Jump to content

Cosmote acoperă 99% din judeţul Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Cosmote acoperă 99% din judeţul Galaţi

Gradul de acoperire al reţelei Cosmote în judeţul Galaţi a ajuns la 99% din populaţie, în urma investiţiei de 18 milioane euro derulată de companie, urmând ca fondurile alocate în acest scop să depăşească 22 milioane euro până la finele anului, pe măsură ce alte proiecte din zonă vor fi finalizate. În prezent, la nivel naţional, reţeaua Cosmote România acoperă peste 98% din populaţie şi 87% din teritoriu, se arată într-un comunicat al operatorului de telefonie mobilă.

Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu un portofoliu de 3,616, milioane de utlizatori la finele anului 2007, şi o cotă de piaţă de 16%.

Link to comment
Share on other sites

acopera cam din parti. daca mergi pe linia galati - tg.bujor esti anuntat destul de des prin sms despre faptul ca "esti in moldcell" si "va uram sedere placuta in moldova" dupa care urmeaza preturile (cam piperate) in cazul in care vorbesti sau trimiti sms.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.