Jump to content

Oţelul Galaţi - Concordia Chiajna

dcp100168

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Popescu e suspendat cu Chiajna

Fundaşul stânga al Oţelului, Dan Popescu, a primit cel de-al patrulea cartonaş galben al sezonului în partida de runda trecută, de la Giurgiu, cu Astra. Astfel, fundaşul gălăţean va absenta la partida contra celor de la Concordia Chiajna, de vineri (ora 19.00).

Urmează un meci vital, în condiţii critice

* Înaintea partidei de vineri, cu cei de la Concordia Chiajna, fotbaliştii roş-alb-albaştri sunt tot mai nemulţumiţi de neplata salariilor restante * Câştigarea acestui joc este esenţială în lupta pentru evitarea retrogradării

Rezultatele din ultimele etape au complicat zdravăn lupta pentru evitarea retrogradării din Liga I, nu mai puţin de şase echipe ajungând să se bată pentru trei locuri salvatoare. Doar ultima clasată, Corona Braşov, nu mai poate emite pretenţii, iar distanţa dintre penultima clasată, Viitorul, şi ACS Poli Timişoara, aflată pe locul 12, este de doar trei puncte, alte patru formaţii aflându-se în acest interval.
Oţelul este prinsă în mijlocul acestei lupte, cu doar două puncte mai multe decât Viitorul şi FC Braşov, aceasta din urmă ameninţând din nou echipa gălăţeană deşi acum două etape avea un ecart de şapte puncte faţă de roş-alb-albaştri.
Astfel, câştigarea partidei de vineri, de pe teren propriu, în compania celor de la Concordia Chiajna, a devenit obligatorie pentru Oţelul, orice alt deznodământ diminuând serios şansele de rămânere în Liga I.
Însă atmosfera din jurul şi chiar din interiorul echipei este foarte tensionată de problemele clubului, încă nu se ştie dacă se va mai schimba patronul, aşa cum se anunţase săptămâna trecută, iar către jucători sunt salarii restante de peste patru luni.

Henrique: „Ni s-au spus doar minciuni”

Atacantul Henrique a declarat pentru prosport.ro că cea mai mare supărare este că sunt minţiţi. „Conducerea ne spune la fiecare început de săptămână că până la următorul joc vom avea salariile plătite, dar nu se dovedesc a fi decât minciuni. În acest moment nu ne dorim decât să ni se spună doar adevărul. Să ni se spună în faţă că avem probleme şi să ni se dea o dată concretă a plăţii. Nu să ne ducă cu vorba de pe o zi pe alta”, a declarat Henrique. Atacantul brazilian a precizat că la meciul de vineri cu Concordia Chiajna vor încerca să facă abstracţie de toate acesta probleme şi să joace la fel ca în precedenta partidă, cea cu Astra, scor 1-1. „Suntem ambiţioşi şi vrem să trecem peste această presiune şi peste pasa proastă în care ne aflăm. Chiar şi fără bani, vă asigurăm că atunci când intrăm pe teren, uităm complet de acest lucru şi ne concentrăm doar pentru a da totul din noi. Zilnic vorbim de faptul că trebuie să urcăm în clasament”, a mai spus Henrique.
Reprezentanţii patronatului au transmis jucătorilor şi conducerii echipei că în această săptămână vor fi plătite o parte din restanţe, conform lui Narcis Răducan, manager general al clubului.

viata-libera.ro

Fotbaliştii de la Oţelul continuă protestul: n-au intrat nici joi în cantonament şi se prezintă direct la meci

Roş-alb-albaştrii n-au intrat nici joi în cantonamentul dinaintea partidei contra Concordiei Chiajna, la fel ca în seara precedentă, ca urmare a faptului că nu şi-au primit nici astăzi măcar o parte din salariile restante de patru luni. Jucătorii urmează să se prezinte pentru meciul cu Concordia, direct la stadion, cu puţin timp înainte de începerea partidei.

Bilete la Oţelul - Concordia Chiajna

Pe site-ul oficial al clubului au fost anunţate preţurile tichetelor de intrare la partida Oţelul - Concordia Chiajna. Un bilet la Tribuna I sector A, B, C sau D costă 15 lei, unul la Tribuna a II-a, sector A, B, C sau D, costă 10 lei, la Peluza 1, sector A sau C se intră cu 5 lei, iar Peluza 1 (Nord) sector B cu 2 lei. La Peluza a II-a nu se vând bilete. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, până la ora 19.00.

Oţelul - Concordia Chiajna 2-0

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost marcate de Astafei '74 şi Zaharia '76.

1-0: Astafei a reluat cu capul o centrare de pe stânga a lui Zaharia

2-0: Zaharia a marcat cu un şut de la 25 de metri.

Oţelul Galaţi: Goicoechea - Milea, Sîrghi, Prestia, Mişelăricu - Giurgiu, Cooper, Lovin - Astafei (Sevillano '80), Tudorie (Henrique '65), Zaharia (Gavrilă '90). Antrenor: Ewald Lienen

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Bambara, Papasterianos (Bucurică '66), Ioniţă, Savin - Ispir, Roşu - Onduku (Ganea '76), Purece (Da Costa '59), Serediuc - Welington. Antrenor: Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Mişelăricu '29, Zaharia '44 / Bambara '19, Roşu '63

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Găman, ajutat de Iulian Radu şi George Neacşu, iar rezervă a fost Cătălin Teodor. Asistenţi suplimentari au fopst Sebastian Colţescu şi Viorel Flueran. Observatori au fost Dan Petrescu şi Dumitru Dumitriu.

Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist Augustin Deleanu.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Ewald Lienen: “Nu ne-a fost uşor”

Ewald Lienen: “Suntem bucuroşi că am câştigat acest meci, dar trebuie să muncim mai mult la finalizare. S-a văzut că ne-am recăpătat încrederea în noi după ce am deschis scorul şi am reuşit să păstrăm posesia mingii. Ar fi trebuit să marcăm mai devreme, dar sunt fericit că ne-am impus la final. Nu ne-a fost uşor, Chiajna e o echipă dificil de învins, a trebuit să avem grijă la contraatacurile lor. Am făcut o modificare tactică în prima repriză, după care am controlat partida. Am meritat pe deplin să câştigăm acest meci. Sperăm ca totul va fi în regulă şi din punct de vedere financiar. Felicit echipa că a reuşit să treacă peste aceste momente dificile, dar nu am ce să comentez mai mult. Sunt mândru de Tudorie, abia a împlinit 18 ani şi are deja un nivel foarte înalt de joc."

Victoraş Astafei: "Este o gură de oxigen. Oţelul e o echipă bună şi s-a văzut de la meci la meci că nu e locul nostru acolo. E important că am luat cele trei puncte. Apele nu s-au liniştit. Un salariu nu încălzeşte pe nimeni. Nu schimbă cu nimic datele problemei. În România situaţia nu e una foarte roză. Dar Oţelul Galaţi merită mai mult respect din partea tuturor. Nu se putea lua licenţa dacă nu luam banii ăştia. Eu sunt optimist şi sper ca lucrurile să intre într-un ritm mai bun pentru lumea de aici, pentru noi, pentru cei ce iubesc acest club. Eu nu vreau să plec de la Galaţi, dar sunt lucruri pe care trebuie să le faci pentru că altfel continuă lucrurile într-o pasă proastă. Nu puteam să stau să mă amăgesc singur. Eu nu m-am gândit o clipă la retrogradare. Cu siguranţă Oţelul o să fie în prima parte a campionatului. S-au discutat mai multe variante de protest. Am preferat să ne gândim la meci. Asta nu înseamnă că nu suntem supăraţi şi că multe lucruri nu sunt în neregulă la Oţelul. Antrenorul este foarte supărat. Ştie că sunt probleme peste tot, dar este foarte surprins de ce a găsit aici. Şi e foarte stresat cum să ne motiveze."

dunareabatrana.ro

A 350-a victorie din istoria Oţelului

Formaţia Oţelul Galaţi a obţinut în cadrul etapei a XXV-a, prin succesul cu 3-0 înregistrat pe teren propriu cu echipa Concordia Chiajna, a 350-a victorie din istoria sa în Liga I, informează, marţi, Comisia de Statistică a FRF.