dcp100168 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 În etapa a XXX-a, duminică, 4 mai, ora 17.00, Digi Sport, FC Botoşani - Oţelul Galaţi
dcp100168 Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Stojkov ratează partida cu Oţelul Galaţi(MEDIAFAX) - Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat miercuri că, pentru partida de duminică, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, nu va putea conta pe Aco Stojkov, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu îl putem recupera pe Stojkov până la ora jocului cu Oţelul. El s-a accidentat încă din debutul jocului cu Petrolul şi mi-a cerut schimbare încă din minutul 20. A rezistat până la pauză, însă pe urmă nu a mai putut intra. Acesta a şi fost motivul pentru care l-am schimbat pentru că până în momentul accidentării a făcut un joc bun", a spus Leo Grozavu.
dcp100168 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 FC Botoşani vs Oţelul: Duelul declaraţiilorCele două echipe se întâlnesc duminică într-un meci capital pentru Oţelul, gazdele fiind totuşi lipsite de griji pe acest final de campionat. Cu toate acestea, botoşănenii îşi doresc victoria pentru a urca şi mai mult în clasament, în timp ce Oţelul nu are voie să piardă după ce a ajuns din nou pe o poziţie care ar duce-o în eşalonul secund la finalul sezonului!Ewald Lienen spune că echipa noastră va sacrifica spectacolul, căutând cu disperare punctele atât de necesare salvării.Leo Grozavu (antrenor FC Botoşani): “Ne aşteaptă un joc dificil, asta este sigur. Am urmărit Galaţiul, îi ştim pe jucători. Este o echipă bună şi, mai ales din iarnă încoace, care a făcut jocuri bune în deplasare. Eu unul sunt conştient că ne va aştepta un joc foarte dificil, dar, aşa cum au mai fost şi alte jocuri grele, am încredere că putem depăşi şi de această dată adversarul Ne-ar ajuta să obţinem un loc la final la care nu cred că s-ar fi gândit cineva la startul campionatului.”Ewald Lienen: „Trebuie să fim preocupaţi de obţinerea punctelor, nu de un joc spectaculos. Deşi am făcut multe partide bune în acest an, n-am reuşit să acumulăm suficiente puncte pentru a sta liniştiţi la final. Vom da totul pe teren pentru puncte, indiferent că jucăm cu Timişoara, care e în zona noastră, sau cu FC Vaslui, care e între primele clasate.”dunareabatrana.ro
Mikka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Dupa rezultatul celor de la Sageata, parca si un egal ar fi bun. Desi treaba e albastra rau de tot...
dcp100168 Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Lienen poate alinia cel mai bun 11După mult timp, antrenorul Ewald Lienen are întregul lotul valid la un meci de campionat. Oţelul întâlneşte duminică pe FC Botoşani în deplasare, iar tehnicianul german se poate baza pe Armando Cooper, revenit după suspendare, dar şi pe faptul că Marquinhos sau Zaharia vor fi apţi 100%.Cel mai probabil vor lipsi din lot Bernardo Henrique, Silviu Ilie, Sergiu Costin şi Bocar Djumo, fotbalişti pe care staff-ul tehnic nu s-a bazat mai deloc în această primăvară, deşi aceştia nu au probleme de sănătate.Pe final de campionat au început să se înmulţească şi jucătorii aflaţi la limita suspendării. Astfel, la un singur cartonaş galben de a sta se află Cristian Sîrghi, Victoraş Astfei, Liviu Băjenaru, Ioan Filip şi Constantin Mişelăricu.Meciul FC Botoşani - Oţelul este programat duminică, 04.05.2014, de la ora 17.00 şi va fi transmis în direct pe Digisport.dunareabatrana.ro
dcp100168 Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Dupa rezultatul celor de la Sageata, parca si un egal ar fi bun. Desi treaba e albastra rau de tot...Plus retrogradarea oficială de azi a Vasluiului
dcp100168 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Oţelul, obligată să nu piardă astăzi la BotoşaniÎn etapa a 30-a din Liga I, Oţelul Galaţi va evolua duminică, de la ora 17.00, în deplasare, cu FC Botoşani, într-o partidă extrem de importantă pentru gălăţeni în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales în contextul în care sâmbătă seară una dintre contracandidate, FC Braşov, a câştigat pe teren propriu în faţa unui adversar, Dinamo, care şi-a atras apostrofarea propriilor suporteri: „blatiştilor”.Astfel, înainte jocului de la Botoşani, Oţelul a coborât în clasament pe locul 16, primul retrogradabil în condiţiile în care FC Vaslui nu a primit licenţa şi poziţia a 15-a a devenit una de rămânere în Liga I.Cu gândul la recuperarea imediată a punctelor pierdute runda trecută pe teren propriu cu Săgeata Năvodari, toţi cei de la Oţelul privesc partida de la Botoşani ca pe una decisivă, pe care trebuie să o câştige. În condiţiile în care în ultimul joc echipa sa a jucat spectaculos, şi-a creat foarte multe ocazii de gol, dar a pierdut, antrenorul Ewald Lienen spune că îşi doreşte pragmatismul din deplasarea precedentă, când Oţelul a câştigat la Mediaş deşi nu a avut o evoluţie strălucită. „Trebuie să găsim calea să câştigăm, fără să ne gândim dacă jucăm cel mai bun fotbal din lume. Nu cred că am făcut un meci bun, la Mediaş, dacă vezi înregistrarea video te întrebi «ce naiba este asta?». Am pierdut multe mingi chiar şi după 2-0 şi totuşi am dat două goluri. Este o diferenţă, prefer să joc rău şi să câştig meciul, asta este ce trebuie făcut acum, pentru că aşa nu putem merge mai departe”, a declarat Lienen.Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, mizează pe unitatea jucătorilor pentru o victorie la Botoşani. „Dacă noi am făcut isprava asta, tot noi trebuie să o scoatem la capăt. Sunt convins că există unitatea de grup necesară în vestiar ca să câştigăm punctele înapoi la Botoşani. În meciul cu Săgeata, băieţii au alergat foarte mult, au ajuns până în faţa porţii, dar la fotbal îţi mai trebuie încă ceva şi ceva-ul ăla ne-a lipsit. Este necesar să-l găsim la partida de la Botoşani, aşa cum s-a întâmplat la Mediaş”, a declarat Răducan.Cu excepţia lui Henrique, care a renunţat la plecarea de la echipă şi a fost trimis la echipa secundă, alte absenţe din lot nu sunt, revenind şi Armando Cooper după o etapă de suspendare.viata-libera.ro
dcp100168 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 ECHIPE PROBABILE:FC BOTOŞANI: Curileac - Patache, Dinu, Oltean, Acsinte - Codoban, Vaşvari, Croitoru - Fulop, Cârjan, Vertelis.OŢELUL: Goicoechea - Tritz, Sîrghi, Prestia, Popescu - Lovin, Giurgiu, Cooper - Astafei, Tudorie, Zaharia.
dcp100168 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Treaba e clară, 2-0 la pauză... Când ai un meci pe care trebuie obligatoriu să-l câştigi şi joci cu 8 fundaşi (jucători pur defensivi) şi 2 mijlocaşi ofensivi nu mai e nimic de spus nici despre antrenor.Filosofia asta cu jucătorii muncitori merge la Atletico Madrid, unde sunt şi oameni de calitate în lot. Când joci cu Milea, Mişelăricu, Filip şi alţi câţiva ale căror calităţi se rezumă doar la muncă e mai greu să-ţi iasă.... Poate era nevoie de mai puţin orgoliu, herr Lienen, în condiţiile date.
dcp100168 Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 FC Botoşani - Oţelul Galaţi 3-1Formaţia FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. Au marcat: Vaşvari '23 şi '44, ambele din penalti, Fulop '56, respectiv Astafei '90+2.1-0: Fulop a fost faultat în careu de Prestia, iar Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut în stânga lui Goicoechea.2-0: Mişelăricu l-a faultat în careu pe acelaşi Fulop, iar Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă tot cu un şut în stânga lui Goicoechea.3-0: Stojkov i-a pasat din apropierea liniei de fund lui Istvan Fulop, care a înscris din cinci metri în poarta goală.3-1: Astafei a preluat un balon la marginea careului, a pivotat pe lângă un fundaş şi a înscris de la 14 metri în dreapta lui Lazar.FC Botoşani: Lazar - Dinu, Oltean, Tincu, Acsinte - Codoban (Danci '46), Vaşvari - Stojkov, Croitoru (Ghinga '87), Fulop - Hadnagy (Cârjan '77). Antrenor: Leo Grozavu.Oţelul Galaţi: Goicoechea - Milea, Prestia, Sîrghi (Zaharia '46), Mişelăricu - Filip (Tudorie '46), Lovin - Tritz, Cooper (Giurgiu '64), Popescu - Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.Cartonaşe galbene: Oltean '9, Vaşvari '15, Acsinte '36, Danci '63 / Filip '24, Cooper '25, Milea '64.Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei şi Alexandru Cerei. Arbitri adiţionali au fost Marcel Bîrsan şi Nicuşor Flueran, în timp ce Monica Rigo a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Cristian Ciocoiu.
Recommended Posts