dcp100168 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Noaptea îmbulzelii la KauflandPromoțiile la fructe și legume au adunat sute de persoane, deși startul cumpărăturilor s-a dat aproape de miezul nopții. Încă de la ora 21.00, zeci de gălățeni au așteptat în fața magazinelor Kaufland, ca ușile să se deschidă și să poată da năvală la fructe și la legume. În jurul orei 23.00, cumpărătorii au putut să intre, iar când au văzut că un kilogram de mere costă 1,19 lei, iar unul de portocale 1,5 lei, nu s-au abținut și-au luat cu zecile de kilograme. Ca să fie siguri că au în ce să-și care produsele pentru care au dat adevărate lupte, unii și-au luat chiar și câte trei cărucioare. „Furnicarul” nu era doar în sectorul legume-fructe, ci și pe culoarele pe care se făcea aprovizionarea. Chiar și cei care aduceau marfă au fost blocați de cumpărătorii dezlănțuiți. Când au ajuns la sectorul carne, cumpărătorii au descoperit că și pulpa de porc este la reducere, dar și pieptul de pui. Cu cărucioarele încărcate ochi, gălățenii au mai petrecut alte minute și la casele de marcat.presadegalati.ro
LaurX82 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Cine este idiot sa creada ca romanii nu au bani si e criza ? Mai ales pensionarii care ei cred ca erau peste jumate din clienti, nu au somn noaptea. Daca era prezervative la oferta, cumpara si pe alea Eu deloc nu ma ingramadesc la oferte daca nu am nevoie de acele produse. Cum isi bat joc de oameni magazinele astea... Edited April 6, 2014 by LaurX82
Recommended Posts