Jump to content

Gălăţeancă împuşcată de fostul soţ

Recommended Posts

Posted

Gălăţeancă împuşcată de fostul soţ

O femeie în vârstă de 50 de ani, din Galaţi, a ajuns la spital, după ce a fost împuşcată în faţă şi pe mâini în urma unei discuţii cu fostul ei soţ. Femeia le-a povestit medicilor că deşi era divorţată de doi ani de fostul ei soţ, acesta a venit astăzi la domiciliul ei şi după o discuţie aprinsă a tras mai multe focuri asupra ei, cu un pistol cu bile. Femeia a reuşit să sune la 112 şi un echipaj SMURD a transportat-o de urgenţă la spital.

presagalati.ro

O femeie de 50 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcată de trei ori de către fostul ei soţ. Aceasta este momentan supusă investigaţiilor, medicii spunând că cele două plăgi la nivelul feţei şi una la mână nu-i pun viaţa în pericol, cu toate că a fost împuşcată de la o distanţă foarte mică.

viata-libera.ro

Posted

O FEMEIE DE 51 DE ANI A FOST AGRESATĂ DE FOSTUL SOŢ, PE FONDUL GELOZIEI

În această dimineaţă, la ora 10.01, o gălăţeancă în vârstă de 51 ani, a sesizat poliţiştii prin SNUAU 112 despre faptul că a fost împuşcată, în zona feţei, de fostul soţ.

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de cercetare formată din specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti criminalişti şi de ordine publică, care efectuează cercetarea locului faptei.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, soţul femeii, cu care este în proces de divorţ, a venit la domiciliul concubinului acesteia şi a împuşcat-o în zona feţei cu un pistol tip airsoft, care nu este supus regimului autorizării.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale şi este în afara oricărui pericol.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu figurează ca fiind deţinător legal de arme.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi încadrarea juridică a faptei.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI GALATI

Posted

Gălăţeancă împuşcată de fostul soţ din cauza geloziei

O gălăţeancă de 51 de ani a sunat ieri dimineaţă la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul medicilor, după ce a fost împuşcată de fostul soţ. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, care a preluat-o pe gălăţeancă şi a transportat-o la spital.
„Am fost solicitaţi să intervenim la o femeie împuşcată de soţ. Ne-a declarat că a fost trasă de păr şi că s-au tras asupra ei mai multe gloanţe. Există o plagă prin împuşcare la nivelul arcadei zigomatice, una la pavilionul urechii stângi şi una la nivelul mâinii, cum s-a ferit. Este în stare stabilă, dar va fi supusă unor investigaţii: probabil va fi necesar extragerea corpului străini de la nivelul urechii stângi”, ne-a explicat doctorul Angel Trifan, şeful UPU-SMURD Galaţi.
Femeia, Rodica Vasiliu, este în plin proces de divorţ cu soţul ei, deşi s-a despărţit de acesta de aproximativ doi an. Cei doi au trei copii, care locuiesc în străinătate. Femeia a decis să divorţeze din cauză că soţul ei era violent. „Nu mai locuiesc cu cu el de doi ani de zile. Dosarul de divorţ este la Tribunal. Eu plecam de acasă şi el a apărut de pe o străduţă şi mi-a spus că mă omoară. Din cauza violenţei, am şi decis să divorţez. Ştiam că are armă, dar nu m-am gândit nicio secundă că o va şi folosi”, ne-a declarat Rodica Vasiliu.
La faţa locului s-a deplasat cu operativitate şi o echipă complexă de cercetare formată din specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţişti criminalişti şi de ordine publică, care efectuează cercetarea locului faptei. „În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, soţul femeii, cu care aceasta este în proces de divorţ, a venit la domiciliul concubinului acesteia şi a împuşcat-o în zona feţei cu un pistol tip airsoft, care nu este supus regimului autorizării. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea îngrijirilor medicale şi este în afara oricărui pericol”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Poliţiştii îl caută acum pe agresor şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi încadrarea juridică a faptei.

viata-libera.ro

Posted

Bărbatul din Galaţi care şi-a împuşcat soţia s-a predat

Agresorul din Galaţi care şi-a împuşcat fosta soţie cu un pistol cu bile este audiat acum la Poliţie. Bărbatul era supărat pentru că femeia a intentat divorţ şi şi-a găsit un iubit. Bărbatul de 59 de ani s-a predat la Poliţie după mai bine de 24 de ore de la comiterea faptei. El le-a spus anchetatorilor că regretă ceea ce a făcut şi că gestul lui nu a fost premeditat.

Cei doi soţi s-au despărţit acum doi ani, femeia a dat divorţ şi şi-a găsit un alt iubit. Fostul soţ a venit la ea şi  i-a cerut să se împace cu el, dar femeia a refuzat. Orbit de gelozie, a scos un pistol cu bile şi şi-a împuşcat fosta soţie direct în faţă, potrivit România TV. Femeia a ajuns la spital. Ea urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale, săptămâna viitoare, şi se află în afara oricărui pericol.
Bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru violare de domiciliu.

romaniatv.net

Marian Vasiliu, bărbatul care şi-a împuşcat fosta soţie cu un pistol de airsoft, s-a predat la poliţie. Bărbatul a aflat că este căutat de oamenii legii şi a decis să meargă de bună voie să dea declaraţii. „Bărbatul s-a prezentat la poliţie şi este audiat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu”, ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Marian Vasiliu şi-a recunoscut fapta şi a mărturisit că nu avea în intenţie să îi facă rău fostei sale soţii. „M-am dus la ea să ne împăcăm. A plecat de mai multe ori de acasă, fără să spună vreodată că vrea să divorţeze. Am investit o viaţă de om în femeia asta şi am vrut să ne împăcăm. Când am văzut că ea nu vrea să stea la discuţii m-am enervat", a mărturisit bărbatul.

După ce şi-a împuşcat soţia, Marian Vasiliu a plecat pur şi simplu de la locul faptei. A avut în intenţie să se sinucidă, dar declaraţiile făcute de Rodica Vasiliu la adresa lui l-au făcut să se răzgândească. Astfel, s-a decis să meargă la poliţie să povestească toată întâmplarea. „Locuieşte cu un alt bărbat de un an şi jumătate, dar anul trecut am fost împreună la mare. Când am bani vine acasă, după aceea pleacă iar. O primesc de fiecare dată pentru că e soţia mea şi fără ea nu mai am niciun rost. Am vrut să îmi pun capăt zilelor şi nu a fost prima tentativă de acest gen. M-am decis însă să spun adevărul”, a mai adăugat bărbatul.

Acesta a recunoscut şi faptul că a aruncat pistolul imediat după comiterea faptei.

După ce l-au audiat pe Marian Vasiliu, poliţiştii gălăţeni au decis reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului. Astfel pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere, bărbatul urmând să îşi petreacă noaptea în arest preventiv.

viata-libera.ro