Jump to content

Julio Iglesias va concerta la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Julio Iglesias va concerta la Galaţi

Concert extraordinar al lui Julio Iglesias la Galaţi, în această vară. Celebrul cântăreţ spaniol va concerta în oraşul nostru pe 20 iulie, cu începere de la ora 20.30, pe Stadionul Siderurgistul. Recitalul lui Julio Iglesias va dura 90 de minute.

Primăria municipiului Galaţi este partener al evenimentului.

Biletele se vor pune în vânzare în următoarele zile prin reţeaua vreaubilet.ro.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

Cât vor costa biletele la concertul lui Julio Iglesias

Peste câteva zile organizatorii concertului pe care Julio Iglesias îl va susţine pe data de 20 iulie la Galaţi, vor pune în vânzare biletele. Preţul acestora variază în funcţie de poziţia de pe Stadionul Siderurgistul, locaţie unde va avea loc evenimentul. Dacă pentru un loc la Tribuna 2 - sector C, gălăţenii vor plăti 125 lei, la Tribuna 1 - sector A, preţul biletului ajunge la 185 lei, în timp ce un bilet la Tribuna Zero costă 225 lei.

Bilete vor putea fi găsite prin reţeaua Vreau Bilet, la punctele de vânzare de bilete din Galaţi şi prin difuzorii autorizaţi.

Concertul de la Galaţi, de pe data de 20 iulie, va începe la ora 20.30 şi va avea o durată de 90 de minute.

Organizatorii concertului lui Julio Iglesias spun că spectatorii vor avea şansa de a asista la un show uimitor, un eveniment de prima clasă, unde artistul va fi însoţit de instrumentiştii săi, backing vocals şi dansatori.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Biletele pentru concertul Julio Iglesias din Galaţi au fost puse în vânzare

Au fost puse în vânzare biletele pentru concertul pe care renumitul interpret de muzică latino Julio Iglesias îl va susţine la Galaţi, pe 20 iulie 2014. 

Julio Iglesias îsi va încânta fanii din Galaţi într-un spectacol care se va desfăşura pe Stadionul "Siderurgistul", pe 20 iulie, începând cu ora 20:30.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet şi online de pe www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pentru concertul de la Galaţi pot fi achiziţionate şi de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi sau de la Agenţia de Turism Galtour.

Preţul biletor

Categoria VIP (Tribuna Zero) - 225 lei

Categoria I (Gazon A - Tribunele 1 şi 2 - sector A şi sector D) - 185 lei

Categoria II (Tribunele 1 şi 2 - sector B şi sector C) - 125 lei

iconcert.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Concertul lui Julio Iglesias de la Galaţi va avea loc pe Stadionul "Dunărea"

Concertul artistului Julio Iglesias de la Galaţi, anunţat iniţial la Stadionul Siderurgistul, se mută la Stadionul Dunărea, locaţie recomandată pentru acustica favorabilă unui concert de acest gen. Această schimbare le va asigura spectatorilor un sound calitativ, corespunzător cerinţelor tehnice impuse de producătorii show-ului si, în acelaşi timp, va îmbunătăţi vizibilitatea locurilor alocate tuturor categoriilor de bilete. Organizatorii îi asigură pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noua locaţie.

Datele concertului şi preturile biletelor rămân neschimbate, acestea putând fi achiziţionate în continuare de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, agenţia de turism Galtour Galaţi şi la infodesk Shopping City Galaţi precum şi online prin www.vreaubilet.ro la preţuri cuprinse între 125 lei şi 225 lei.

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va putea fi ascultat şi aplaudat la Galaţi în data de 20 iulie, cu începere de la orele 20.30.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Julio Iglesias va sta o noapte la Galaţi

Julio Iglesias va sosi la Galaţi în ziua concertului, pe 20 iulie. La Bucureşti va ateriza în cursul dimineţii, la bordul avionului personal şi se va deplasa spre Galaţi într-o limuzină de lux. Va fi însoţit în permanenţă de gărzi de corp.
Va fi cazat la Complexul ”Viva”, în zona VIP.
Din meniul său nu vor lipsi supele, preparatele din peşte şi carne de vită, fructele proaspete, sucurile naturale, apa plată Evian şi vinul roşu. Este interesat de mâncarea tradiţională românească, pe care o va gusta pe toată durata şederii în România, deci şi în Galaţi.
Piscina complexului în care va locui în Galaţi va fi pregătită special pentru Julio Igleasias, artistul fiind un împătimit al înotului, sport care îl relaxează întotdeauna înaintea concertelor.
În backstage, Julio Iglesias va avea pregătită o cabină de 5*, cu aer condiţionat, mobilier de lux şi baie proprie. Nu îi vor lipsi fructele proaspete, apa plată Evian şi berea Heineken.
După concert, Julio Iglesias va înnopta la Galaţi şi va pleca în zorii zilei de 21 iulie spre Bucureşti.
Biroul de presă al Primăriei Municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

Julio Iglesias vrea cinci stele atât la hotel, cât şi pe scenă, pentru concertul de la Galaţi, de duminică

* Cântăreţul latino va veni la Galaţi cu o limuzină de lux şi va mânca preparate specific româneşti * Biletele VIP sunt deja epuizate * După Galaţi, Julio Iglesias va concerta şi la Bucureşti

Cum muzica este considerată un limbaj universal, nu este de mirare că mii de oameni aşteaptă cu sufletul la gură concertul lui Julio Iglesias de la Galaţi. Unul dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi cântăreţi ai tuturor timpurilor, Julio Iglesias va ateriza cu avionul personal pe pământ românesc chiar în dimineaţa zilei concertului, duminică, 20 iulie.
De pe aeroportul din Bucureşti, solistul latino va porni direct spre Galaţi, într-o limuzină de lux. Potrivit organizatorilor evenimentului, vedeta va fi însoţită în permanenţă de gărzi de corp.
Odată ajuns la Galaţi, solistul va traversa în limuzină tot oraşul şi se va opri la Complexul hotelier "Viva", unde va fi cazat în zona special destinată VIP-urilor.

Meniu din bucătăria tradiţională autohtonă

Încă din momentul în care a acceptat invitaţia de a concerta în România, Julio Iglesias a mărturisit că este interesat de mâncarea cu specific românesc, din care intenţionează să guste pe toată durata şederii în ţara noastră. Din meniul său nu vor lipsi supele, preparatele din peşte şi carne de vită, fructele proaspete, sucurile naturale şi vinul roșu. Totuşi, în ceea ce priveşte apa, solistul preferă apa minerală franţuzească Evian, considerată numărul 1 în lume.

Pregătiri de lux

Pentru că Julio Iglesias a spus în nenumărate rânduri că este un împătimit al înotului, piscina hotelului va fi special amenajată pentru el, pe toată perioada cazării. Înainte de concert, pentru a se relaxa şi a reuşi astfel să ofere publicului o experienţă de neuitat, cântăreţul spaniol a spus că va înota.
Pregătiri de cinci stele vor fi făcute nu doar la hotel, ci şi pe stadionul "Dunărea". Astfel, în cabina din spatele scenei, Julio Iglesias va beneficia de aer condiţionat, mobilier de lux şi baie proprie. Bineînţeles, nici de aici nu vor lipsi fructele proaspete, apa Evian şi un sortiment de bere din Olanda.
După concert, cântăreţul latino se va întoarce la hotel, unde va înnopta. Va pleca luni dimineaţă spre Bucureşti, tot în limuzina personală. Marţi va susţine un concert şi pentru publicul din Capitală, după care va părăsi România.

O oră şi jumătate de muzică latino

Concertul de pe stadionul "Dunărea" este anunţat să înceapă duminică seară, la ora 20,30. Alături de instrumentişti, backing vocals şi dansatori, Julio Iglesias va cânta pentru gălăţeni timp de aproximativ o oră şi jumătate. Din concertul celui mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor nu vor lipsi melodii celebre, precum „Nathalie”, „Oh mammy blue”, „La gotta fria”, „Me sento de aqui”, „Manuela”, ”La carretera” sau ”Abrazame”. Spectacolul va fi completat cu povestiri emoţionante din viaţa artistului.
Din datele transmise de organizatori, bilete pentru concertul de duminică se mai găsesc doar pentru categoriile I (185 de lei) şi II (125 de lei). Pentru categoria VIP, stocul a fost deja epuizat. Dacă sunteţi interesaţi, mai puteţi cumpăra încă bilete inclusiv în ziua concertului, de la Casa de Cultură a Sindicatelor şi de la Agenţia Galtour (str. Domnească).
Ultima vizită a lui Julio Iglesias în România a avut loc în octombrie 2013, atunci când a susţinut două concerte cu casa închisă la Sala Palatului din Bucureşti. După câteva zile a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu Mureş.

Recorduri, recorduri, recorduri

Născut în Madrid, Spania, cu numele Julio José Iglesias de la Cueva, Julio Iglesias a reuşit de-a lungul carierei de cântăreţ să vândă peste 300 de milioane de albume, înregistrate în 14 limbi. Este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De asemenea, se numără printre primii zece artişti cu cele mai numeroase vânzări din istorie, conform Sony, care în decembrie 2011 i-a conferit, la Madrid, două premii care confirmă aceste realizări de excepţie. Este tatăl unui alt câtăreţ celebru - Enrique Iglesias.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

În caz că plouă, fără umbrele la concertul Julio Iglesias

Pentru o bună desfăşurare a concertului lui Julio Iglesias de duminică, 20 iulie 2014, spectatorii vor trebui să respecte o serie de reguli, anunţă, printr-un comunicat de presă, PR-ul evenimentului, Nicoleta Ion.

Pregătirile pentru concertului lui Julio Iglesias au început de astăzi, prin amplasarea, pe Stadionul „Dunărea”, a scenei care va găzdui un show grandios. Concertul, care va dura 90 de minute, va cuprinde cele mai iubite şi cunoscute  melodii ale artistului, din cei 46 de ani de carieră.

Pentru a evita aglomeraţia, organizatorii vă recomandă să veniți la stadion începând cu ora 19.30, concertul fiind programat la 20.30. De asemenea, biletul achiziţionat trebuie păstrat pe parcursul evenimentului, pentru că dacă veți fi nevoiți să părăsiți zona de concert veți fi nevoiţi să cumpărați un bilet nou.

Organizatorii mai atrag atenția că este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, umbrele nu sunt acceptate, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Pentru apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare în incinta stadionului vor fi amenajate zone speciale.

presadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oare a cumparat cineva bilete ? Poate dar oare cate persoane, nu prea cred ca multi. Daca nu isi scoate banii de pe bilete sa acopere costurile enorme, cine plateste diferenta ? Primaria cred... Cine cumpara bilet ii plateste lux-ul la aceasta vedeta...

Link to comment
Share on other sites

4.000 de bilete vândute

Pregătirile pentru concertul pe care îl va susţine duminică  Julio Iglesias la Galaţi sunt aproape gata. 4.000 de bilete s-au vâdut deja, iar scena pe care va concerta artistul este aproape ridicată. Cântăreţul va avea o cabină de lux ca o mică garsonieră în spatele scenei. Nu vor lipsi de acolo fructele şi mâncarea uşoară.

„Înainte de a urca pe scenă cântăreţul va bea o singură bere. Cererile sale au fost modeste. Sperăm ca gălăţenii şi nu doar ei să trăiască o superbă seară de iulie venind la concert. În ziua următoare concertului, Julio Iglesias se va relaxa la piscină în complexul hotelier unde va fi cazat. Este un mare amator de vin roşu, aşa că probabil odată sosit la Galaţi va degusta unul dintre vinurile roşii ale zonei şi cel mai probabil va gusta sarmale aşa cum a făcut şi la altă vizită în România”,  a precizat Nicoleta Ion, organizator.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14:00, după această oră putând fi cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunărea. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: Cat.II - 125 lei, Cat.I - 185 lei şi VIP - 225 lei. Cei care şi-au cumpărat bilet la concertul de la Mamaia, anulat din cauza condiţiilor tehnice ale locaţiei alese, pot să vină la Galaţi sau la Bucureşti pentru a-l asculta pe Iglesias. Asta evident dacă nu vor să primească banii înapoi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Mii de gălăţeni au venit la concertul lui Julio Iglesias

După Smokie, Michael Bolton şi Uriah Heep, Galaţiul şi-a mai trecut duminică seară în palmares un concert de pus în ramă.

Idolul latino a trei generaţii, spaniolul Julio Iglesias, a electrizat publicul venit pe stadionul Dunărea încă de la cele dintâi acorduri. Pentru acest lucru nu a avut nevoie de efecte speciale sau de artificii pretenţioase, ci doar de o voce care continuă să impresioneze chiar şi la peste 46 de ani de la debut. Spectatorii au uitat astfel repede atât de întârzierea începerii concertului cu peste o jumătate de oră, cât şi de preţul exagerat al biletelor, aşa cum mulţi se plângeau iniţial.

Nemulţumirile celor rămaşi afară

În jurul orei 19,00, lumea începuse deja să se adune în faţa stadionului. Chiar şi aşa, îmbulzeala de la porţile de acces nu a putut fi evitată. Nu au lipsit nici cei care, prin diverse mijloace, au încercat să pătrundă pe stadion deşi nu aveau bilete. Puţin după ora 21,00, atunci când concertul stătea să înceapă, de-a lungul gardului metalic care înconjoară stadionul se strânseseră cel puţin la fel de mulţi oameni ca cei care veniseră la concert cu bilete. Cu mic cu mare, însoţiţi de animale de companie şi înarmaţi cu băuturi, seminţe şi alune, gălăţenii de după gard au sperat pe tot parcursul serii că vor putea auzi ceva din melodiile cântate pe scenă. În zadar însă, parte din cauza gălăgiei făcute chiar de ei, parte din cauza sonorizării destul de zgârcite cu împrejurimile. Astfel, nu a lipsit mult până să apară şi primii nemulţumiţi. "Au făcut concertul ăsta doar pentru cine are bani. Îmi place cum cântă Iglesias, însă nu am avut cu ce să cumpăr bilet", ne-a spus un bărbat din mulţime. În jurul lui un cor de voci îl susţineau, insistând pe preţul prea mare al biletelor.

Muzică şi poveşti

Nu la fel se vedeau lucrurile şi din interior. Vocea caldă a starului latino, interpretarea instrumentiştilor şi prezenţa pe scenă a trei dansatoare exotice au părut să captiveze spectatorii. Reprezentaţia artiştilor a fost din plin aplaudată. La apropierea de spectatori au contribuit şi scurtele povestiri sau glume introduse de cântăreţ în timpul dintre melodii. Deşi organizatorii au insistat ca nimeni să nu filmeze sau să facă poze pe durata concertului. în masa de oameni se putea observa un adevărat furnicar de ecrane luminate şi de bliţuri. Dacă la venire oamenii se grăbeau să intre pe stadion, la finalul concertului lucrurile au arătat mai civilizat. "Nu credeam că voi ajunge să-l văd vreodată pe Julio Iglesias în concert la Galaţi. Când am auzit că vine mi-am spus că trebuie să merg, chiar dacă am nevoie de cârje pentru a mă deplasa", ne-a mărturisit Adriana Croitoru, o fostă profesoară.

Alţii au ajuns la concert prin cu totul altă conjunctură. "Ne place Iglesias, însă ni s-a părut cam scump biletul. Am primit totuşi cadou două bilete şi am spus că merită să mergem. A fost un spectacol reuşit, cum sperăm să mai vedem şi altele în Galaţi", ne-au spus şi soţii Ion şi Margareta Jigheru.

În dimineaţa de după concert, cel mai bine vândut cântăreţ latino al tuturor timpurilor se va relaxa în piscina hotelului în care este cazat. Locul a fost special amenajat pentru el. De asemenea, este foarte posibil ca artistul să-şi întregească colecţia personală de vinuri roşii cu o sticlă din podgoriile gălăţene. Julio Iglesias va susţine marţi un alt concert la Bucureşti, după care va pleca din România la bordul avionului personal.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.