Jump to content

Migraţie în masă, la Galaţi, de la PDL la PMP


dcp100168

Recommended Posts

Migraţie în masă, la Galaţi, de la PDL la PMP
Consilierul judeţean Iulian Aramă s-a alăturat Partidului Mişcarea Populară azi, părăsind Partidul Democrat Liberal, unde deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene Galaţi.
Aramă a fost urmat de alţi peste 300 de membri ai PDL care au dorit să se alăture proiectului Mişcării Populare. “Partidul Mişcarea Populară este proiectul în care mă regăsesc, ca susţinător al viziunii preşedintelui Traian Băsescu dar şi ca politician şi om de administraţie care doreşte să pună umărul la schimbarea în bine a judeţului şi a României”, a spus Iulian Aramă.
Preşedintele PMP Galaţi, Cătălin Cristache, consideră că noile adeziuni sunt un semnal puternic de încredere primit de partid. “Oamenii care ni se alătură văd în PMP o alternativă la partidele actuale, care au dezamăgit. Uşile PMP sunt deschise pentru toţi aceia care vor să muncească într-un partid de opoziţie serios şi care cred în proiectul preşedintelui Traian Băsescu pentru România”, a declarat preşedintele PMP Galaţi.

evz.ro

Link to comment
Share on other sites

Ce gogomanie a debitat politrucu': "Oamenii care ni se alătură văd în PMP o alternativă la partidele actuale, care au dezamăgit."!

Eu nu inteleg faza cu "partidu a dezamagit!" Dar cine naiba e partidu: o entitate extraterestra de v-a dezamagit. Nu oamenii fac partidu?

Adica daca Udrea e la PMP nu o mai injur ca vorba aia, nu ea m-a enervat ci PDL -ul.

Mama voastra de jegosi dezamagiti ciclic de partidul care tocmai a pierdut puterea si care va regasiti in partidul care tinde spre putere!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.