tritz, Sârghi, Prestia, Popescu - Milea (Gavrilă '84) - Astafei, Lovin, Giurgiu, Marquinhos (Băjenaru '69) - Tudorie (Henrique '67). Antrenor: Ewald Lienen.Cartonaşe galbene: Geraldo '26, Tamuz '78, Mutu '80, Romario '84, Hoban '87 / Milea '25, Tritz '38Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Miclos Nagy, Alexandru Cerei (asistenţi) - Lucian Rusandu, Dragoş Istrate (adiţionali) - Bogdan Velicu (rezervă). Observatori: Dan Petrescu, Alexandru Rolea.La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori, între care şi 70 de fani gălăţeni. ...12. FC Botoşani 21 6 5 10 19-33 2313. Săgeata Năvodari 21 6 5 10 20-39 2314. FC Viitorul 21 5 7 9 16-33 2215. Oţelul Galaţi 21 6 3 12 22-37 2116. Universitatea Cluj 21 5 5 11 18-35 2017. FC Braşov 21 3 8 10 20-29 1718. Corona Braşov 20 2 4 14 14-34 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 Răducan şi Lienen consideră că arbitrajul a influenţat soarta partideiNarcis Răducan şi Ewald Lienen sunt de părere că şi arbitrajul a influenţat soarta partidei cu Petrolul, dar ambii afirmă că oţelarii trebuie să treacă peste acest meci, luând doar ce a fost bun din el, în vederea partidei de maximă importanţă de vineri cu FC Braşov.Narcis Răducan: “Se joacă pe puncte şi bucuros nu pot fi. În prima repriză i-am ţinut departe de poarta noastră. A fost de ajuns o nesincronizare, poate chiar un fault şi Petrolul a marcat şi s-a rupt echilibrul. Trebuie sa vedem ce a fost bun însă pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Jucăm cu Brasovul etapa viitoare. Este un meci extrem de important pentru locul din clasament. Dacă vom evolua cum am făcut-o în primele etape din 2014 vom aduce puncte de acolo. Ne-a lipsit puţin mai mult curaj în atac, mai ales ca e foarte greu să termini 0-0 cu o echipă cum e Petrolul. Ne trebuia puţină incisivitate. Sper că vom învăţa şi că vom creşte de la joc la joc. Alergăm mult, există potenţial, încă nu ne-am arătat valoarea reală. Au fost greşeli de ambele părţi, a greşit şi arbitrul, dar cele două echipe s-au respectat, avem parte de o nouă generaţie de conducători în fotbaul românesc şi mă bucur că există fair-play şi că antrenorul gazdelor Cosmin Contra ne-a lăudat.”Ewald Lienen: "A fost un meci bun, însă nu meritam să câştigăm, dar nici să pierdem. Ne-am ridicat la valoarea Petrolului, nu le-am dat prea multe şanse şi am controlat jocul în prima repriză. Am vrut să ţinem rezultatul şi să încercăm să marcăm pe contraatac. Am luat însă un gol ciudat la 5 minute de la reluare. As vrea sa revad golul unu, cred ca a fost fault la Popescu, când a vrut să paseze portarului, dar aş vrea să revăd faza ca să fiu sigur. Meciul s-a schimbat bineînţeles, a trebuit să ne deschidem, să lăsăm spaţii. Petrolul e o echipa bună şi ne-a taxat. Încercăm să facem rezultate bune, am întâlnit echipe puternice: Pandurii, Petrolul. E mai bună echipa acum, avem patru jucători noi. Am făcut un pas în ceea ce priveşte calitatea. Săptămâna viitoare avem un meci foarte important la Braşov, apoi avem acasă cu Ceahlăul şi apoi la Astra. Sunt meciuri foarte importante pentru noi, meciuri cu adversari puternici.” Cosmin Contra (antrenor Petrolul): "E o victorie meritată, a fost un meci foarte greu. Am avut o primă repriză foarte rea din punct de vedere al posesiei, al mişcării în teren. Am întâlnit o echipă bună, va pune probleme multor formaţii. Sunt trei puncte foarte importante. Nu mă gândesc la titlu, acum gândul nostru e la Piatra Neamţ, trebuie să pregătim foarte bine acest meci. Atitudinea lui Mutu a mulţumit pe toată lumea. Toţi am fost agresivi şi am avut atitudine, așa trebuie să facem la fiecare meci."Geraldo Alves (jucător Petrolul): "A fost un meci foarte greu. Oțelul e o echipă transformată față de tur, şi-au dat sufletul pe teren. Noi am jucat mai bine, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Dacă suntem în faţă ne gândim la titlu tot timpul. Din păcate, am pierdut două puncte la Braşov, acum trebuie să le recuperăm."dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts