Jump to content

Valentin Boldea a cerut să fie înlocuit de la conducerea DSP Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Valentin Boldea a cerut să fie înlocuit de la conducerea DSP Galaţi

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, doctorul Valentin Boldea, a trimis, joi după-amiază, o cerere la Ministerul Sănătăţii, prin care a cerut trecerea pe o funcţie de execuţie în cadrul instituţiei.

Dr. Boldea vrea astfel să fie înlocuit de la conducerea DSP Galaţi. "O serie de motive personale m-au determinat să iau această decizie. Aştept acum decizia autorităţilor de la Bucureşti. În cazul în care cererea nu va fi aprobată, voi rămâne în funcţia actuală. De altfel, până primesc un răspuns oficial, îmi îndeplinesc în continuare atribuţiile, la fel ca până acum", a declarat medicul.
Valentin Boldea se află la cârma Sănătăţii publice gălăţene din luna noiembrie a anului 2009, cu o pauză în perioada august 2010 - februarie 2011. Chiar dacă nu face parte dintr-un partid politic, medicul a fost sprijinit la venirea în funcţie de PDL.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.