dcp100168 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 În etapa a 26-a, luni, 7 aprilie, ora 21.00, Digi Sport, Dinamo - Oţelul Galaţi
dcp100168 Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Oţelul n-a mai câştigat de peste trei ani cu DinamoFormaţia noastră nu a mai învins-o pe cea a “câinilor roşii” din octombrie 2010, când antrenor era Dorinel Munteanu. De altfel, în acel sezon, formaţia roş-alb-albastră s-a încununat cu titlul de campioană.Până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 51 de ori în Liga I, statistica fiind de partea dinamoviştilor, care au câştigat 31 de partide, în timp ce „oţelarii” au triumfat de 13 ori, restul de 7 partide încheindu-se la egalitate.La Bucureşti, din cele 25 de partide disputate, gălăţenii au obţinut doar 4 victorii şi o remiză, restul de 20 partide fiind pierdute. Cu toate acestea, triumfurile cu 3-0 (hat-trick Stan) şi 2-1 (dublă Mozacu) fac parte din partidele memorabile ale echipei noastre în “Groapă’.Oţelul a pierdut ultimele trei întâlniri directe, cel mai recent meci disputat la Bucureşti, în 2012, încheindu-se cu 2-1 pentru alb-roşii, dar trebuie amintit faptul că arbitrul Rusandu a defavorizat clar echipa noastră, care a fost penalizată cu două lovituri de pedeapsă discutabile şi nu a primit un penalty mai mult decât evident în minutul 90 al jocului respectiv!În acest moment, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, iar Oţelul e pe 13.Cele două echipe se vor întâlni luni, 7 aprilie, la Bucureşti, cu începere de la ora 21.00, în ultimul joc al rundei cu numărul 26, partida fiind transmisă în direct pe Digisport.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Lienen: "Va trebui să dăm 100% pe teren dacă vrem să câştigăm"Ewald Lienen, antrenorul Oţelului, a vorbit la conferința de presă de astăzi despre situaţia de la club şi despre meciul cu Dinamo, pe care gălăţenii îl vor disputa luni, de la ora 21.00."Dinamo e una dintre echipele puternice ale campionatului şi va trebui să dăm 100% pe teren dacă vrem să câştigăm. Avem nevoie de prospețime fizică și inteligență tactică. Trebuie să putem juca la acest nivel. Deși am avut evoluții bune în ultima vreme, am rămas încă în zona retrogradării pentru că și contracandidatele noastre au reușit să adune puncte, cum e cazul lui U Cluj sau Săgeata. Dinamo n-a avut rezultate bune la ultimele trei partide, dar asta îi poate mobiliza și mai tare pe cei de acolo. E foarte important pentru noi să continuăm seria noastră de jocuri bune. E o atmosferă bună în vestiar, cu toate că probleme la club sunt de când am venit, așa că ne-am învățat să trecem peste ele. Încercăm să nu ne gândim la ce va fi, dar obiectivul nostru a rămas să câștigăm fiecare meci și ne concentrăm intens pentru a reuși", a spus Lienen.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Oţelul - fără probleme de lotDupă o îndelungată perioadă, tehnicianul Ewald Lienen se poate baza pe aproape toţi jucătorii din lot, singurele incertitudini fiind Andrei Marus şi Marquinhos, ambii revenind după probleme medicale, iar prezenţa lor la jocul de luni va fi stabilită în zilele premergătoare deplasării la Bucureşti. De asemenea, fundaşii de bandă Silviu Ilie şi Stephane Tritz sunt apţi, după ce au lipsit în etapele trecute din cauza unor accidentări.„Nu avem probleme de lot, am avut la dispoziţie în această săptămână aproape tot lotul. Şi-au revenit atât Tritz cât şi Ilie, singura incertitudine planează în jurul lui Andrei Marus. Atmosfera este bună în vestiar, am învăţat să ne descurcăm atunci când sunt probleme, gândurile noastre sunt îndreptate doar spre ceea ce avem de făcut la fiecare joc”, a declarat antrenorul Ewald Lienen.fotbalclubotelul.ro
dcp100168 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Dinamo - Oţelul Galaţi 3-1 (0-1)Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XXVI-a a Ligii I, şi a revenit pe locul patru în clasament. Golurile învingătorilor au fost marcate de D. Grigore '52 din penalti, Rotariu '60 şi C. Matei '65, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Giurgiu, în minutul 44.0-1: Zaharia a întors un balon la marginea careului mare şi Giurgiu a înscris cu un şut plasat.1-1: Dragoş Grigore a transformat penaltiul acordat de Adrian Comănescu după un henţ în careu comis de Astafei.2-1: Matei a centrat din partea dreaptă şi Rotariu a înscris cu o lovitură de cap din 3 metri.3-1: Bilinski l-a lansat în adâncime pe Matei şi acesta l-a învins pe Goicoechea cu un lob de la 10 metri.Dinamo Bucureşti: Naumovski - L. Rus, Durimel, D. Grigore, Filip - Elton, Şerban (C. Matei '46) - Bărboianu, V. Lazăr, Bilinski (Boubacar '78), Rotariu (Velici '87). Antrenor: Flavius Stoican.Oţelul Galaţi: Goicoechea - Milea, Sîrghi, Prestia, D. Popescu - Cooper, Lovin, Giurgiu - Zaharia (Sevillano '76), Tudorie (Henrique '61), Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.Cartonaşe galbene: D. Grigore '15, Bărboianu '77, Filip '85 / Lovin '40, Cooper '77.Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Micloş Nagy, Marius Nicoară (asistenţi) - Lucian Rusandu, Andrei Chivulete (asistenţi suplimentari) - Daniel Demetrescu (rezervă). Observatori: Aron Huzu, Marcel Lică.La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat 3.716 spectatori, dintre care aproximativ 50 de fani gălăţeni.
dcp100168 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Lienen: ”La pauză puteam crede că am jucat bine, dar nu era aşa”Ewald Lienen: “Nu cred că a fost mare diferenţă între reprize. Nici în prima repriză nu am jucat bine, am dat un gol norocos, dar nu am jucat un fotbal bun! Nu am avut o circulaţie a balonului bună ca de obicei. Nu am fost mulţumit nici la pauză, iar a doua repriză a fost oribilă. După golul din penalty nu am mai fost concentraţi. Pentru mine e ciudat să dai penalty, după ce cineva şutează mingea în mâna unui jucător. O astfel de lovitură de pedeapsă are un impact mare asupra jocului. Ne-am pierdut concentrarea şi în 10-15 minute am mai luat două goluri. După cum am jucat în prima repriză nu am fi meritat să câştigăm cu 1-0. La pauză puteam crede că am jucat bine, dar nu era aşa. Este o luptă foarte strânsă pentru rămânerea în prima ligă, foarte multe echipe îşi câştigă meciurile în acea zonă a clasamentului şi trebuie să fim atenţi să ne atingem obiectivul. Credem în noi înşine, muncim în continuare!”dunareabatrana.roRăducan: “Am jucat cu o echipă mai bună valoric”Narcis Răducan: “Mi-a dispărut zâmbetul după o repriză bună, încununată de golul lui Giurgiu. Am ieşit dezastruos de la cabine şi am luat 3 goluri în 20 de minute… Când joci cu o echipă care se bate la cupele europene trebuie să fii mai conectat. La nivel mental s-a întâmplat totul, deoarece nu a fost ceva deosebit din partea adversarilor, care au creat totuşi o presiune permanentă şi când joci cu o echipă mai bună valoric, să recunoaştem, trebuie să compensezi cu ceva. Au fost probleme în părţile laterale, dar asta e treaba antrenorului. Sperăm să remontăm rapid băieţii, pentru că vine CFR Cluj şi suntem la retrogradare, n-avem timp de lamentări. Asta visez şi noaptea, stau cu clasamentul în faţă toată ziua... Problemele financiare n-au nicio legătură, am întâlnit un adversar care are şi el probleme asemănătoare. Sunt probleme ce trebuie rezolvate. Eu zic că a fost penalty, arbitrajul a fost bun, singura fază suspectă e la faultul lui Grigore care a fost între galben şi rosu aşa.”dunareabatrana.ro
Recommended Posts