Jump to content

Copii gălăţeni, la "Next Star"


dcp100168

Recommended Posts

Dragoş Voinea a lăsat juriul "Next Star" cu gura căscată

Dragoş Voinea, în vârstă de 12 ani, din Galaţi, a lăsat joi seara juriul emisiunii-concurs „Next Star” de la Antena 1, cu gura căscată. La propriu! Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru nu-şi reveneau din uimire şi li se părea absolut incredibil ceea ce văd şi aud.
Înainte de a urca pe scenă, Dragoş a mărturisit că este, de şapte ani, practicant de Karate, că nu i-a mai rămas de adăugat în palmares decât centura neagră şi, mai mult, că a fost vicecampion mondial la Praga. Dan Negru, prezentatorul emisiunii, a insistat ca Dragoş să nu spună un cuvânt despre numărul pe care l-a pregătit. Băiatul s-a întors cu spatele la juriu, în vreme ce au răsunat primele acorduri ale şlagărului „Mai vino iar în gara noastră mică”. Juriul era convins că Dragoş va cânta piesa, când, surpriză: a început să facă beatbox! „Măi, eşti nebun! Extraordinar!”, se minunau membrii juriului. „Băiatul acesta a scos trei sunete în acelaşi timp! Eşti ventriloc, n-ai cum să scoţi atâtea sunete în acelaşi timp! Eşti genial!”, se minuna Connect-R. Aplauze, urale şi strigăte de „Bravo!”, au marcat finalul reprezentaţiei de beatbox.
Maria Cârneci a crezut că totul a fost înregistrat pe un CD, în studio, aşa că puştiul a exemplificat fiecare sunet în parte. Impresionaţi de talentul lui, membrii juriului şi Dan Negru au vrut să încerce la rândul lor să imite instrumente muzicale, aşa că s-au transformat într-o mică orchestră, dirijată de Dragoş!
Chiar dacă nu a câştigat concursul, competiţia fiind extrem de strânsă Dragoş Voinea a dovedit cu prisosinţă că talentul său este unic şi fenomenal şi că dincolo de toate este "Next Star"! Bravo, Dragoş!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanul Dragoş Gherasim vrea să fie „Next Star”

După ce, la ediţia trecută a emisiunii Next Star, gălăţeanul Dragoş Voinea a lăsat juriul cu gura căscată cu un senzaţional număr de beatbox, în această seară, de la ora 20.30, aveţi toate motivele să daţi televizorul pe Antena 1. Trebuie să-l vedeţi pe Dragoş Gherasim, în vârstă de zece ani, elev în clasa a IV-a la Şcoala Generală nr. 25, care va încerca să convingă juriul că el este „Next Star”. Iar momentul artistic al lui Dragoş este unic în istoria concursului: stand-up comedy.

Dragoş Gherasim este, cu siguranţă, cunoscut cititorilor fideli ai ziarului „Viaţa liberă”. În anul 2009, puştiul, care avea pe atunci doar cinci ani, a câştigat concursul organizat de 1 Iunie, „Desenezi şi câştigi”. În plus, Dragoş e născut să fie campion, cu părinţi campioni: mama lui este celebra atletă Alina Tecuţă Gherasim, iar tatăl, Dragoş Gherasim, un sportiv cu trei licenţe, fotbal, baschet şi atletism, şi zeci de performanţe. Aşa că în seara aceasta, de la 20,30, fiţi cu ochii pe "Next Star" şi ţineţi pumnii strânşi pentru Dragoş!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Dragoş Gherasim, un maratonist al umorului

Telespectatorii, spectatorii şi juriul emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, au avut parte, joi seara, de o porţie sănătoasă de râs, datorită lui Dragoş Gherasim, un puşti de doar zece ani, venit din Odaia Manolache, judeţul Galaţi, cu un număr de senzaţie: stand-up comedy. Momentul lui Dragoş rămâne unic în istoria concursului, pentru că toţi care au dat examen de umor şi actorie pe scena Next Star au avut ca parteneri de scenă actori celebri. Dragoş a fost singur pe scenă, dar a fost sclipitor!
La finalul numărului, membrii juriului - Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru - l-au aplaudat în picioare. „Începuturile stand-up-ului în România l-a făcut şi colegul meu, Nae Lăzărescu, şi vărul meu, Doru Octavian Dumitru. Are har băiatul, pentru că ştie să dea poanta. Poanta se dă greu! Îţi trebuie inteligenţă”, a mărturisit Vasile Muraru. Cât despre prezentatorul emisiunii, Dan Negru, acesta a băut din paharul cu apă, pe care l-a avut Dragoş cu el pe scenă. „Mă gândesc la o chestie, să beau apă după el, că poate se ia”, a spus Negru.

Născut campion

De aplauze a avut parte şi mama lui Dragoş Gherasim. Dan Negru a intrat pe Wikipedia şi i-a căutat numele Alinei Gherasim. „Uite ce pagină mare este despre mama ta. E una dintre cele mai cunoscute atlete din lumea asta. A fost participantă în 2000 la Jocurile Olimpice de la Sydney, în proba de maraton. Are o mulţime de premii, de participări în toată lumea, e o româncă faimoasă pe tot pământul acesta!”, a spus Dan Negru.
În semn de respect, şi juriul s-a ridicat în picioare ca s-o aplaude, iar Connect-R şi-a cerut scuze că nu a ştiut până acum că România are o asemenea valoare. „Mama este extrem de bună la atletism, iar tata este profesor de baschet. Când mă uit la toate cupele pe care le avem, văd că mama a muncit foarte mult să le adune pe toate, sper să pot să iau şi mai multe”, mărturisise, înainte de urcarea pe scenă, Dragoş.
Chiar dacă nu a câştigat trofeul şi nu a intrat în finala Next Star, Dragoş a dovedit din plin inteligenţă, umor, spirit critic, lejeritate şi coerenţă. Pe scurt, este aşa cum l-a mama lui, celebra atletă Alina Tecuţă-Gherasim, „un copil la superlativ”. 

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în vârstă de 12 ani, a câştigat, joi seara, cea de-a cincia ediţie a emisiunii Next Star, de la Antena 1 şi a intrat, astfel, în Finală, şi, implicit, în lupta pentru premiul cel mare de 20.000 de euro! Puştoaica a devenit prima rapperiţă de la Next Star şi a făcut furori cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid, pe care a interpretat-o excepţional!

Juriul, în extaz

„E vedetă, frate, vedetă!”, a fost prima reacţie a lui Pepe. „Zici că face playback”, s-a minunat şi Lora, atât de bine suna vocea copilei, atât la refren cât şi la flow (versuri). Maria Cârneci nu mai contenea să-i laude atitudinea şi accentul british, iar energia debordantă a fetei l-a făcut şi pe Vasile Muraru să danseze. După ce juriul a aplaudat-o în picioare, Connect-R i-a aruncat o provocare: „Poţi mai mult? Un acapella hip-hop?”. Daniela, atât a aşteptat şi s-a lansat într-o demonstraţie de hip-hop care i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate. „Oameni buni, nu vreau să greşesc, dar pentru mine seara asta s-a oprit la rap-ul acesta. Pe mine m-a spart! Eu nu am văzut şi nu credeam că o fată poate să dea rap în halul acesta de bine! E minunată”, a mărturisit Connect-R.

Emoţii până la lacrimi

Forţa şi siguranţa cu care a cântat, performanţa Danielei au fost cu atât mai mari cu cât cu câteva secunde înainte de momentul artistic a trăit emoţii uriaşe, care au făcut-o să plângă. Prezentatorul, Dan Negru, a întrebat-o cine este prietena ei cea mai bună, iar Daniela a povestit despre Andreea. Încă de la grădiniţă erau de nedespărţit, dar Andreea a trebuit să plece în Marea Britanie, dar chiar şi aşa au continuat prietenia pe internet. Dan Negru i-a propus Danielei să-i trimită o poză „selfie” pe internet. Numai că, în fotografia făcută cu telefonul mobil a descoperit-o, în public pe Andreea, care se strecurase acolo în timpul pregătirilor pentru poză. Uimită, nevenindu-i să creadă că e real, Daniela s-a întors imediat către public şi, de emoţia revederii, i-au dat lacrimile. Căldura şi afecţiunea cu care cele două fete s-au îmbrăţişat, a făcut şi juriul să lăcrimeze.
Andreea a susţinut-o din public, alături de mama Danielei şi de instructoarea Andreea Ignat. Decizia juriului a fost extrem de grea pentru că toţi copii au fost foarte talentaţi, însă Daniela Negoiţă i-a cucerit pe toţi cu spectacolul ei. Daniela este elevă în clasa a VI-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi, de patru ani, membră a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat. 

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Două gălăţence vor să fie "Next Star"

Joi seara, de la ora 20.30, aveţi toate motivele să daţi televizoarele pe Antena 1. Două gălăţence cu voci minunate, excepţional de talentate, intră în marea competiţie internaţională pentru trofeul „Next Star”: Ioana Bulgaru şi Alexandra-Maria Lupoae.
Ioana Bulgaru are doar zece ani şi învaţă în clasa a IV-a B la Şcoala Generală nr. 12 din Galaţi. Talentul, vocea şi aptitudinile ei artistice sunt şlefuite la Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, la clasa de canto muzică uşoară a profesoarei Monica Măciuceanu.
Alexandra Maria Lupoae, în vârstă de zece ani, învaţă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, în clasa a III-a, secţia pian. De vocea ei incredibilă şi dezinvoltura artistică s-a ocupat la început Monica Măciuceanu, iar acum este eleva profesoarei Adina Lazăr, la secţia Canto-muzică uşoară, în cadrul Şcolii de Artă a a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Ioana Bulgaru a câştigat a opta ediţie "Next Star"

* Alexandra Lupoae a oferit, alături de frăţiorul ei special, Cosmin, cel mai emoţionant moment al concursului

Două gălăţence, Ioana Bulgaru şi Alexandra Lupoae au făcut un spectacol de excepţie, joi seara, la „Next Star”, pe Antena 1. Ioana a câştigat cea de-a opta ediţie a „Next Star”, intrând în finala marelui concurs. Alexandra Lupoae a oferit cel mai emoţionant moment al serii pentru că a ţinut să urce pe scenă împreună cu frăţiorul ei, Cosmin, care se luptă să învingă autismul.

O nouă Bjork

Deşi urăşte să-şi facă temele, Ioana Bulgaru, elevă în clasa a IV-a B la Şcoala Generală nr. 12 din Galaţi, a urcat pe scenă cu temele făcute impecabil. „De vină” este numai profesoara ei de canto, Monica Măciuceanu. Deşi n-are decât zece ani, Ioana iubeşte jazzul şi a oferit un veritabil moment de musical, interpretând piesa lui Bjork - „It's Oh So Quiet”. Juriul - Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru - a fost uimit din prima clipă, iar la finalul piesei, alături de public, a aplaudat-o în picioare. „Extraordinar! Bravo! De la ţipăt să ajungi la şoaptă, e extraordinar!”, se minuna Maria Cârneci. „A fost interpretare teatrală, de musical american”, s-a bucurat Vasile Muraru. „Este genul de moment când nu te poţi bucura de frumuseţea melodiei pentru că eşti copleşit de interpretarea artistului. O ţii minte dintr-o sută de copii”, a mărturisit Connect-R. „Ioana este un copil care s-a prezentat cu un număr artistic perfect. A şi cântat, a şi dansat, a avut expresivitate, a îmbinat actoria cu muzica şi dansul. N-a avut nicio greşeală!”, a spus Pepe. Şi Lora a fost de părere că momentul Ioanei a fost incredibil şi i-a felicitat profesoara de canto.

Alexandra şi Cosmin

Într-o seară magică, gălăţeanca Alexandra Lupoae a spart toate barierele şi a cucerit sufletul juriului şi publicului! Alexandra, în vârstă de zece ani, a renunţat la aplauzele tumultoase pe care le merita pentru că zgomotul puternic nu i-ar fi făcut bine frăţiorului Cosmin. Băieţelul se luptă cu autismul, iar Alexandra nu merge niciunde fără el. Asta a şi fost condiţia de participare la „Next Star”, ori împreună cu Cosmin, ori deloc! Pe scenă, cei doi fraţi au primit un dar special: un puzzle cu chipurile lor, Cosmin fiind pasionat de acest joc. Pepe i-a cedat locul său în juriu, iar Cosmin, în braţele mamei sale, şi-a jurizat surioara. Carismatică şi talentată, Alexandra a cântat şi a dansat nonstop, în duet cu Sonny Flame, piesa „Danza Kuduro”. Ritmul şi energia ei debordante l-au făcut şi pe Vasile Muraru să danseze în sincron cu Connect-R.

"Dacă am construit o amintire de trei minute în seara asta şi e de-ajuns! Ne-am făcut treaba”, a spus Dan Negru, la finalul spectacolului gălăţencei. „Bravo, Cosmin, bravo, Alexandra! M-a impresionat tare relaţia lor de frăţiori. E cel mai frumos lucru”, a spus emoţionată Maria Cârneci. „A creat o atmosferă care l-a liniştit şi pe frăţiorul ei, ne-a făcut să ne ridicăm în picioare, să dansăm, este un copil care transmite prin inimă”, a zis Pepe. Alexandra învaţă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, în clasa a III-a, secţia pian, dar este şi eleva profesoarei de canto Adina Lazăr.
Le felicităm pe cele două gălăţence care au făcut spectacol şi le dorim o carieră artistică de succes!

viata-libera.ro

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dragoş Voinea are nevoie de voturile voastre joi seară în finala "Next Star"

Dragoş Voinea, gălăţeanul în vârstă de 12 ani, se bazează, joi seară, pe voturile noastre, pentru a câştiga finala de popularitate a emisiunii-concurs „Next Star”, difuzată de Antena 1. Dragoş a prezentat în ediţiile trecute un număr de beatbox care a lăsat juriul cu gura căscată, văzând talentul de care a dat dovadă puştiul. Băiatul este singurul gălăţean ce va fi urmărit joi pe micile ecrane şi singurul concurent din competiţie care are un număr de beatbox, un talent care nu demult a ieşit la iveală - a învăţat singur, fără ajutorul niciunui profesor, să scoată sunetele într-un mod atât de inedit. Momentul lui s-a bucurat de un real succes - videoclipul său a fost cel mai vizualizat pe reţelele de socializare şi se numără, bineînţeles, printre primii zece cei mai populari concurenţi. Dragoş Voinea vă va lăsa şi pe dumneavoastră cu gura căscată joi, de la 20,30, demostrându-vă că vă merită votul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două gălăţence, în finala Next Star

Joi seară, de la ora 20,30, aveţi toate motivele să daţi televizoarele pe Antena 1. Două gălăţence, Ioana Bulgaru şi Daniela Nicoleta Negoiţă, vor concura în marea finală a concursului Next Star şi se vor lupta pentru premiul cel mare, de 20.000 de euro! Mai mult, în seara de gală a copiilor extraordinari, o legendă vie a teatrului românesc, Florin Piersic, va înmâna marele trofeu.

O nouă Bjork

Aşa este recunoscută Ioana Bulgaru, în vârstă de zece ani, elevă în clasa a IV-a B la Şcoala Generală nr. 12 din Galaţi. În cea de-a opta ediţie Next Star, a oferit un veritabil moment de musical, interpretând piesa lui Bjork - „It's Oh So Quiet”. Juriul - Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru - a fost uimit din prima clipă, iar la finalul piesei, alături de public, a aplaudat-o în picioare. Talentul şi vocea ei extraordinare sunt şlefuite de profesoara de canto Monica Măciuceanu.

Rapperiţa

Daniela Nicoleta Negoiţă, de 12 ani, a devenit rapperiţa Next Star 2014, după ce, în ediţia a cincia a emisiunii, a uimit juriul cu piesa ”Swagger Jagger”, a lui Cher Lloyd, pe care a interpretat-o excepţional! Daniela este elevă în clasa a VI-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi membră a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat. Împreună cu Andreea, Daniela a pregătit pentru finală un show complex, pe o piesă din repertoriul lui Eminem, pe care a învăţat-o în timp record. „Mă simt mândră că în finală au ajuns două gălăţence! Îi felicităm pe toţi concurenţii şi le mulţumim producătorilor pentru frumoasa organizare”, ne-a mărturisit Andreea.

Le ţinem pumnii celor două gălăţence şi cea mai bună să câştige!

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Gălăţencele Ioana şi Daniela au făcut spectacol în finala Next Star

Ioana Bulgaru, de 10 ani, şi Daniela Negoiţă, de 12 ani, au făcut furori joi seară, la Antena 1, în finala Next Star. Fiecare dintre ele ar fi meritat marele trofeu oferit de actorul Florin Piersic, însă concurenţa a fost acerbă, iar misiunea juriului de a decide câştigătorul, nespus de grea.
Chiar dacă nu au ajuns pe podium, Ioana şi Daniela au făcut primul pas important din cariera artistică, iar zecile de vizualizări şi like-urile de pe YouTube le prevestesc cariere muzicale de excepţie.

Jos pălăria pentru Ioana Zuza!

În marea finală, Ioana Bulgaru, sau Ioana Zuza, cum o ştiu toţi, a oferit un musical demn de Broadway. A dominat scena ca o adevărată divă şi a dat gata juriul cu vocea, atitudinea, mişcarea, dansul şi costumul, interpretând o piesă deloc uşoară „Chicago - All That Jazz”. La final, aplauzele şi uralele spectatorilor nu mai conteneau: „Incredibil! Ioana, doamnelor şi domnilor! E imposibil să vorbeşti datorită aplauzelor, uralelor! Ştii ce spun ei în clipa asta? Jos pălăria! Ce spectacol, la zece ani!”, a explodat prezentatorul, Dan Negru. „La zece ani a fost de nota zece!”, a fost şi concluzia lui Pepe. Meritul pentru spectacolul de senzaţie al Ioanei îi aparţine şi profesoarei ei de canto, Monica Măciuceanu.

Rapperiţa Daniela Negoiţă, pe urmele lui Eminem

Daniela Negoiţă s-a dezlănţuit cu o energie şi o forţă de nedescris într-un duet incendiar cu Raluka, invitata ei specială, la piesa lui Eminem „The Monster”. „Ce mitralieră de vorbe a avut Daniela! Un kalaşnikov de vorbe!”, se minuna Dan Negru, în vreme ce publicul o aplauda şi îi scanda numele. „Multă lume consideră că rappul e vorbă lungă să ne-ajungă. Şi foarte uşor de executat. Nici pe departe! E absolut ieşit din comun. Cred că este Ioana e printre cei mai buni rapperi din România pe care i-am auzit, poate chiar din Europa. Eu m-am apucat de rapp în '97 şi mi-e frică să cânt o piesă de Eminem!”, a mărturisit Connect-R. Ca de obicei, concluzia a venit de la Pepe: „Are fiţă de vedetă!”. Meritul pentru prestaţia incredibilă a Danielei îi aparţine instructoarei Andreea Ignat, care a studiat alături de ea cuvânt cu cuvânt cele trei strofe care numără circa o mie de cuvinte ale piesei pe care puştoaica le-a învăţat în mai puţin de o săptămână!

Le felicităm pe cele două gălăţence şi pe părinţii lor şi abia aşteptăm să le vedem din nou pe scenă!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Fiica unei atlete de top a Galaţiului vrea să fie „Next Star”

Astăzi, 16 septembrie 2014, de la ora 20,30, aveţi toate motivele să daţi televizoarele pe Antena 1: începe un nou sezon al emisiunii „Next Star”, iar în această primă ediţie va concura o fetiţă din Galaţi.

Trebuie deci s-o vedeţi pe Daria-Irina Gherasim într-o scenetă plină de culoare şi umor, cu un partener de scenă pe măsură: artistul Aurelian Temişan! Dacă numele Gherasim vă sună cunoscut să ştiţi că nu-i deloc o întâmplare. Micuţa Daria-Irina este surioara lui Dragoş Gherasim care, în sezonul trecut, a oferit, tot pe scena „Next Star”, un moment unic în istoria concursului: stand-up comedy.

Dragoş şi Daria Irina sunt născuţi să fie campioni: mama lor este celebra atletă Alina Tecuţă Gherasim, iar tatăl, Dragoş Gherasim, un sportiv cu trei licenţe - fotbal, baschet şi atletism - şi zeci de performanţe. Aşa că, în seara aceasta, de la 20,30, fiţi cu ochii pe "Next Star" şi să-i ţineţi pumnii strânşi Dariei-Irina.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două gălăţence pe scena "Next Star"

* Daniela Negoiţă a revenit pe scena de la „Next Star” alături de ceilalţi campioni ai sezoanelor trecute * La doar cinci ani şi cinci luni, Irina Gherasim a dovedit cu prisosinţă că s-a născut cu steaua talentului în frunte

Prima ediţie din noul sezon al emisiunii concurs "Next Star" a debutat în forţă marţi seara (16 septembrie 2014) cu o dublă prezenţă gălăţeană. Publicul a avut şansa de a o revedea pe una dintre câştigătoarele sezonului trecut, Daniela Negoiţă, în vârstă de 12 ani, care a intrat în istoria concursului ca fiind prima rapperiţă de la „Next Star”. Daniela a urcat pe scenă în calitate de invitată, alături de alţi copii talentaţi din ediţiile trecute ale emisiunii, care formează „Generaţia Next Star”. Chiar dacă a cântat într-un grup de campioni, Daniela a fost solistă şi a avut propriul moment de rapp, aplaudat de public. Cea de-a doua gălăţeancă a fost, aşa cum v-am anunţat deja, Daria Irina Gherasim.

Întâlnire cu unicornul

Îmbrăcată în costum de ţigăncuşă, la doar cinci ani şi cinci luni, Irina Gherasim a păşit pe scenă fără pic de emoţie. Puştoaica are o memorie excepţională, reţine texte lungi şi le reproduce în modalităţi diferite. Dar, ca orice fetiţă de vârsta ei, este o prinţesă, aşa că ia la probat pantofii mamei, celebra atletă Alina Tecuţă Gherasim. Irina este îndrăgostită de un animal fermecat cum altul nu mai există: unicornul. Şi pentru că numai oamenii speciali îl pot vedea în toată splendoarea lui, Dan Negru, prezentatorul emisiunii, i-a oferit Irinei magica întâlnire cu unicornul. Fascinată şi temătoare în acelaşi timp, Irina a îndrăznit să-l atingă şi să-l mângâie. "Noi în seara asta construim amintiri. Când tu o să fii bunicuţă, o să-ţi aminteşti că la cinci ani te-am ţinut noi de mână şi ai atins un unicorn", i-a spus Dan Negru. Desigur, pentru unii părea doar un ponei mascat, pentru ea era, sigur, un unicorn!

Irina cu stea în frunte!

Dan Negru a remarcat că Irina are un semn pe frunte. Unii spun că e ca un „V” de la victorie, Irina spune că e ca o inimioară, dar juriul „Next Star” a decis că e o steluţă: steaua talentului. Irina a jucat o scenetă plină de culoare şi umor, avându-l ca partener de scenă pe Aurelian Temişan. Cu talent, naturaleţe şi dezinvoltură, Irina a interpretat două personaje în paralel, o fetiţă şi o vrăjitoare, şi a cucerit juriul şi publicul. Chiar dacă nu s-a calificat în etapa următoare, Irina a primit cel mai important verdict din partea marelui actor Vasile Muraru, care i-a spus că va fi o mare actriţă!
Noi îi ţinem pumnii!

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Geanina Cătălina Mândrescu vrea să fie Next Star


Joi, 2 octombrie 2014, de la ora 20,30, încă o gălăţeancă intră în marea competiţie a copiilor talentaţi de la Antena 1 – „Next Star”. Trebuie, deci, să o vedeţi şi să o susţineţi pe Geanina Cătălina Mândrescu, în vârstă de 13 ani, care este eleva Andreei Ignat. Artista face parte din Ansamblul „Estrada copiilor” din anul 2011. Geanina este colegă la clasa de canto cu Daniela Nicoleta Negoiţă, prima rapperiţă de la „Next Star” şi finalistă a sezonului trecut al emisiunii, pe care aţi avut ocazia să o revedeţi chiar la debutul acestui al patrulea sezon.


După cum am aflat de la instructoarea sa, Geanina Cătălina Mândrescu va cânta, joi seară, pe scena Antenei 1, o piesă cu o linie foarte grea din repertoriul lui Adele - "One and Only". Mică, însă cu voce mare, a reuşit să stârnească emoţii juraţilor.


Dacă va merge mai departe în finala „Next Star” vom afla joi seara, la Antena 1.


viata-libera.ro


Link to comment
Share on other sites

Andrei Turcu şi Geanina Mândrescu, pe scena „Next Star

„Să mutăm platoul Next Star la Galaţi! E frumos acolo, la Dunăre”, a fost propunerea lansată de prezentatorul concursului, Dan Negru, după ce, joi seara, doi gălăţeni, Andrei Turcu şi Geanina Mândrescu, au uimit juriul şi publicul cu prestaţiile lor artistice.

Surpriza vieţii lui Andrei

Andrei Turcu, în vârstă de 13 ani, a urcat pe scena Next Star fără să ştie nicio clipă ce surpriză i se pregătise. Cu câteva minute înainte, tatăl lui, venit special din Italia, unde lucrează într-un şantier naval, a acceptat provocarea lui Dan Negru: să stea pe scenă în timpul reprezentaţiei fiului său, ascuns în costumul de robot. Deşi emoţiile păreau să-l copleşească, bărbatul a făcut parte din coregrafia băiatului, privindu-l de la doi paşi cât de bine dansează. Andrei, deşi întristat de dorul tatălui pe care îl ştia în Italia, a oferit o demonstraţie pe muzică electronică, simulând o luptă cu nişte dansatori profesionişti. Mai multă energie la dans a dovedit surioara lui, Daria, de 6 ani, pe care juriul, impresionat de prestaţia fratelui, a rugat-o să arate ce poate. Micuţa şi-a încheiat demonstraţia într-un şpagat perfect, apoi a fost invitată să-şi aleagă unul dintre cei doi roboţi de pe scenă. Micuţa l-a ales pe cel în costum auriu, iar când i-a ridicat viziera a descoperit, alături de fratele ei, că robotul ales era, de fapt, tatăl lor! Bucuria revederii a fost imensă, iar îmbrăţişările, tulburătoare! Pentru că dl Turcu plecase de pe şantier fără să-şi anunţe şeful, Dan Negru i-a promis că îi va da DVD-ul emisiunii, pe care să-l arate ca motivaţie a absenţei sale de la lucru.

Geanina a emoţionat juriul

Gălăţeanca Geanina Cătălina Mândrescu, în vârstă de 13 ani, a intrat ultima în competiţie şi s-a descurcat minunat. A cucerit publicul interpretând piesa ''One and only” din repertoriul lui Adele. Juriul, în frunte cu Maria Cârneci, Pepe şi Lora, a fost pur şi simplu uimit de talentul şi lejeritatea cu care tânăra artistă a interpretat o piesă extrem de dificilă, dar şi de candoarea ei. De vină sunt, cu siguranţă, nu doar mama ei, de la care Geanina a moştenit talentul vocal, ci şi îndrumătoarea ei, Andreea Ignat. Pentru că mica artistă face parte din Ansamblul „Estrada copiilor” din anul 2011!

Misiunea juriului de a alege un singur învingător a fost extrem de grea. Chiar dacă nici Geanina şi nici Andrei nu au intrat în marea finală a Next Star, cu siguranţă cei doi au dovedit cu prisosinţă că au talent şi au făcut un prim pas important pentru viitoarea lor carieră artistică de succes.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Încă o gălăţeancă participă, joi seara, la Next Star

Joi seara, de la ora 20,30, aveţi toate motivele să lăsaţi politica şi să daţi televizoarele pe Antena 1, unde începe o nouă ediţie a emisiunii „Next Star”. Trebuie să o vedeţi şi ascultaţi pe gălăţeanca Andreea-Ana Mihai, în vârstă de 13 ani, care intră în luptă pentru marele trofeu al competiţiei dedicate copiilor talentaţi.

Andreea este elevă sau mai bine i-am spune vedeta Şcolii Nr. 16 din Galaţi, unde învaţă în clasa a VIII-a. De la vârsta de opt ani studiază canto, iar în prezent este eleva profesoarei Monica Măciuceanu. Numeroasele premii câştigate la concursuri îi prevestesc o carieră muzicală de excepţie.

Tot ce vă mai putem spune este că Andreea a reuşit să ajungă la inima juriului cu piesa "The Power of Love", dar şi că a avut parte de o surpriză extraordinară pusă la cale de organizatorii „Next Star”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanca Andreea Mihai a ridicat publicul şi juriul în picioare

La doar 13 ani, olimpică la limba română şi la matematică fără a face măcar o oră de meditaţie, gălăţeanca Andreea Mihai a cucerit publicul şi juriul emisiunii „Next Star”, interpretând senzaţional piesa „Power of Love”, joi seara la Antena 1. Iniţial, membrii juriului – Pepe, Lora, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru - au privit-o cu reticenţă. Credeau că Andreea e doar o tocilară pentru că poartă ochelari şi este premiantă la şcoală. Vocea limpede şi mai ales interpretarea emoţionantă a gălăţencei i-a făcut să nu-şi mai revină din uimire.

„Ooo, bravo! Bravo!”, „Ce frumos!”, au fost primele reacţii ale membrilor juriului de îndată ce Andreea a început să cânte. „Are vocea cristal! Cântă perfect”, se minuna Pepe. „Extraordinar! Extraordinar! M-a nenorocit!”, a exclamat Connect-R arătându-şi braţul pe care pielea se făcuse de găină. Sală întreagă s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o, alături de juriu. „Mami e secretară, tati e fanţar, n-au nicio legătură cu arta”, a ţinut să le atragă atenţia prezentatorul Next Star, Dan Negru.

Galaţiul copiilor minunaţi

„Când am văzut-o prima oară când a păşit pe scenă am zis e tocilară - şi cu ochelari de vedere, olimpică la matematică! Crede-mă ai un curcubeu de culori superb acolo, în vocea ta, care pe mine m-a terminat!”, i-a sous Connect-R. „Nu mi-am imaginat, când am văzut-o prima dată pe scenă, că poate să cânte. Mi-am imaginat că e tocilară. Are date să ajungă departe”, a recunoscut şi Maria Cârneci. „Ai o sensibilitate înnăscută şi se vede că studiezi. Ai cântat perfect! Am simţit putere, sensibilitate, pasiune, şi vibrato”, a lăudat-o Pepe. „Andreea, eşti foarte tare! Nu pot să nu recunosc că mă mândresc că este din Galaţi!”, s-a bucurat Lora. Concluzia lui Vasile Muraru, că din Galaţi vin copii minunaţi a fost urmată de mărturia lui Connect-R, că şi soţia lui nu numai Lora sunt gălăţence.

Amintire pentru toată viaţa

Chiar dacă membrii juriului au recunoscut că Andreea „e bună de finală!”, gălăţeanca nu a cucerit trofeul Next Star, dar a câştigat ceva mult mai important: o amintire de neuitat. Dan Negru a dezvăluit că, din motive financiare, Andreea nu şi-a serbat niciodată ziua de naştere cu prietenii, şi a pus la cale o „simulare”. Din tavanul studioului a coborât o uşă, iar Andreea a fost îndemnată să bată. Convinsă că în spatele uşii se aflau doar membrii juriului, Andreea a avut parte de o surpriză pe cinste: ia descoperit pe colegii şi prietenii ei din Galaţi, de la Şcoala nr. 16, care au venit special pentru ea la Antena 1. Sub o ploaie de confetti, Andreea a primit flori, îmbrăţişări şi un tort, petrecerea surpriză fiind pusă la cale de echipa „Next Star”.

Cine este Andreea

Andreea-Ana Mihai este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 16 din Galaţi. Deşi învaţă foarte bine, şi este olimpică, nu-i deloc o tocilară, şi asta pentru că nu studiază pentru că trebuie, ci pur şi simplu îi place. De la vârsta de opt ani studiază canto, iar în prezent este eleva profesoarei Monica Măciuceanu. Din plăcerea de a cânta a învins şi astmul bronşic cronic cu care fusese diagnosticată. Numeroasele premii câştigate la concursuri, dar mai ales succesul de pe scena „Next Star” îi prevestesc o carieră muzicală de excepţie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Două gălăţence la Next Star

Ideea prezentatorului Dan Negru de a aduce „Next Star” la Galaţi chiar ar trebui pusă în aplicare. Practic, în acest sezon, aproape că nu a fost ediţie "Next Star" în care pe scenă să nu urce şi o gălăţeancă. Mai mult, în ediţia de joi (27 noiembrie) a emisiunii difuzate de la ora 20,30, pe Antena 1, două gălăţence, Diana Movilă, în vârstă de 9 ani, şi Bianca Dan, în vârstă de 12 ani, vor întra în luptă pentru cucerirea trofeului care le poate trimite în finala „Next Star”.

Deşi adversare în aceeaşi competiţie, cele două fete au multe lucruri în comun. Pe lângă faptul că sunt gălăţence, ele învaţă la aceeaşi şcoală. Diana este în clasa a III-a, iar Bianca în clasa a V-a la Şcoala nr. 12 din Galaţi. Dar asta nu e tot! Glasurile lor şi talentul artistic cu care s-au născut sunt şlefuite de aceeaşi profesoară de canto, Monica Măciuceanu.

Tot în ediţia de joi, pe lângă faptul că două gălăţence vor urca pe scena „Next Star”, se va mai întâmpla un fapt inedit: o revoltă a juriului care se vede pus în mare dificultate pentru alegerea câştigătorului ediţiei. Aveţi, deci, motive serioase să daţi televizoarele pe Antena1 şi să le ţineţi pumnii Dianei şi Biancăi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Diana Movilă s-a calificat în finala Next Star

Nu mai puţin de patru copii din Galaţi au strălucit, joi seara, pe scena de la Next Star. Trofeul acestei ultime ediţii - cheia de intrare în finala Next Star - i-a revenit tot unei gălăţence, Diana Movilă, în vârstă de doar nouă ani. Departajarea concurenţilor a fost o misiune aproape imposibilă pentru juriul format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.

Magia dansului

După ce au reprezentat România în Germania, Ucraina, Ungaria şi Slovenia, Jasmine şi Rareş, în vârstă de 9 şi 10 ani, au venit să danseze la „Next Star”. Rareş, pasionat de magie a avut parte de primul său moment de magie, alături de maestrul Iosefini. Victimă? Desigur, Dan Negru, al cărui cap a fost făcut să dispară. Adevărata magie a fost însă dansul dinamic, plin de energie, în care jive, samba şi rock'n'rollul s-au împletit într-un spectacol extraordinar oferit de cei doi mici profesionişti.

A adus Cerul pe Pământ

„Cele mai mari dorinţe ale mele sunt să câştig Next Star şi să-l ajut pe verişorul meu, Sebastian, să poată vedea”, a mărturisit Diana Movilă, în vârstă de 9 ani. Cu umor, Diana a mărturisit că i se spune „Gogo”, de le gogoşică, pentru că e puţin mai plinuţă. „Vă spun un secret: toţi cei care îi spun Gogo o să rămână muţi de uimire când o vor auzi cântând”, a anticipat Dan Negru. Înainte de a-şi începe momentul artistic, Diana a avut parte de o surpriză: a aflat cum arată şi ce gust au fructele de mare. Şi a promis că atunci când va concerta la Las Vegas şi va primi la masă fructe de mare o să le spună tuturor că a mâncat pentru prima dată în viaţă asemenea bunătăţi la Next Star.Diana a adus pur şi simplu cerul pe pământ interpretând minunat piesa „Hallelujah”. A ridicat juriul şi publicul în picioare, iar secunde în şir i s-a scandat numele. Connect-R a venit să-i sărute mâna, iar Vasile Muraru i-a mărturisit: „Dacă n-aş vedea că eşti om, juram că eşti înger!”.

Bianca va rupe topurile

A venit apoi rândul Biancăi Dan, de 11 ani, să facă sala să explodeze în urale şi aplauze, interpretând excepţional piesa „Homless”. Înainte de a urca pe scenă, Bianca a povestit că tatăl ei lucrează în străinătate şi că e foarte trist să vezi cum cineva din familia ta pleacă şi se întoarce acasă după trei-patru luni. Dincolo de povestea emoţionantă, juriul a fost cucerit de talentul Biancăi. „Închipuiţi-vă acest copil peste zece ani, va rupe topurile! A cântat fără greşeală!”, a fost remarca lui Pepe.

Mai trebuie spus că Bianca Dan şi Diana Movilă sunt elevele aceleiaşi profesoare de canto, Monica Maciuceanu, care a trăit din plin emoţiile concursului alături de părinţii fetelor, în public. Meritul este, deopotrivă, şi al ei, ca şlefuitor de voci şi talente artistice. Felicitari!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţeanca Daniela Negoiţă calcă pe urmele lui Eminem

Gălăţeanca Daniela Negoiţă - cu numele de scenă Yoyo - a urcat din nou, în seara de joi, 4 decembrie, pe scena competiţiei Next Star într-o ediţie specială dedicată celor mai talentaţi artişti. În duet cu Alina Eremia, Daniela a interpretat piesa ”Love The Way You Lie”, cântată de Eminem & Rihanna. Membrilor juriului nu le-a venit să creadă că, la numai 13 ani, Daniela poate susţine vocal partea lui Eminem! Gălăţeanca şi-a reconfirmat statului de prima şi cea mai bună rapperiţă a Next Star. „E un moment special pentru o ediţie specială. Vreau să te felicit pentru faptul că eşti o rapperiţă atipică, în fustă. Pe mine m-ai copleşit! Abia aştept să ascult o piesă Alina feat. Daniela”, i-a spus Connect-R.

Important este că şansa i-a surâs Danielei tocmai datorită show-ului Next Star. Un impresar a văzut-o în finala sezonului trecut Next Star şi i-a propus să semneze un contract cu o casă de discuri. Aşa a devenit Yoyo şi are, în acest moment un prim videoclip lansat pe piaţa muzicală - „Mă sting”, piesă în care face un featuring cu Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova.

Reamintim că Daniela Negoiţă este elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, iar Andreea Ignat este instructoarea ei de la ansamblul „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două gălăţence, în finala de popularitate a "Next Star"

În finala de popularitate a concursului "Next Star" se vor lupta, joi seara, de la ora 20,30, pentru trofeu, două gălăţence, una mai talentată decât cealaltă. Şansele lor depind însă nu de juriu, ci de voturile telespectatorilor. Noi vă spunem cum le puteţi susţine.

Pe Bianca Dan aţi văzut-o la penultima ediţie a emisiunii, interpretând excepţional piesa „Homless”, ridicând sala şi juriul în picioare. Pepe a fost gata să pună pariu că, peste zece ani, artista va „rupe” topurile, pentru că a cântat fără greşeală! Bianca are 11 ani, învaţă la Şcoala nr. 12 şi este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu. O puteţi vota trimiţând un SMS la 1272 cu textul "Bianca"!

Pe Irina Gherasim, în vârstă de doar cinci anişori, aţi văzut-o în prima ediţie „Next Star” din acest sezon. A jucat o scenetă plină de culoare şi umor, avându-l ca partener de scenă pe Aurelian Temişan.

Actorul Vasile Muraru i-a spus că va fi o mare actriţă! În finala de popularitate, Irina va juca alături de o altă micuţă, la fel de talentată, Teodora Sumanariu. Irina este fiica atletei Alina Tecuţă Gherasim şi învaţă la Şcoala nr. 28. Pe Irina o puteţi vota tot la 1272, trimiţând SMS cu textul „Teodora şi Irina”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Bianca şi Irina, în finala de popularitate la "Next Star"
Bianca Dan, de 11 ani, şi Irina Gherasim, de cinci ani, două gălăţence excepţional de talentate, s-au calificat în finala de popularitate a "Next Star", între cei mai buni 12 copii care au concurat în acest sezon. Cele două au mai cucerit o dată publicul şi juriul, dovedind că primul lor succes de pe scena "Next Star" nu a fost doar o întâmplare. Lora, membră a juriului, a fost din cale-afară de mândră de gălăţencele ei. La fel de mândră a fost şi Maria Cârneci, care a bătut atâta cale până la Galaţi ca să le dea vestea cea mare: că intră în finala de popularitate!
Nu mică i-a fost mirarea Biancăi Dan când a deschis uşa apartamentului şi a descoperit că Maria Cârneci era cea care ciocănise. Artista i-a spus că a venit să-i recite o poezie folclorică: „Foaie verde sălcioară, Bianca eşti în finală! Foaie verde trei foi late, în aia de popularitate!”. De bucurie, copila de 11 ani n-a mai dormit toată noaptea.
Cu vocea ei minunat de caldă, Bianca a cântat piesa „Because of you” şi a reuşit să ne facă tuturor pielea de găină. Intepretarea ei a fost presărată cu exclamaţiile de admiraţie ale juriului. „Aşa-i că vă întrebaţi dacă e popularitate sau marea finală?”, a pus problema prezentatorul, Dan Negru. „Finala de popularitate nu este cu nimic mai prejos decât cea mare. Sunt la fel de importante!”, a ţinut să spună Lora.
Actriţă la cinci ani
Şi pe uşa casei Irinei Gherasim a intrat tot Maria Cârneci. Micuţa tocmai filma un mesaj de încurajare pentru copiii intraţi în finala de popularitate. Habar n-avea că e doar o minciună, şi trata misiunea cu toată seriozitatea. „Ei bine, eu o să-ţi dau vestea cea mai frumoasă: te-ai calificat în marea finală de popularitate!”, i-a spus Maria.
Împreună cu Teodora, Irina a jucat o scenetă savuroasă, plină de culoare şi de haz, având un partener de scenă care a făcut cu greu faţă asaltului celor două, actorul Denis Ştefan.
Chiar dacă voturile publicului nu le-au adus trofeul de popularitate, Irina şi Bianca au dovedit cu prisosinţă că sunt „Next Star”-uri.
viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două gălăţence în finala Next Star

Competiţia copiilor talentaţi, „Next Star”, îşi va decide, în această seară, de la ora 20,30, marele câştigător. Aşa că aveţi toate motivele din lume să daţi televizoarele pe Antena 1! În primul rând pentru a-l vedea pe Ivan Patzaichin, cel care va înmâna trofeul „Next Star” câştigătorului celui de-al patrulea sezon. În al doilea rând pentru a vedea spectacolul de excepţie pregătit de concurenţi şi în special pe gălăţencele noastre. Aşa cum ştiţi deja, printre cei 11 finalişti se află şi gălăţeanca Diana Movilă, de numai nouă ani, care i-a cucerit pe juraţi cu piesa „Hallelujah” şi a primit astfel ultimul bilet spre marea finală a show-ului. Numai că realizatorii Next Star au pregătit şi doi concurenţi surpriză. Pornind de la ideea că puţine au fost ediţiile în care juraţilor le-a fost aproape imposibil să aleagă un singur câştigător, doi copii vor primi şansa de a se lupta pentru trofeu. Dacă Antena 1 a păstrat secretul, noi vă dezvăluim că, în poza finaliştilor de pe site-ul Next Star, am descoperit-o pe gălăţeanca Andreea Mihai. Dacă e aşa şi avem două gălăţence în finală, veţi afla numai urmărind spectacolul Next Star.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Diana şi Andreea au dat primele autografe de „Next Star”

Diana Movilă, pe numele de scenă „Gogo”, şi Andreea Mihai au făcut spectacol joi seara, în marea finală a „Next Star”. Special pentru ele, pe scena Antenei 1 a nins!

Înainte de a urca pe scenă, Diana Movilă a povestit cu umor cum i s-a schimbat viaţa de când a câştigat ediţia a 11-a a Next Star. A fost recunoscută pe stradă, admirată, felicitată, iar telefonul i s-a închis sub bombardamentul de cereri de prietenie şi notificări.

„Doamne, ce piesă grea şi-a ales!”, a fost prima reacţie a Lorei, membră a juriului în clipa în care Diana a început să cânte melodia trupei Jackson 5: "Who's Loving You". La final, Diana a fost aplaudată de public şi de juriul ridicat în picioare. Iar Pepe a dat verdictul: „Piesă grea, decorul superb, iar ea a strălucit!”. Gălăţeanca a oferit telespectatorilor primul ei autograf de Next Star: „Gogo” (de la Gogoşica)!

O surpriză cu numele Andreea

Când a urcat pe scena Next Star, Andreea Mihai ştia că va trebui să premieze un concurent salvat de juriu. Exact în ediţia în care ea a cântat minunat, membrii juriului s-au revoltat susţinând că le este imposibil să aleagă un singur câştigător! De aceea s-a luat decizia de a mai fi invitaţi în finală încă doi concurenţi foarte talentaţi. Cu trofeul în mână, gata pregătit să-l ofere, Andreea l-a lăsat pe Dan Negru să anunţe câştigătorul: „Doamnelor şi domnilor, trofeul Next Star pentru concurentul salvat pleacă spre: Andreea Mihai!”. Uluită, Andreei nu-i venea să creadă că e în marea finală! Şi a dovedit cu prisosinţă că alegerea de a fi salvată a fost una îndreptăţită. A oferit un moment senzaţional, piesa lui Beyonce - "If I Were A Boy". La final, nu numai că a fost aplaudată, dar i s-a scandat numele! Şi, desigur, a oferit şi ea un autograf de Next Star.

Chiar dacă nu au câştigat finala, gălăţencele noastre, elevele profesoarei de canto Monica Măciuceanu, au făcut spectacol. Şi nu ne rămâne decât să-i dăm dreptate Andreei: „Cred că fiecare dintre noi merită acest trofeu şi chiar dacă nu sunt eu norocoasa câştigătoare, în sufletul meu am câştigat!”. În sufletul nostru şi Andreea şi Diana sunt, deopotrivă, Next Staruri.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Preselecţie "Next Star" la Galaţi

Galaţiul a fost reprezentat, în ultimul sezon al emisiunii „Next Star”, în aproape fiecare seară de joi, ba mai mult, a avut două gălăţence în finala de popularitate - pe Bianca Dan şi pe Daria-Irina Gherasim, şi alte două - Diana Movilă şi Andreea Mihai - în marea finală Next Star. Cu asemenea talente, nu e de mirare că „Next Star” poposeşte din nou în oraşul nostru. Antena 1 anunţă că duminica viitoare, pe 18 ianuarie, cei mai talentaţi copii cu vârste cuprinse între patru şi 14 ani, sunt aşteptaţi la casting la Palatul Copiilor din Galaţi, de la ora 11,00.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.