Jump to content

Ghiocel Constantinescu vrea să demisioneze

Recommended Posts

Posted

Liderul FSS Metarom Galati vrea sa renunte la functie

Presedintele FSS Metarom Galati, Ghiocel Constantinescu, si-a anuntat ieri intentia de a demisiona din fruntea filialei locale a federatiei, acest lucru fiind comunicat liderilor sindicatelor uzinelor afiliate la federatie. Anuntul a fost facut in cadrul consiliului de conducere al federatiei care a avut loc ieri dimineata. “Le-am spus colegilor mei ca doresc sa demisionez din functie si sa ma intorc la locul meu de munca. Acest lucru il voi comunica in cadrul consiliului de coordonare al FSS Metarom care va avea loc pe data de 22 iunie si care va trebui sa aprobe acest lucru. S-a spus ca sunt omul lui Bors, ceea ce nu este adevarat, si prin aceasta decizie vreau sa arat ca nu tin de un scaun sau de o functie“, a declarat Ghiocel Constantinescu.

In ceea ce priveste motivele care au stat la baza intentiei sale de a demisiona din functia de presedinte al FSS Metarom Galati, Ghiocel Constantinescu ne-a mai declarat: “Sunt nemultumit de faptul ca am obtinut in urma negocierilor doar o majorare de 9%, in timp ce sindicatul nostru a solicitat o crestere salariala de 25% pentru angajati. Practic, principalul motiv pentru care intentionez sa demisionez il reprezinta faptul ca sunt nemultumit de ceea ce s-a obtinut la negocieri. Poate va fi ales cineva care va putea face mai mult pentru siderurgisti“.

Ghiocel Constatinescu a fost ales in fruntea FSS Metarom Galati in urma cu aproximativ un an de zile, dupa ce Maricel Oancea si-a dat demisia.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.