Jump to content

Radu Beligan a primit cheia oraşului Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Radu Beligan a primit cheia oraşului Galaţi
Surpriză de proporţii pentru maestrul Radu Beligan (96 de ani), dar şi pentru colegii de scenă ai marelui actor la finalul spectacolului “Lecţia de violoncel”, jucat miercuri seară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.
După ce a fost răsplătit de publicul gălăţean cu ropote de aplauze, maestrul Radu Beligan a primit şi o diplomă de excelenţă, alături de cheia oraşului Galaţi, înmânate de primarul Marius Stan.
Marele actor a primit cu emoţie distincţiile şi buchetul de flori: “Este şi o onoare, şi un moment de mare emoţie pentru mine şi pentru gălăţeni. Să joci pe scenă după 75 de ani de activitate şi la peste 90 de ani mi se pare remarcabil. Să dea Dumnezeu să îl putem vedea pe maestrul Beligan cât mai mult şi în cât mai multe spectacole”, a spus edilul Marius Stan.
Radu Beligan a intrat recent în Cartea Recordurilor ca actorul cel mai longeviv aflat încă în activitate pe scena unui teatru.
libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.