dcp100168 Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Migraţie în masă, la Galaţi, de la PDL la PMPConsilierul judeţean Iulian Aramă s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară azi, părăsind Partidul Democrat Liberal, unde deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene Galaţi.Aramă a fost urmat de alţi peste 300 de membri ai PDL care au dorit să se alăture proiectului Mişcării Populare. “Partidul Mişcarea Populară este proiectul în care mă regăsesc, ca susţinător al viziunii preşedintelui Traian Băsescu dar şi ca politician şi om de administraţie care doreşte să pună umărul la schimbarea în bine a judeţului şi a României”, a spus Iulian Aramă.Preşedintele PMP Galaţi, Cătălin Cristache, consideră că noile adeziuni sunt un semnal puternic de încredere primit de partid. “Oamenii care ni se alătură văd în PMP o alternativă la partidele actuale, care au dezamăgit. Uşile PMP sunt deschise pentru toţi aceia care vor să muncească într-un partid de opoziţie serios şi care cred în proiectul preşedintelui Traian Băsescu pentru România”, a declarat preşedintele PMP Galaţi.evz.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Cu adevarat un partid nou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelu Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ce gogomanie a debitat politrucu': "Oamenii care ni se alătură văd în PMP o alternativă la partidele actuale, care au dezamăgit."!Eu nu inteleg faza cu "partidu a dezamagit!" Dar cine naiba e partidu: o entitate extraterestra de v-a dezamagit. Nu oamenii fac partidu?Adica daca Udrea e la PMP nu o mai injur ca vorba aia, nu ea m-a enervat ci PDL -ul.Mama voastra de jegosi dezamagiti ciclic de partidul care tocmai a pierdut puterea si care va regasiti in partidul care tinde spre putere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Nu e ca si cand nu ne asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts