Jump to content

Managerul Transurb are un salariu de 9.700 de lei


dcp100168

Recommended Posts

Managerul Transurb are un salariu de 9.700 de lei

Dintre toţi directorii societăţilor de interes local aparţinând Primăriei, Genica Totolici este singura care a dovedit transparenţă în ceea ce priveşte veniturile. În vreme ce colegii săi - Eduard Grosu, Eugen Zaharia sau Didi Dumitru - au preferat să-şi treacă în bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii pe care o manageriază fondul de salarii general alocat conducerii firmei, Genica Totolici a fost singura care a scris negru pe alb ce salariu ia.

„Cheltuielile cu indemnizaţia directorului general corespund prevederilor contractului de mandat şi au o componentă fixă în sumă de 9.707 lei lunar (116.484 de lei anual) şi o componentă variabilă anuală cuprinsă între trei şi şase indemnizaţii fixe lunare corespunzător gradului de îndeplinire pe total an a criteriilor de performanţă - minim 29.121 de lei maxim 58.242 de lei”, a scris directoarea în nota de fundamentare a bugetului. Ne întrebăm de ce restul managerilor nu au dovedit tot atâta transparenţă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.