Jump to content

Valentin Boldea nu mai este directorul DSP Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Valentin Boldea nu mai este directorul DSP Galaţi

Ministerul Sănătăţii a aprobat, în cursul zilei de miercuri, trecerea doctorului Valentin Boldea de la şefia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi pe o funcţie de execuţie în cadrul aceleiaşi instituţii. Astfel, doctorul Boldea îşi va desfăşura activitatea în Compartimentul de Asistenţă Medicală şi Programe de Sănătate. Medicul a solicitat Ministerului Sănătăţii, pe 21 martie a.c., să fie trecut pe o funcţie executivă.
Până la stabilirea unui nou director executiv la cârma sănătăţii publice gălăţene, următorul pas va consta în numirea în zilele următoare a unei persoane în funcţia de director interimar al instituţiei.
Valentin Boldea a condus DSP Galaţi din luna noiembrie a anului 2009 până în prezent, cu o pauză în perioada august 2010 - februarie 2011. Chiar dacă nu face parte dintr-un partid politic, medicul a fost sprijinit la venirea în funcţie de PDL.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.