Jump to content

Întâlnire Stan - Ponta pe tema căldurii Galaţiului


dcp100168

Recommended Posts

Întâlnire Stan - Ponta pe tema căldurii Galaţiului

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a avut, la Bucureşti, o scurtă discuţie cu premierul Victor Ponta, pe tema termoficării oraşului.

Întrevederea n-a durat mai mult de zece minute, dar la final primul ministru a fost de acord că încălzirea Galaţiului este o problemă socială, care trebuie să fie soluţionată urgent. A fost cât se poate de clar pentru şeful Executivului că suntem singurul oraş din ţară cu asemenea probleme şi că, din punct de vedere al numărului mare de cetăţeni racordaţi la sistemul centralizat de încălzire, suntem primii după Bucureşti.

Premierul şi primarul vor continua discuţiile pe tema termoficării, iar soluţia va trebui să fie susţinută, cel mai probabil, printr-o hotărâre de Guvern. Cert este că în niciun caz Galaţiul nu mai trebuie să treacă prin calvarul iernii care, calendaristic, s-a terminat şi că o soluţie trebuie găsită cât mai curând.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.