Jump to content

Şofer prins după ce a călcat un om în Spania şi l-a lăsat să agonizeze


dcp100168

Recommended Posts

Şofer prins după ce a călcat un om în Spania şi l-a lăsat să agonizeze

Un bărbat căutat de ceva vreme în toată Europa pentru că a omorât, cu maşina, un om în Spania a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Galaţi. Pe numele individului fusese emis un mandat de arestare internaţională.

Respectivul, în vârstă de 35 de ani, este autorul unui accident în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa. Mai mult, spun anchetatorii iberici, după ce a dat cu maşina peste biata victimă nici măcar nu s-a sinchisit să oprească şi să-i dea primul ajutor. Aşa se face că omul s-a stins, cu zile, pe caldarâmul unde fusese lovit de autoturismul condus de român. Încercând să scape, individul s-a refugiat în România însă judiciariştii Gălăţeni l-au "ochit„ şi l-au arestat. Şoferul criminal, care acum este reţinut în arestul IPJ Galaţi, în baza unui mandat de 24 de ore, urmează să fie predat autorităţilor spaniole după încheierea procedurilor de extrădare.

libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.