Jump to content

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1


dcp100168

Recommended Posts

Bilete la Oţelul - Ceahlăul

Preţurile biletelor pentru meciul Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a XXIII-a, sunt următoarele:

Tribuna 0 - 100 lei

Tribuna I, sector A, B, C, D - 15 lei

Tribuna a II-a, sector A, B, C, D - 10 lei

Peluza I, sector B - 2 lei ; sector A, C - 5 lei

Tichetele de acces se vor comercializa luni, în ziua meciului, începând cu ora 10:00 şi până la ora 19:30, la casele aflate în jurul stadionului ”Oţelul”.

Femeile şi copiii cu vârsta maximă de 12 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită, în baza unui bilet de acces cu valoare 0 lei, ce se va ridica de la casele de bilete.

fotbalclubotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Marquinhos şi Sîrghi vor lipsi în meciul cu Ceahlăul

Marcus Vinicius Vidal Cunha, cunoscut mai bine drept “Marquinhos”, nu va juca în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ de luni, 17 martie. Acest lucru nu se va întâmpla din cauza accidentării urâte suferite în urma unei intrări de roşu a lui Marius Constantin de etapa trecută, ci pentru că brazilianul a încasat la Braşov al 7-lea său cartonaş galben din acest sezon şi este automat suspendat o etapă. Oricum Marquinhos avea nevoie de o scurtă pauză, având în vedere cum arăta piciorul său după intrarea criminală de care am pomenit mai devreme.
Şi liderul apărării gălăţene din acest moment, Cristian Sîrghi, va lipsi cu Ceahlăul, deoarece a încasat la Braşov al patrulea său cartonaş galben din acest sezon şi este suspendat o etapă.

Cel mai probabil, fundaşul central va fi înlocuit cu Enes Sipovic, în timp ce în locul brazilianului ar putea intra Alexandru Zaharia.
Nu se cunoaşte încă soarta lui Stephane Tritz, jucător care s-a accidentat la încălzirea de dinaintea începerii meciului de la Braşov, el fiind schimbat în ultimul moment cu Ciprian Milea.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

S-au anunţat arbitrii meciului

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 19.30, Dolce Sport 1

Sebastian Colţescu (central) - Aurel Oniţa şi Mircea Grigoriu (asistenţi) - Viorel Flueran (rezervă). Cristin Dumitrică şi Dumitru Valentin (arbitri adiţionali).

Observatori: Adrian Vidan şi Constantin Gache.

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.  Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cânu, în minutul 44, cu o lovitură de cap din 3 metri, după un corner executat de pe partea stângă.

0-1: Dumitraş a prelungit pe spate un balon centrat din corner şi Cânu a înscris cu o lovitură de cap din 3 metri.

În minutul 18, Astafei a ratat un penalti pentru Oţelul Galaţi, acordat de arbitrul Sebastian Colţescu după un fault comis de Onciu asupra lui Giurgiu.

Oţelul Galaţi: Goicoechea - Filip (Zaharia '73), Sipovici, Prestia, D. Popescu - Giurgiu, Cooper, Lovin (Gavrilă '88) - Astafei (Henrique '68), Băjenaru, Tudorie. Antrenor: Ewald Lienen.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea - Dumitraş, Marc, Cânu, Slavickas - Achim (Jula '87), Onciu - Gheorghiu, Garcia (Ichim '71), Chitoşcă (Constantinescu '54) - Golubovici. Antrenor: Costel Ilie.

Cartonaşe galbene: Lovin '41, Băjenaru '53 / Garcia '30, Achim '50, Gheorghiu '66, Golubovici '70, Calancea '90+4.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Aurel Oniţa, Mircea Grigoriu (asistenţi) - Viorel Flueran, Cristian Dumitrică (asistenţi suplimentari) - Ionel Dumitru (rezervă). Observatori: Adrian Vidan, Constantin Gache.

La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, dintre care nouă fani ai Ceahlăului.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.