Jump to content

AIESEC Galaţi a împlinit 18 ani


dcp100168

Recommended Posts

AIESEC Galaţi a împlinit 18 ani

Membrii Asociaţiei studenţeşti AIESEC Galaţi s-au unit sâmbătă şi au sărbătorit împlinirea a 18 ani de la înfiinţarea filialei locale. La evenimentul organizat într-un cadru festiv la un restaurant de lângă Grădina Publică au fost prezenţi actuali şi foşti membri, care au depănat amintiri şi au împărtăşit câte ceva din ceea ce a însemnat pentru ei experienţa AIESEC şi ce au învăţat pe parcursul anilor de voluntariat în cadrul organizaţiei.

Pe agenda serii a fost inclusă şi acordarea statului de "alumnus" unor membri care s-au implicat în derularea unor proiecte importante şi au avut o contribuţie importantă în formarea unei imagini pozitive a organizaţiei. De asemenea, în cadrul evenimentului, a avut loc şi o acţiune caritabilă - organizarea unei licitaţii cu obiecte emblematice pentru organizaţia AIESEC Galaţi pentru a fi strânşi bani ce îi vor ajuta pe câţiva membri să participe la viitoarele conferinţe.
"A avut loc un eveniment special pentru generaţiile trecute, dar şi pentru generaţiile de astăzi şi a fost ca o amintire a vremurilor bune şi ca o contopire de entuziasm şi de anecdote", a spus Bogdan Dumitraşcu, preşedintele AIESEC Galaţi.

Organizaţia AIESEC are drept activitate oferirea tinerilor de internship-uri plătite sau de voluntariat în ţară sau oriunde în lume, organizarea de proiecte dedicate studenţilor şi elevilor, cu participarea studenţilor internaţionali. Conform informaţiilor furnizate de Bogdan Dumitraşcu, în ultimii doi ani, Galaţiul s-a bucurat de vizita a 40 de studenţi veniţi din toate colţurile lumii şi a facilitat participarea a 10 gălăţeni la internship-uri în afara ţării.

monitoruldegalati.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.