Jump to content

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1-4


dcp100168

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Oţelul asigură deplasarea suporterilor la Vaslui. Au început înscrierile

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va evolua duminică (ora 15.30), în deplasare, cu FC Vaslui, într-un meci din care se speră să se obţină un rezultat care să mărească şansele de rămânere în Liga I. Sperând într-o susţinere din partea suporterilor la fel de entuziastă ca cea din partida de joi, conducerea clubului Oţelul a anunţat că va asigura transportul fanilor gălăţeni la Vaslui. Pentru a se şti de câte mijloace de transport este nevoie, înscrierile pentru această deplasare au început astăzi la prânz şi se vor încheia sâmbăta la ora 14.00. Aceste înscrieri se fac prin intermediului Ligii Suporterilor Gălăţeni, telefonic, apelând numărul 0746.395.324, persoană de contact Dan „Faustino”. Este nevoie de anunţarea CNP-ului.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Madson, suspendat pentru meciul cu Oţelul

Pe lângã problemele avute cu jucãtorii care pleacã de la echipã, Costinel Botez are bãtãi de cap si cu cei care au rãmas sã joace pânã la finalul campionatului. Tehnicianul nu se va putea baza în meciul de duminicã, contra Otelului Galati, pe mijlocasul la închidere Henrique Madson. Brazilianul este suspendat o etapã, dupã ce în partida de la Ploiesti a primit al 7-lea cartonas galben din campionat.

vrn.ro

Link to comment
Share on other sites

Milea şi Astafei, suspendaţi

Antrenorul Ewald Lienen are din nou probleme de lot pentru meciul de mâine cu FC Vaslui. Astfel, Victor Astafei şi Ciprian Milea au încasat cel de-al şaptelea lor cartonaş galben din acest sezon cu ACS Timişoara şi vor lipsi sigur din lotul de 18, fiind suspendaţi o etapă.

Nu ne putem baza nici pe Bogdan Gavrilă care este accidentat, în timp ce Florin Lovin, Enes Sipovic şi Bernardo Henrique sunt incerţi, după ce au ieşit şchiopătând la meciul din runda trecută. Revin însă în lot Ioan Filip şi Constantin Mişelăricu, care şi-au ispăşit etapa de suspendare.
De partea cealaltă, la vasluieni va lipsi Madson care este suspendat, dar şi alţi jucători importanţi alungaţi de problemele financiare de la fostă echipă a lui Porumboiu.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1-4

(MEDIAFAX) - Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (4-1), echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I. Pentru Oţelul au marcat Henrique '2, '10 şi Marquinhos '30, '45 (penalti), iar pentru FC Vaslui a înscris Antal '38.

0-1: Henrique a deschis scorul cu un şut peste Straton

0-2: Henrique majorează scorul după o pasă de la Zaharia

0-3: Marquinhos a marcat după o pasă de la Henrique

1-3: Antal a preluat la marginea careului şi a redus din diferenţă

1-4: Marquinhos a transformat un penalti acordat după un fault al lui Prahici

În minutul 68, Antal a ratat un penalti acordat după un fault al lui Prestia.

FC Vaslui: Straton - Buziuc, Prahici, Mareş (Sluser '46), Popovici - Antal, Enescu, Abelairas, Cuero (Neniţă '32) - Temwanjera, Pătulea (Popa '90). Antrenor: Costinel Botez

Oţelul Galaţi: Goicoechea - Tritz, Sârghi, Prestia, D. Popescu (Mişelăricu '82) - Lovin, Giurgiu, Cooper (Filip '70) - Marquinhos (Tudorie '65), Henrique, Zaharia. Antrenor: Ewald Lienen.

Cartonaşe galbene: Prahici '45, Antal '49

Arbitri: Adrian Comănescu (centru), Vasile Marinescu, Gabriel Stroe (asistenţi) - Iulian Călin, Cătălin Buşi (asistenţi suplimentari) - Sebastian Stoianov (rezervă). Observatori: Cornel Sorescu, Marin Petrache

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.