Jump to content

Concurs de fotografie organizat de Primărie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Concurs de fotografie organizat de Primărie

Gălăţeni pasionaţi de fotografie se pot înscrie, începând de mâine, 20 februarie, şi până pe 3 martie 2014, la concursul „Silver City” organizat de Primăria Galaţi. Premiile puse în joc sunt: un card memorie cameră foto cu o capacitate de 8 GB şi un album fotografic al Galaţiului - pentru Locul I, un card memorie cameră foto cu o capacitate de 4 GB şi un album fotografic al oraşului pentru Locul II şi un album fotografic al oraşului pentru Locul III.

Concursul are trei secţiuni: seniorii şi solidaritatea între generaţii, seniorii şi activităţile de recreere şi seniorii şi mediul de muncă. Nu există limită de vârstă în privinţa concurenţilor. Tot ce trebuie să facă aceştia este să trimită minim o fotografie (în format digital) pentru oricare dintre cele trei secţiuni şi maxim trei fotografii, câte una pentru fiecare secţiune, împreună cu datele personale pe adresa de email: concursfoto.SilverCity@gmail.com, menţionându-se secţiunea din concurs aferentă fiecărei fotografii înscrise. Fotografiile vor fi postate pe Facebook unde vizitatorii le vor putea vota. Pe 11 martie, în funcţie de aprecierile utilizatorilor, vor fi desemnaţi câştigătorii.

Link to comment
Share on other sites

Concurs...organizat de primarie...cu adresa de posta pe gmail ??? Si votare pe o pagina incerta de fesibuc ???

Asta spune multe despre cit de serios e concursul, nu credeti?

Sau nu merita o cheltuiala ca aia de la deszapezire, sa zicem 10.000 euro pentru crearea unei adrese de email dedicate concursului, 100.000 euro pentru premiile alea de mai sus, 1.000.000 euro pentru promovare ... ia, mai zi matale, dom primar, ca am vazut ca stii sa sifonezi !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.