dcp100168 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Omor la BarceaPe data de 15.05.2008, orele 20.00, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, G. Vasile, de 37 ani, din comuna Barcea, în timp ce se afla la domiciliu, i-a aplicat lui I. Costică, de 49 ani, din aceeaşi localitate, mai multe lovituri cu corpuri dure în zona capului şi l-a sugrumat, cauzându-i leziuni ce i-au provocat moartea. Autorul a fost prezentat Tribunalului Galaţi care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.Un gălăţean acuzat că şi-a omorât un vecin a fost reţinut Un bărbat din comuna gălăţeană Barcea acuzat că şi-a ucis un vecin după ce l-a lovit cu corpuri dure şi apoi l-a sugrumat a fost reţinut pentru omor, presupusul agresor susţinând însă că nu este vinovat de comiterea crimei. Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, Vasile Geană, de 37 de ani, şi-ar fi agresat unul dintre vecini pe fondul consumului excesiv de alcool, în vreme ce acuzatul spune că nu el este vinovat de comiterea crimei. "În urma unui conflict spontan apărut între Vasile Geană şi Ioan Costică, cel de-al doilea a fost lovit cu corpuri dure şi a fost sugrumat. Victima a fost găsită decedată la domiciliul acuzatului, din Barcea. În cauză, se întreprind cercetări", a declarat subcomisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Varianta anchetatorilor diferă însă de cea a presupusului agresor. Aflat în arestul Poliţiei, Vasile Geană a declarat că vecinul său îi era dator, motiv pentru care i-a cerut să îl ajute în gospodărie. Între cei doi a izbucnit însă un scandal, urmat de o altercaţie. În cele din urmă, potrivit spuselor celui suspectat de comiterea crimei, spiritele s-au mai liniştit, iar vecinul său a promis că va da o mână de ajutor, dar a cerut, în schimb, băutură. "Am lucrat, el a mai şi băut şi când s-a făcut târziu i-am zis să plece. El a zis că nu poate. Am vrut să-l scot din curte, dar nu se putea ţine pe picioare. Zicea că să doarmă la mine. Dar eu am o fetiţă de 13 ani, cum era să-l las? I-am zis să doarmă pe prispă! L-am lăsat afară şi a doua zi dimineaţă l-am găsit mort. Am anunţat doi vecini… Nu l-am sugrumat! Nu i-am făcut nimic! Nu putea să moară de la nişte pumni!", a susţinut Vasile Geană, scos din arest, luni, şi prezentat de către poliţişti într-o conferinţă de presă.
dcp100168 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Barcea - paradisul vinetelorCa în fiecare vară, şoseaua Galaţi‑Tecuci este flancată - tradiţional, am zice - de negustorii de legume. Mai ales începând de la Hanu Conachi încolo, sute de ţărani îşi expun marfa la poartă sau chiar la marginea şoselei. Marfă proaspătă şi la un preţ rezonabil. Nu chiar aşa de rezonabil pe cât ne‑am fi aşteptat (marfa costă cam cât în Piaţa Centrală din Galaţi), însă de o calitate excelentă. La Barcea, spre exemplu, se pare că e paradisul vinetelor. Mai bine din jumătate din oferta de pe marginea drumului e constituită din această legumă de bază pentru orice zacuscă sau salată. Funcţie de cantitate şi de calitate, vinetele se vând, la Barcea, cu preţuri cuprinse între 1,5 şi 3 lei pe kilogram.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25813
dcp100168 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Of, pământul...Greva foamei la BarceaCostache Dumitraşc, din Barcea, a intrat miercuri în greva foamei, în semn de protest faţă de refuzul autorităţilor de a‑l pune în posesie pe o bucată de pământ pentru care omul are titlu de proprietate. Explicaţia autorităţilor este că terenul nu mai poate fi pus în posesie pe vechiul amplasament, pentru că este ocupat de alte construcţii, însă săteanul nu vrea să accepte decât pământul pe care l‑a avut înainte de a‑i fi confiscat de stat în mod abuziv. Costache Dumitraşc protestează în faţa primăriei din Barcea şi spune că speră ca demersul său să ajungă la urechile autorităţilor judeţului, iar acestea să facă o anchetă.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28001
dcp100168 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Fostul CAP Barcea, făcut scrum5.000 de baloţi de lucernă mistuiţi de flăcări şi o pagubă de 50.000 lei pentru Adrian Anghel, actualul patron al fermei de animale din Barcea. „Intervenim de la ora 10,30 dimineaţa, cu trei autospeciale şi 20 de subofiţeri, dar focul nu dă semne că s-ar stinge. În incendiu au fost distruse şi o remorcă şi un peridoc, iar patronul nu beneficiază de asigurare”, ne-a declarat telefonic, de la faţa locului, locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, cercetările desfăşurându-se concomitent cu operaţiunea de lichidare a focului.http://www.viata-libera.ro/articol-Foc_infernal_la_Barcea_2.htmlIncendiul izbucnit de la ora 10 dimineaţa a fost stins abia după 11 ore de luptă cu focul, la ora 21. „Cauza focului o reprezintă lucrările de întreţinere de la un gard format din stâlpi de fier. Capetele stâlpilor fiind tăiate cu flexul, scânteile au aprins baloţii de lucernă aflaţi la mică distanţă de gard”, a declarat locotenentul Eugen Chiriţă.
dcp100168 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Fermierii din Barcea îşi distrug culturile de varzăParcă lumea s-a întors pe dos şi, ce-i mai rău, se pare că ne-am obişnuit şi-o lăsăm aşa. Legumele ies pe poarta producătorilor cu preţuri foarte mici, noi plătim la piaţă de 4-5 ori mai mult. Micii agricultori şi noi, cumpărătorii, suntem obligaţi să jucăm după regulile impuse de aşa numiţii intermediari, reguli care pe unii îi aduc în faliment, în timp ce altora le umplu teşchereaua. Într-o ţară cu potenţial agricol uriaş protecţia statului pentru cei care ne-ar putea scoate din foame şi ne-ar furniza alimente sănătoase e zero.Varză „omorâtă” cu sapaÎn comuna Barcea, aproape la toate porţile de la stradă sunt lăzi cu legume, semn că locuitorii trăiesc în principal din astfel de activităţi. Oamenii se plâng că vânzarea merge prost, că românul s-a obişnuit să cumpere de la supermarket la preţ mai mare, dar şi la calitate mai proastă. Panait Popa a revenit anul trecut din Italia după 15 ani în care a lucrat ca zugrav. Sătul de atâta străinătate, cu banii adunaţi şi-a început o casă şi, spera el, o mică afacere bazată pe cultivarea legumelor.L-am găsit în grădină, lovind cu sete cu sapa în căpăţânile de varză, pentru a le distruge. Câteva minute, am stat înmărmuriţi, cu respiraţia tăiată, fără să ne vină să credem ceea ce vedem. După principiul eu te-am făcut, eu te omor, omul îşi căsăpea cu sârg plantaţia de varză: „Nu se vinde. Am avut 4.000 de căpăţâni pe care n-am putut să le dau nici cu 20 de bani kilogramul. Ce vreţi să fac cu ea? S-o las să se împuţească în grădină. O tai cu sapa şi apoi bag moto-sapa şi nivelez tot. Ca şi cum nici n-ar fi fost. Intermediarii îşi bat joc de noi. Mi-au spus că-mi dau 10 bani pe kilogram, dacă îi scot varza la poartă în saci sigilaţi. Mă costau mai mult sacii, decât luam pe varză”, ne spune Panait Popa, în timp ce continuă să-şi distrugă recolta. Răsaduri stropite cu lacrimiSoţia sa, Valerica Popa, ne arată plângând alte 4.000 de păhărele cu răsaduri de varză aruncate în morman, în fundul grădinii: „Asta era pentru cultura a doua. Am sperat că pe măsură ce vindem, plantăm la loc şi mai scoatem un rând. Nici banii pentru sămânţă n-am reuşit să-i scoatem. Ce să mai vorbim de irigaţii, de munca noastră din ianuarie. Din 4 în 4 ore, zi şi noapte, am băgat rumeguş în soba din solar, ca să nu îngheţe răsadurile. N-am pus în soba din casă cât am pus în solar”. Ceva din resemnarea şi disperarea femeii ne-a trecut parcă în sânge, odată cu vorbele ei. Cantina săracilor nu vrea varză pe gratisCu nodul amărăciunii şi neputinţei în gât, am privit câteva minute la grădina frumos orânduită a gospodarului din Barcea. În partea dreaptă, căpăţânile de varză, albe de coapte, în stânga cultura de vinete, lucrată ca după revistă, cu sistem de irigaţii prin picurare, tras la fiecare plantă. Atâta efort şi atâta muncă în zadar, în timp ce sunt atâtea familii care n-au ce pune pe masă.Atunci ne-a venit o idee: am sunat la Cantina săracilor şi i-am întrebat dacă nu au nevoie de varză pe gratis. Ni s-a spus că vor trimite o maşină să o ia a doua zi, aşa că l-am convins pe om să oprească „masacrul”. Însă nici după câteva zile de aşteptare, nimeni de la Cantina săracilor n-a ajuns la Barcea, iar restul căpăţânilor de varză au avut aceeaşi soartă.Asocierea – una dintre soluţii?Elena Patriche, preşedinta Asociaţiei Producătorilor Agricoli din Galaţi, susţine că singura soluţie ar fi ca legumicultorii să se asocieze şi să pledeze pentru drepturile lor organizat: „Eu am obţinut cu greu câteva tarabe în Piaţa Centrală pentru câţiva producători înscrişi în asociaţie. Sunt şocată însă de dezinteresul cu care am fost tratată de autorităţile locale. Am ridicat această problemă de mai multe ori la şedinţele de dialog social, am vorbit cu fostul prefect Cosmin Păun. Tot ce am primit în schimb a fost un dezinteres total. Agricultorii ar trebui să înţeleagă că singuri nu vor răzbi niciodată, dar dacă îşi vor face asociaţie, mai au o şansă. Intermediarii reuşesc să facă regulile pentru că-şi cunosc interesele şi sunt uniţi. Când se va întâmpla asta şi cu agricultorii, oameni cinstiţi?”, se întreabă Elena Patriche.viata-libera.ro
dcp100168 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Licitaţii trucate şi achiziţii ilegale la Primăria BarceaCurtea de Conturi a descoperit numeroase nereguli în actele comunei gălăţene Barcea, acolo unde primarul Relu Popescu este acuzat că a măsluit licitaţiile şi a aprobat cheltuieli ilegale. De altfel, în cazul edilului a fost făcută sesizare penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Raportul pe anul 2010 al Curţii de Conturi (actualizat în 2011 şi dat publicităţii la începutului 2012) au scos la iveală faptul că la mai mulţi primari din judeţul Galaţi au comis numeroase ilegalităţi în privinţa achiziţiilor publice, prejudiciul produs statului fiind de sute de mii de euro. Cel mai grave fapte au fost constatate la Barcea, acolo unde pe numele primarului Relu Popescu (58 ani) a şi fost făcută sesizare penală.Cum s-au evaporat 6 tone de motorină?În sarcina primarului Popescu se reţin mai multe fapte ilegale. Una dintre acestea se referă la faptul că acesta a cumpărat de la o firmă de distribuţie a produselor petroliere 6,1 tone de motorină, pe care apoi a şi dat-o în consum, deşi instituţia nu are nicio maşină în dotare.Mai mult, nu au fost întocmite nici măcar deconturi de deplasare sau alte acte de acest gen, de unde se poate trage concluzia că fie motorina nu a ajuns niciodată la primărie, fie s-a evaporat. Probabil că procurorii vor elucida acest aspect ca urmarea sesizării făcute de Curtea de Conturi.Licitaţie trucată în favoarea unei firme „agreate"Însă povestea cu motorina este doar o mică parte dintre fărădelegile petrecute la Barcea. Primarul de Barcea a mai reuşit şi să producă un prejudiciu estimat de Curtea Conturi la 50.000 de lei din „aranjarea" unei licitaţii.Edilul a „tranşat" contractul pentru realizarea proiectului reţelei de canalizare din comună în patru „felii", iar fiecare dintre acestea au fost încredinţate aceleaşi firme, în aceeaşi zi, de către aceeaşi comisie. Per total, lucrarea necesita licitaţie,. Pe bucăţi, licitaţia a fost evitată şmechereşte, aşa că totul a ajuns la o firmă clientelară, al cărei nume nu ne-a fost dezvăluit, din păcate, de Curtea de Conturi.Iată ce se specifică însă în raportul instituţiei de control, pentru a înţelege mecanismul folosit: „Contractele au fost încheiate în aceeaşi zi în care s-a emis H.C.L. nr. 29/31.10.2008, prin care pentru realizarea acestui proiect s-a alocat suma de 50.000 lei, iar cu toate că entitatea a achitat integral tariful contractelor, serviciile contractate au fost prestate defectuos sau nu au fost prestate integral. Prin contract prestatorul se obligă să predea clientului proiectul elaborat, pe suport hârtie sau în format electronic, până la data termenului limită de depunere a proiectului, proiect care nu a fost întocmit şi predat entităţii. Ca urmare a celor arătate mai sus, în momentul în care sesiunea de depunere a proiectelor pentru finanţare prin Măsura 3.2.2. s-a închis, entitatea nu avea proiect depus".De altfel, Barcea nu are nici în acest moment canalizare, chiar dacă acheltuit 500 de milioane de lei vechi pentru un proiect care nu există!Alte 75.000 de lei au fost plătite pentru o serie de lucrări publice care au fost efectuate de o societate care nu îndeplinea condiţiile de elibilitate cerute de lege. De asemenea, în cazul a altor două proiecte locale de mai mică anvergură (în valoare totală de 116.000 lei) a fost folosită aceeaşi metodă a împărţirii contactelor în tranşe, pentru a ocoli licitaţia.Încrengături de contractori şi subcontractoriS-a mai constatat şi că primarul a plătit 81.000 de lei unei firme pentru realizarea Planului Urbanistic General al comunei, lucrare care a fost făcută apoi de o altă societate, care nu a participat la licitaţie. Nici cu plăţile din acest contract lucrurile nu-s deloc clare.Alte comune în care s-au găsit nereguli sunt Matca, Schela, Munteni, Iveşti şi Tuluceşti, despre care vom reveni cu detalii în ediţiile viitoare.adevarul.ro
dcp100168 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Parcul de Barcea prinde viaţăDacă tot am început o treabă, măcar să o ducem până la capăt! În comuna Barcea a început deja construcţia parcului de lângă Primărie! Şi nu a oricărui parc, ci a celui din seria celor şase pentru care guvernare PDL a alocat nu mai puţin de 4.191.975 de lei. Suma stabilită iniţial pentru parcul din Barcea era de 565.835 de lei, iar în urma licitaţiei s-a ajuns la 374.233 de lei, fără TVA, lucrările fiind atribuite firmei Super A Plus K.Potrivit primarului comunei Barcea, Constantin Zamfir, lucrările de decopertare a terenului pe care se ridică parcul începuseră încă din toamnă, înainte de venirea frigului. Între timp, s-au pavat alei, s-a montat o parte a gardului din lemn şi s-a ridicat o pervolă. S-a mai montat şi o fântână arteziană şi s-a pregătit terenul pentru celelalte lucrări. Marţi, la orele prânzului, un utilaj lucra pe terenul pe care bărcenii se vor putea relaxa în curând şi vor putea scăpa de efectele nedorite ale... poluării.viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Focar de hepatită la BarceaNouă copii din comuna gălăţeană Barcea au fost diagnosticaţi cu hepatită A. Cei nouă fac parte din familii diferite, iar simptomele bolii au apărut încă din luna iunie.Direcţia de Sănătate Publică a confirmat existenţa unui focar de hepatită A. „Deocamdată vorbim despre nouă persoane infectate, toţi copii. Primele două cazuri au apărut în luna iunie, în luna iulie au mai apărut alte două cazuri, iar până acum s-au mai semnalat încă cinci cazuri. Toţi copiii fac parte din comunitatea romă, din localitate. Facem o anchetă epidemiologică şi vom trimite specialiştii noştri pentru vaccinarea în focar. După terminarea vaccinării, se va face educaţie igienico-sanitară, pentru a preveni apariţia altor cazuri”, a precizat dr. Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.În prezent, starea de sănătate a micuţilor este bună, iar medicii spun că prognosticul este favorabil.presagalati.ro
dcp100168 Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Procesul penal împotriva fostului primar de la Barcea va înceta deoarece acesta a decedatRelu Popescu, fost primar al comunei gălăţene Barcea, a murit la doar câteva luni după ce fusese trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi într-unul dintre cele mai complexe dosare pe care le-a instrumentat în ultimii ani.Relu Popescu fusese trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi instigare la fals intelectual, acuzaţii ce vor fi trecute acum pe linie moartă în condiţiile în care Parchetul va cere încetarea procesului penal faţă de fostul edil. Procesul penal va continua faţă de contabila şefă de la Primăria Barcea, Carmen Jâtcă, consilierul primarului pe probleme de achiziţii publice, Silviu Vrânceanu, şi dirigintele de şantier Octavian Cărare.Procurorii au descoperit, pe baza informaţiilor primite de la Camera de Conturi, că fostul primar nu a verificat personalul din subordine, a aprobat investiţii, deşi nu respectau legislaţia în vigoare, şi a atribuit contracte de achiziţii publice, pe care le-a decontat din bani publici, deşi lucrările nu fuseseră executate. În plus, nu a luat niciun fel de măsură pentru tragerea la răspundere a antreprenorilor care s-au ocupat de executarea lucrărilor.Prejudiciu de 200.000 de leiFostul edil era acuzat şi că a aprobat referate, deşi nu erau documente justificative şi nu aveau la bază acte financiar-contabile, dar mai ales nu reflectau realitatea, semnând astfel mai multe ordine de plată fără bază legală, a căror valoare este de 200.000 de lei. Anchetatorii au ajuns la concluzia că astfel comuna Barcea nu a mai putut beneficia de proiecte de modernizare pentru care se obţinuseră surse de finanţare, cum ar fi alimentarea cu apă sau crearea unei reţele de canalizare.„Fostul primar, contabila şefă şi consilierul fostului primar nu au recunoscut faptele sau au dat vina unii pe alţii. Singurul care a recunoscut a fost dirigintele de şantier”, ne-a declarat Ionel Gâlcă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.Cea mai gravă situaţie s-a consemnat la continuarea programului de alimentare cu apă în localitate, pentru care s-au alocat aproape 400.000 de lei. Lucrările au fost executate atât de prost, încât s-a ajuns la situaţia ca pe anumite străzi să existe reţele paralele de distribuţie a apei, iar alte străzi să nu aibă deloc.monitoruldegalati.ro
dcp100168 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Bărbat din Barcea găsit mort într-o fântânăUn bărbat de 48 de ani din comuna gălățeană Barcea a fost găsit fără suflare într-o fântână, de la marginea localității. Se pare că acesta dispăruse de-acasă, iar familia a cerut chiar și ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi. Deși l-au căutat și în alte orașe, bărbatul nu a fost de găsit, până în această dimineață, când un localnic din Barcea a oprit căruța lângă o fântână, cu gând să umple câteva butoaie cu apă pentru animale. Bărbatului i s-a părut ceva ciudat când a văzut capacul dat la o parte, dar nu s-a gândit nici o clipă la ce avea să vadă. Numai ce și-a aruncat privirea în jos și a zărit cadavrul consăteanului său, dispărut de acasă încă de săptămâna trecută. Speriat de descoperirea macabră, omul a mai avut totuși putere să sune la 112. Mai multe echipaje de polițiști, pompieri, dar și un echipaj de la Ambulanță au ajuns imediat la fața locului, dar, din păcat, bărbatul era mort de mult timp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului de Urgență, unde legiștii vor stabili dacă bărbatul s-a sinucis sau dacă cineva i-a luat viața.presagalati.ro
dcp100168 Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 La Barcea, parcul "de lux" din faţa cimitirului s-a inundatDeşi a costat o groază de bani, numărându-se printre amenajările „de lux” din judeţ, parcul de la Barcea nu le foloseşte la nimic, în aceste zile, locuitorilor comunei. Şi asta nu doar din cauză că ar fi prea frig afară ca oamenii să stea în parc, ci pentru că o mare parte a amenajării este inundată. Ce-i drept, a nins, zăpada s-a topit, apoi a plouat, iar pe raza comunei abia acum se lucrează la introducerea sistemului de canalizare. Totuşi, ceva soluţii pentru evitarea inundaţiilor ar fi trebuit găsite încă din faza de proiectare a parcului. Nu de alta, dar chiar nu merită să îngropi banii de la bugetul de stat în băltoace!Proastă idee a avut şi cel care a decis să planteze conifere pe margine parcului. Copăceii arată chinuiţi, schilozi din cale afară şi dau amenajării un aspect dezolant. Asta, dacă nu era suficient aerul uşor funest dat de cimitirul din spatele parcului!Potrivit finanţării aprobate iniţial de Guvern în anul 2011, când primar la Barcea era Relu Popescu, comuna ar fi urmat să aibă la dispoziţie 565.835 de lei pentru a-şi construi parc. Sub administrarea noului primar, Constantin Zanfir, bugetul a mai scăzut, la licitaţie, la mai puţin de 400.000 de lei, dar - cel puţin din punctul nostru de vedere - lucrarea e una care nu merită investiţia.Pe ce a cheltuit de fapt, administraţia din Barcea banii, judecând după ce am văzut ieri, în comună? Pe amenajarea unui parc inundat, în faţa unui cimitir!viata-libera.ro
riaji Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) S-a terminat moda cu salile de sport si cu calculatoarele sau wc-urile la tara, urmeaza moda parcurilor.. Deh, mai greu cu aerul curat la tara! Edited March 5, 2014 by riaji
dcp100168 Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Barcea îşi face primărie de 250.000 de euroS-a hotărât deja, iar în curând vor începe lucrările! Comuna Barcea îşi face o primărie nouă, care va costa 1.191.436 de lei, potrivit estimărilor din caietul de sarcini. Licitaţia pentru ridicarea noii primării a fost câştigată de firma SC Lemacons SRL Tuluceşti, care are lucrări şi în Galaţi, executând instalaţii de apă pe un tronson al străzii Traian, dar şi alte lucrări cu finanţare publică în judeţ şi care lucrează, în multe proiecte, cu Vega 93. Proiectarea a fost realizată de SC Consproiect SA.Viitorul sediu al primăriei din Barcea va avea etaj şi o suprafaţă utilă de peste 500 de metri pătraţi. La parter ar urma să fie alocate birouri pentru: agentul agricol, starea civilă, casa căsătoriilor, casierie, relaţii cu publicul, construcţii, asistent social şi arhivă. La etaj, ar urma să fie create birouri pentru primar şi viceprimar, sală de şedinţe şi sală de consiliu şi spaţii pentru jurist, contabilitate şi o altă arhivă.„În proiect scrie că lucrările se pot executa pe o perioadă de 12 luni. Totuşi, nu-mi doresc să dureze atât. Sediul trebuie să fie gata în şase sau şapte luni, adică până la toamnă”, ne-a declarat primarul comunei, Constantin Zamfir. Primăria va fi situată tot în centru, la foarte mică distanţă de clădirea care îndeplineşte, în prezent, acest rol.viata-libera.ro
dcp100168 Posted December 27, 2024 Author Posted December 27, 2024 Bărbat găsit mort pe marginea unui drum din Galați Poliția face anchetă după ce, în prima seară de Crăciun, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe marginea unui drum din comuna Barcea. Prezența omului, care nu mai avea semne vitale, așa cum au constatat medicii de pe echipajul de la Ambulanță a fost semnalată pe o stradă din satul Podoleni. Primele verificări au dus la concluzia că omul prezenta leziuni, posibil dobândite în urma unui eveniment rutier. A fost alertată și poliția, care a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a fost rănit. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă, necropsia cadavrului urmând a oferi informații importante legate de cauzele decesului. viata-libera.ro
Recommended Posts